Eşimin isteği... :(

Cinsel ilişkinin başlangıcında, şehvetlenmeden ötürü gelebilecek akıntı ve mezi dil ve dudaklara bulaştırılmadan yapılacak ve rûhî bunalım doğurmayacak oral ilişki ruhsat olarak onaylanabilir. Ancak fıtrî bir duygu ile veya rûhî ve kültürel gelişim sebebiyle oral ilişkiye ilgi duymayan, hatta ona karşı olumsuz tavır alan eşi buna zorlamak, ruhsal bunalıma ve cinsel mutsuzluğa sebep olacağı cihetle zulüm olur. Sadizm gibi bu tür zulüm de şüphesiz haramdır. Harama yöneltici değinilen davranışlardan kaçınılsa da, tabiî bir sevişme tarzı olmadığı için, oral ilişkinin bir süre sonra nefretimsi duygulara sebep olabileceği ve dolaylı olarak cinsel mutluluğu olumsuz yönde etkileyebileceği gerçeğini de hatırlatarak, oral ilişkinin onay verilebilecek bu kısmından da kaçınılmasını öğütleriz.
Özetle böyle bir yöntem necaset (mezi ve ya meni) agiza degmedigi müddetçe haram degildir. Fakat kadin bunu zorla yapiyorsa zulum olur bu da haramdir.
Ben istemeyerek denediğim için haram oluyor işte. Bunu anlamak istemiyor malesef... :(

Aşırı bir istek yok bende o konuda. Sırf eşimi memnun etmek amaçlı denemek zorunda kaldım diyebilirim..
Şimdi bişey sorcam yanlış anlarsınız diye korkuyorum siz ondan böyle bir talepte bulundunuz mu ? Kendinize yapılmasını yani o ne tepki verdi kabul etmediyse sizde verdiği cevabı kendisine verin bence

Dini hassasiyetlerinize bir şey diyemem ama oral seks sadece erkeğin keyif aldığı ya da sadece erkeğe yapılan bir şey değil. Aynı şeyi siz de talep edebilirsiniz.

Yapmak istiyorsanız ve sadece inanç yönünden sıkıntı duyuyorsanız iyice araştırın madem.
Kafanızı bu konuda rahatlatırsanız daha keyifli bir cinsel hayatınız olabilir.

Konularda dini yorum yapmak yasak bu arada, dikkat edin banlanmayın.

Dini hassasiyetlerinize bir şey diyemem ama oral seks sadece erkeğin keyif aldığı ya da sadece erkeğe yapılan bir şey değil. Aynı şeyi siz de talep edebilirsiniz.

Yapmak istiyorsanız ve sadece inanç yönünden sıkıntı duyuyorsanız iyice araştırın madem.
Kafanızı bu konuda rahatlatırsanız daha keyifli bir cinsel hayatınız olabilir.

Konularda dini yorum yapmak yasak bu arada, dikkat edin banlanmayın.
Uyarı için çok teşekkür ederim. Tamamen aklımdan çıkmış bu kural... :(

Şimdi bişey sorcam yanlış anlarsınız diye korkuyorum siz ondan böyle bir talepte bulundunuz mu ? Kendinize yapılmasını yani o ne tepki verdi kabul etmediyse sizde verdiği cevabı kendisine verin bence
Sorun da orda işte... o gayet rahat. Istediği zaman yapıyor ama ben ondan da rahatsız oluyorum, çünkü kendi yapınca benden de bekliyor haliyle. :/

Öncelikle dinen hiç bir sakıncası olmadığını öğrenerek başlayabilirsiniz.
Eşler arasında yasak olan tek şey ters ilişki yani anal ilişkidir. Ve bu Yüce Kuran'da açıkça belirtilmiştir.
Geriye kalan herşey birbirinin helali olan eşler arasında serbesttir.
Helal ve haram tayin etme gücüde yalnız Allah'a aittir.
Asıl kul haram olmayan bir şeyi dinen uygun değil diyerek en büyük günahı işler.
Elin yobazlarına kalsa çıplak banyo yapmak, üstünde yorgan olmadan ve ışık açık şekilde ilişkiye girmekte haram. Uydurdukça uydurmuşlar.... İnsanların yatak odalarına kadar girmiş utanmazlar.
Velhasıl dinen hiçbir sakıncası yok.
Keyfinize bakın ;)

Öncelikle dinen hiç bir sakıncası olmadığını öğrenerek başlayabilirsiniz.
Eşler arasında yasak olan tek şey ters ilişki yani anal ilişkidir. Ve bu Yüce Kuran'da açıkça belirtilmiştir.
Geriye kalan herşey birbirinin helali olan eşler arasında serbesttir.
Helal ve haram tayin etme gücüde yalnız Allah'a aittir.
Asıl kul haram olmayan bir şeyi dinen uygun değil diyerek en büyük günahı işler.
Elin yobazlarına kalsa çıplak banyo yapmak, üstünde yorgan olmadan ve ışık açık şekilde ilişkiye girmekte haram. Uydurdukça uydurmuşlar.... İnsanların yatak odalarına kadar girmiş utanmazlar.
Velhasıl dinen hiçbir sakıncası yok.
Keyfinize bakın :KK66:
Teşekkürler yorum için. Ama ya alışkanlık olur da sürekli isterse kaygısı var bende malesef... :(

Ben sıkılırdım ya ne yalan söyleyeyim.
Onu yapma bunu yapma,e ne yapacaksınız?
Eşinizin dediği doğru bir evin kalbi yatak odasıdır.
Cinsellik çiftler için çok önemlidir,evlilikte nabzı belirler. Ne bileyim,ben olsam renklendirmek,mutlu etmek için elimden geleni yapardım. Hayatımıza renk katardım,sığ bir ilişki bana göre değil.

Öncelikle hanım bacım başlığı yanlış yere açmışsın. Konun taşınacak gibi görünüyor bunu bildireyim 🤗
İkincisi günah ya da sevap diye bir şey görmedim duymadım. Ama şunu net biliyorum eşler arasında livata(anal) yapmak hariç herşey helal.
Ayrıca yapmak istemiyorsanız zorlamasının ne anlamı var. Cinsellik sadece oraldan mı ibaretmiş :) Ne sığ bir düşünce.
Ve bence oral da cinsel birleşmeler gibi gayet doğal ve zevkli. Bunu kusacakmış gibi anlatanlara kulak asmayın derim. :rapci::KK50::işsiz:

Sorun da orda işte... o gayet rahat. Istediği zaman yapıyor ama ben ondan da rahatsız oluyorum, çünkü kendi yapınca benden de bekliyor haliyle. :/
Seks işi biraz karşılık işi ama orda hak veriyorum kendi yapıyorsa istemeye hakkı var bence tek taraflı olmamalı hayat gibi yatakta müşterek mental açıdan kendinizi rahatlatıp deneyin tekrar yine aynı şekilde hissederseniz yapcak bişey yok demektir anlayış göstermesi gerekiyo

Back
X