Eşimin ısırarak sevmesi

79C28BFB-171D-4222-8198-8A1F0E0BBCB6.webp

Şey dermişim isirinca "host"diyin.

Hiç konuşacak sohbet edecek arkadaşınız yok herhalde. Can sıkıntısından, işsizlikten buraya bom boş bir konu açmışsınız. Bize ne sizin kocanızın sizi nasıl sevdiğinden, size ne elalemin kocasından?

Konu sahibi o kadar önemsememiş ki sabah 8den beri girmemiş siteye. Biz de kendi kendimize takılıyoruz işte 😔

Arkadaşlar niye bu kadar tepki gösterdiniz onu anlamadım? Kimisi bize ne demiş. Sana ne ise, ilgilenmezsin konu ile. Konu başında da yazdım, dertten bile saymıyorum sadece paylaşmak istedim. Forum kurallarına aykırı ise, şikayet edersiniz ya da konu kaldırılır. Ya da üyeliğim silinir.

Bazıları da 8' den beri girmedi demiş. Konunun başında nöbet mi tutmam gerekiyordu? :)

Hayır kimseye hava atma gibi derdim yok, hava atılacak bir şey de yok. ( öyle ithamlarda bulunanlar da olmuş )

Alt tarafı merak edip sordum, bu sevme şeklini normal karşılayan insanlar var mı diye...

Kocişkomun en sevmediğim özelliği bana çok düşkün olması...

Kocişkomla pazar keyfisi temalı fotinizin altına caption olarak yazabilirsin bebiş 😘
92 doğumlu bir kadın olaraktan, o biraz daha yeni jenarasyonun işi :) Ben daha klasik bir evliliğe sahibim...

Sevgili arkadaşlar, açıklama yazdım ama halen tepki gösteriyorsunuz. Dediğim gibi gereksiz konu ise, yorum yapmazsınız. Ya da şikayet edersiniz, işlem yapılır. Hani beni rahatsız etmese de, sadece genel olarak normal bi durum mu onu merak ettim.

Durduk yere didişmenin, tartışmanın gereği yok...

Back
X