Eşimin isyanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi were
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

were

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
48
0
36
Ankara
merhabalar yaklaşık 1.5 aydır işyerinde huzursuzluklar yaşıyorum dolayısıyla bu durumu evimide yansıtıyorum.Bu olay hem kendimi hemde eşimi çok yordu sürekli mutsuzum eşim bu durumdan ne kadar huzursuz olmuşki dün patladı bana dünkü patlama cinsellikten dolayı bu mutsuz durumum cinselliğimizide etkiledi çok düşkün olmayan ben şimdi tamamen isteksizleştim hergün türlü bahanelerle geçiştiriyorum eşim dünden isyan bayraklarını çekti gerçekten ne kadar dolmuştu ki sakinleştiremedim evliyken bekar gibiyim diyor haklıydı aslında ama benimde elimde değil nasıl davranmalıyım şuan hata yaparmı diyede korkmadım değil aslında sizce ne yapmalıyım

Huzursuzlukları evine yansıtmayacaksın diyeceğim ama söylemesi kolay.
Mümkün olduğunca kendini eve geldiğinde rahat tutmaya çalış desem keşke yapabilsen.
Mutlu olacak yeni şeyler edinsen belki yeni bir sevinç mutluluk diğer sıkıntılarını bastırır.
Başka başka insanlar için evliliği tehlikeye atmaman gerek.Kendini yenmeye çalış.
Bilinç altını biraz özel hayatına yönelt.İşte kadın olmak kolay değil dertler bir tane değil ki..

Böyle durumlarda klasik olarak yansıtmamak gerekir aslında ama sizi nasıl etkilediyse yüzünüzden belli olur hale gelmişsiniz.

Benim de yüzümden belli olur, üzülürüm ağlarım surat yaparım vs ama sizin cinsel yaşamınızı etkilemesi eşiniz acısından kötü bir durum. Öncesinde de istekli olmadığınız icin içinde bulunduğunuz durumu kullandığınızı da düşünebilir.

Bence profesyonel yardım almalısınız. Bu birilerinin yardımlarıyla olabilecek bişey deil cünkü.

kimse iş yerinde güllük gülistanlık değildir ki eşin kızmakta haklı neden sorunlarını eve taşıyorsun ki kapıdan içeri girerken işyerinde yaşadıklarını kapının dışına bırak bu çok zor değil bunu bana eşim tavsiye etmişti ve huzurumuz bin kat arttı...şuan orda çalışmaya çok mu ihtiyacın var eşinle konuşup başka bir iş bakabilirsin....

eşinin hata yapmasından korkuyorsun hemde onu hata yapabilecek duruma getiriyorsun bence akşama eşine güzel bi yemek hazırla vede gönlünü almaya bak adam haklı dolmakta.....

Hayat malesef streslerle dolu ve cinselliği ençok etkileyende stres ve sıkıntıdır.olmasa keşke diyeceğim ama oluyor işte yanlız olmaması gereken iş yüzünden iç aile huzurunuzun ve cinselliğinizin sorunlu olması. Bence brz moralinizi düzeltmeye bakın erkekler cinsellikte pek ılımlı olamayabiliyolar.mecburen suyuna gitmemiz gerekiyor bu konuda.sakin bir anınızda oturup konuşun ve çözüm yolları bulun derim ben.evliyken bekar gibi yaşıyorum diyorsa eşinşz belliki baya dertli

Ev almıştık borçluyuz çalışmak zorundayım bende bu halimden inanın mutlu değilim ama bazı şeyler insanın elinde olmuyor keşke başarabilsem mutsuz olduğumda mutlu olduğumda halimi herkes bilir ama dünkü isyan inanın çok abartıydı gerçekten çok dolmuş dikkat etmem gerekecek

yapacağınız şeyler belli
işi işte bırakacaksınız!
eşiniz aynı durumları size yansıtsa mutlu olurmuydunuz?
kendinizi toplayıp eşinize vakit ayıracaksınız acaba hata yapar mı diye düşünmektense
hata yapmasına izin vermemek gerekir bence

bir dönem aynı şeyleri bizde yaşamıştık.
hem eşimin iş konusunda hem benim.
yapılacak şey çok basit. işi işte bırakacaksınız.
eve gidince başka şeyler düşünün, çıkın dolaşın eşinizle, film izleyin.
iş konusu yüzünden evliliğinizi yıpratmayın .

arkadaşım borçlu olmak , sinirli olmak, yorgun olmak işte huzursuz olmak hepsi cinselliği etkiliyor bence çözüm yolunu bi şekilde bulmalısınız. Kafanızı dağıtıp eşinize yansıtmayın. Regl değilseniz grip değilseniz ölen kalan yoksa yani moralinizi aşırı bozacak üzecek şey yoksa hayatınızda ve eşinizi ihmal ediyorsanızı tepki göstermesi normal.isyanı abartıydı diyosun ama belki oda çok sabretti ve patladı sonunda
evlilikte cinsellik önemli gibi görünmesede bence çoook önemli
annem erkeğin midesini ve yatağını hoş tutun geris kolay der bence çok haklı

tatlım hayat müşterek madem canın sıkkın morelin bozuk destek olacak yok efendim ööle yansıtmayacaksın falan yansıtacaksın o da sana yansıtacak evi alırken ve çalışırken hayat nasıl müşterekse sıkıntılı anlarda da müşterek olmak zorunda aynı şey eşinin başına gelse eminim ki sen ona hep destek olur morel veriridin
kafana takma tatlım:)atlatırsın inşallah:)

bu devirde maddi sıkıntısı olmayan yok gibi
o bitse başka bir dert çıkacak sorunsuz hayatlar yok maalesef
önemli olan sorunlarınızı eşinizle birlikte aşmaya çalışmak
evliliğinizi böyle şeylerle yıpratmamak
ne kadar zor durumda çaresiz insanlar var etrafınıza bir bakın
bence biraz kendinize güvenin ve isteyin
mutlu güleryüzlü arzulu bir eş olabilirim deyin

