Kızlar merak ediyorum iş kolik kocası olanlar var mı?9 yıllık evliyim. 4 yaşında kızım var. Eşim evlendigimizden beri cumartesi dahil aksam 7-8 den önce gelmez.kendi işi. 2 ortak çalışıyorlar. Cogu pazar çalışmaz ama bazen yetistiremiyorum diye pazar çalıştığı da olur. Ben de çalışıyorum memurum saatim belli hafta sonu tatilim var. Bu yuzden mi anlayamıyorum acaba çalışma saatlerini? Ben diyorum ki tamam hafta içi 8 e kadar(bazı günler 10 falan da olur) çalışıyorsun lafım yok. Ama en azından hafta sonlarını boşalt bi gezelim çocuğumuzu alıp bir yerlere gidelim ben gezmeyi seviyorum. Bi değişiklik yapalım,zaten çalışıyoruz nefes alalım. Diyorki sen git istediğin yere , çocuğu gezdir ben yetişemiyorum bende çok istemiyorum böyle olmasını ama kim yapacak bu işleri bizim için çalışıyorum..... falan falan. Adam benim gözümde tam bir işkolik. Ben de bize biraz daha fazla vakit ayırmasını arada şehir dışı gezmelere gitmek falan istiyorum. Çok şey mi istiyorum,benim gibi olan var mı? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.