Eşimin işsiz olması sebebi ile farklı şehirlerde yaşamaya başladık..

yok canım seni öyle çok ii anlıyorum ki...
borç harç içinde evlenmek başka kızlar...
eşimde bende meb çalışanıyız..
8 yıllık evliyim...
eşiminde benimde aileler bişey yapmadı...
evlilik kredimiz daha biter bitmez ev kredisine girdik
araba ihtiyaç kredisine de..
3 çocuğumuz oldu bu 8 yılda...
yetmiyor arkadaşlar...
canım sen gönlünü ferah tut...
inşallah düzelir işlerin...
eşin tekrar bi gelsin...
bence Kul "bittim!" dediği anda: Rabbi "yettim" der...
dönsün bi daha baksın canım...
bulur hatta bulacak iş inşallah...

sabrın taşması normal ancak o senin eşin
eşinden ayrı başka bir şehirde 3 yıl
yalnız kalacaksın canım...
iti var kopuğu var...

aklını başını al...
eşini çağır...
sabırlı ol....

Allah yardımcınız olsun, evliliğiniz daha güzel olur inşallah.. Kendi memleketinizde olma şansınız yok muydu canım neden tayin istedin?

arkadaşım en doğru kararı vermişsin.eşin ne kardar süre işşiz kaldı bilmiyorum ama benim eşim 3 yıl iş bulamadı.evlendiğimizden beri toplasan birkaç ay çalışmıştır.üstelik kiradaydım.gelin olarak çıktığım baba evine 8 ay sonra tekrar geri döndüm.Allah razı olsun kendi ailem sahip çıktı ve şimdiki oturduğum evde kiracı vardı ve ailem durumumuzu kiracıya iza edip daha sonra ben yerleştim..tabi eşim hala işşiz ve ben asgari ücretle bir fabikada üstelik vardiyalı olarak çalışmaya başlamıştım..sabretmey çalışıyorsunz,düzelecek diyorsunuz,anlayışlı olmaya çılıyorsunuz ama şöyle bir durum varki,erkek çalışıpta kadın iş bulamazsa porblem yok fakat kadın çalışırken erkek iş bulamadığında işler daha sarma sarıyor..bir de dışarıdan gelen tepkiler...aa sizin damat iş bulamdımı?şöyle yapın daha iyi olur,böyle yapın daha iyi olur gibi birçok sözler duyarsın ve üstelik ve o işsizlik zaman uzadıkça kendi ailende evladını koruma içgüdüyle artık bir sinir savaşı vermeye başlarlar..Çok zor şeyler bunlar yaşayan bilir ancak..27 yaşında evlendim ve eşim işsizlik nedeyle bizde çocuk için tedaviye başlamadık ve şuan yaşım 31 ve ben daha yeni doktara gitmeye başladım..
eşim uzakta diye hiç üzelme.çocuğun yok nasıl olsa arkana takılacak kimse yok.haftasonları sen gidersin,eşin nasıl çalışyor bilmiyorum ama eşin haftasonları gelir..birde şöyle düşün eğer çalışmasaydı hem onun psikolojisi hemde kendi pisikoljin daha kötü oalcaktı ve zaman uzadıkkça bir sinir savaşına başlacaktınız...şu an tek broblemin uzaklık dimii..boşver okadar olsun..3 sene sonra tayin isteyebilirmişsin..zaman çabuk geçiyor bunuda atlatırsın..en azından işsiz olmasından daha iyidir bence..en azından senin ailende rahat bir nefes alır.aynı durm karşı aile içinde geçerli..işallah her şey istediğin gibi olur..şu an senin yerinde osam bende aynı kararı verirdim..

zor bir durum gerçekten. ama ben uzak kalmanızdan yana değilim açıkçası...

tam duygularımı yansıtmısın canım tesekkurler uc yldır ıssız uc sene ayrı kalmayacagız ben es durumu tayını ıstıyebılıyorum agustos ayında cok tesekurler soyledıklerının hepsını yasadım en cokda yıpratan akrabaların ve dısardakı tepkıler bana soyle dıyen bıle oldu esın ev erkegı olmus cok zoruma gıttı akrabaldan bosan dıyen bıle oldu anlıcan artık sabrım kalmamıstı herkesle savasmaktan yoruldum

Keşke eşinizin eski yaşadığınız şehirde işi varken,tayin istemeseydiniz
Orda bi iş bulmadan tayin istediniz ve iş bulamayınca tartışarak başka şehire mi yolladınız
Hoş olmamış davranışınız,destek olsaydınız daha mantıklı olurdu
Şimdi biz ne desek boş..doğru yapmışsınız mı demeliyiz desteklemeli miyiz
Yoksa yanlış yapmışsınız geri alın kocanızı yanınıza mı
En doğru kararı yine siz vereceksiniz arkadaşım
Hakkınızda hayırlısı ne denebilir ki

hayatı acısıyla tatlısıyla birlikte göğüslemek gerekir.eşin iş varda çalışmıyor değilmiş sende haklısın ama madem geçinemiyorsunuz bi süre ayrı kalmaya katlanmalısınız hem özlmekte aşkınızı tazeler.inşallah en kısa zamanda aynı şehirde iş imkanı çıkar sorunlar hallolur allah başka dert vermesin. tavsiyem birbirinize sımsıkı tutunmanız.mutluluğunnuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…