sen de onu isir, canini da acıt ama, bi daha ısırmaz :)Arkadaşlar, buradaki dertler arasında dert bile değil de, öylesine merak ettim.
Eşim yanaklarımı ısırarak seviyor :) Dişiyle değil yani dudağı ile acıtmadan. Ya ben böyle ne bileyim küçük, narin bi öpücük tercih ederdim. Ama dediğim gibi ya ısırıyor ya da böyle ısırır gibi öpüyor :)
Tekrar edeyim, burdaki dertlere göz attım dert bile değil. Sevilmek, ilgi görmek güzel tabi. Ama bi benim eşim mi böyle diye merak ettim...
Ben eşimi ısırarak seviyorum, güne katılabilir miyim yoksa eşini ısırarak sevenlerle mi bir araya gelmem lazım?Nenesi de anası da onu öyle ısırarak sevmiştir o da öyle alışmıştır.
Şimdi 2 kişinin eşi de öyle seviyorsa ne olacak? Toplanıp gün falan?
Hahah ben de ısırıyorum baya dişli dişli . Eşim de çok sinirleniyo bu durumaö ama napim öyle seviyorumArkadaşlar, buradaki dertler arasında dert bile değil de, öylesine merak ettim.
Eşim yanaklarımı ısırarak seviyor :) Dişiyle değil yani dudağı ile acıtmadan. Ya ben böyle ne bileyim küçük, narin bi öpücük tercih ederdim. Ama dediğim gibi ya ısırıyor ya da böyle ısırır gibi öpüyor :)
Tekrar edeyim, burdaki dertlere göz attım dert bile değil. Sevilmek, ilgi görmek güzel tabi. Ama bi benim eşim mi böyle diye merak ettim...
Bu büyük sorunla başetmek eminim çok zordur , boşanınArkadaşlar, buradaki dertler arasında dert bile değil de, öylesine merak ettim.
ay ne güzel seviyor öyle. keşke beni de öyle seven biri olsa... hoşlanmıyorsanız belirtin tabii ki. ama adamı da bozmayın bence.Arkadaşlar, buradaki dertler arasında dert bile değil de, öylesine merak ettim.
Isırık kampanyasına 10 tl yatırarak katılabilirsiniz. İletişim //link//Ben eşimi ısırarak seviyorum, güne katılabilir miyim yoksa eşini ısırarak sevenlerle mi bir araya gelmem lazım?
Dudakla yapılan ısırma değilde vakum oluyor sanki ama yinede sen bilirsinArkadaşlar, buradaki dertler arasında dert bile değil de, öylesine merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?