Eşimin ısırarak sevmesi

ank-lyl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
319
309
23
33
Arkadaşlar, buradaki dertler arasında dert bile değil de, öylesine merak ettim.

Eşim yanaklarımı ısırarak seviyor :) Dişiyle değil yani dudağı ile acıtmadan. Ya ben böyle ne bileyim küçük, narin bi öpücük tercih ederdim. Ama dediğim gibi ya ısırıyor ya da böyle ısırır gibi öpüyor :)

Tekrar edeyim, burdaki dertlere göz attım dert bile değil. Sevilmek, ilgi görmek güzel tabi. Ama bi benim eşim mi böyle diye merak ettim...

sen de onu isir, canini da acıt ama, bi daha ısırmaz :)

Nenesi de anası da onu öyle ısırarak sevmiştir o da öyle alışmıştır.
Şimdi 2 kişinin eşi de öyle seviyorsa ne olacak? Toplanıp gün falan?
Ben eşimi ısırarak seviyorum, güne katılabilir miyim yoksa eşini ısırarak sevenlerle mi bir araya gelmem lazım?

Hahah ben de ısırıyorum baya dişli dişli . Eşim de çok sinirleniyo bu durumaö ama napim öyle seviyorum

Bu büyük sorunla başetmek eminim çok zordur , boşanın

ay ne güzel seviyor öyle. keşke beni de öyle seven biri olsa... hoşlanmıyorsanız belirtin tabii ki. ama adamı da bozmayın bence.

Ay ne çok seviliyorum nispeti sezdim bu konuda.

Benim sevgilim de taş gibi hatunsun der. Taş derken acaba ağırsın mı demek istiyor kötü bir şey mi? kızlar merak ettim lütfen yardımcı olun,

Son düzenleme:
Dudakla yapılan ısırma değilde vakum oluyor sanki ama yinede sen bilirsin

Eşinizin ergenken okuduğu Alacakaranlık kitap serisindeki gibi güçlü bir vampir olma hayalinin yerini evli ve işli olmaya bıraktığı için sizi ısırarak bu hayaliyle bir miktar da olsa özlem gidermeye çalışıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…