Haklısınız sorunlar bitmiyor işi işte bırakmak en güzeli ama keşke elde olsa ama bunu yapmaya çalışmak lazım

iş teki sıkıntılar maddi sorunlar hayatın genelini yaşam biçimini evet etkiliyor. ama bakış açınızı değiştirmelisiniz. sonuçta dışarıdaki stresi gelip eve taşıdığınız vakit kendinize aslında yeni stres ortamları yaratmış oluyorsunuz bunun farkında olun öncelikle nitekim eşinde farketmiş sana. sen o stresi evinin içersine getirdiğinde stresini atmak yerine yenilerini de bir güzel almış oluyorsun bu sefer işe gidersin işyerinde evdeki yaşadığklarını düşünür suratın asılır eve gelirsin işyerindekileri düşünür suratın asılır. sence bu şekilde geçen günlerde stresin azalır mı? cevabın azalmaz değil mi :)

o zaman akşam eve dönüş yolunda bütün stresimi bütün kötülükleri dışarıda bırakıyorum de ve evine gir. Yaşarın şiir kitabında vardı;

İçeri girdim
Bütün dışarıyı astım vestiyere . diye aynen öyle yapacaksın. eşinin gözlerinin içine bakacaksın ben sevdiğim adamın kollarında rahatlayacam diyeceksin. kendini yaşlanmış isteksiz olarak görmeyeceksin herşey bir yana sevişmek bir yana diyecen komik gelebilir ama bu böyle sen eşini mutlu ettiğişnde mutlu olmayacağını düşünüyor musun :)

cinsel hayatını yaşamak sanada iyi gelecek kafan dağılacak mutlu olacaksın.
Bu bir görev yada mecburiyet değil ki.
Ben mutsuzken beni mutlu etsin diye ona sokulurum

cinselliği zorunluluk olarak görmemesiniz bence bır ıhtıyac oda su içmek yemek kadar dogal bır sey

iş yerınde sıkıntın var dıye bu ıhtıyactan ne eşini ne kendını mahrum bırakmamam evlılıgın acısından hayırlı olur dıye düşünuyorum canım ama bu bır tavsıye genede sen bılırsın

Bazen onuda düşünüyorum bu kadar stresli oluşumuz ikimizinde ondan olabilir diye ama mutsuzken de başlamak istemiyorum ama kendime gelip en azından rutine binene kadar kendimi zorlamam lazım

Streslı bır ıste calısmak gercekten cok guc.
Ne kadar ısı ıste bırakmak ıstesenız de olmuyor.
Bu da bır muddet sonra ılla ılıskıye yansıyor.

Sıze onerım, eger esınızden once eve gelıyorsanız,
bır ortam yapın kendınıze ve orada dınlenmeye calısın.
Isıkları yakmayın, muzık v.s. ses olmasın.
Karanlıkta yarım saat kadar dınlenın.

Zıhnınızı doldurmak ıcın (dusunmemek elde olmadıgına gore)
ya cok guzel hayaller kurun, ya da tekbır cekın.

Umarım ıse yarar.
He bırde cınsellık de ınsanı rahatlatıyor.
Hele bırde tutkulu olursa, saunadan cıkmıs gıbı hıssedıyor ınsan kendını

ya canım bız nasıl eşlerımıze kızıyoruz bu aralar ılgılenmıyo cok uzuluyorum felan dıye erkeklerde tabı etkılenıyo boyle durumlarda ,ama eve gelınce işi unut özel hayatınada onem vermelısın eşini de unutmamalısın cınsellıgı tabı kendını zolayarak degıl de ısteyerek yapmalısın,eşin yavas yavas bu durumdan sıkılabılır baska seyelre yoneleblır dıkakt et

İnanın o hale gelmişki kendinide yargılar olmuş istemiyomusun diye kendinde de hata aramış en son benle konuşmaya karar vermiş bizde olsak bunalırız evet oda kendince haklı zaten çok düşkün biride değilim kendimce tabularımda var bu konuyu kendimce çözmem gerekecek

isinizi borcunuz olmasa bile sakin birakmayin bir kere bu bir...
esim hata yapar mi diye dusunup durmayin, cunku esinin zor zamanlarinda yaninda olamayip, anlayisli davranmayip uckur pesinde kosan ve aldatma isine giren bir adamdan zaten koca olmaz.
bu yuzden sizi aldatacaksa birakin hemen gidip yapsin bu iki...

yasadiginiz hersey stressten kaynaklaniyor, sucunuz yok ki...haklisiniz...
esiniz tam tersine bagirip cagirmak yerine size tatli dille yaklassa, sizi anladigini ama cinsel anlamda cok ozledigini soyleyip israr etse size opucukler kondursa belki siz de isteyecektiniz...
cemkirmek ise yaramiyor...
siz hayat arkasisiniz...can yoldasisiniz...
boyle bir sorunu esinizin buyutmemesi, aksine size yardim eder sekilde yaklasmasi gerekir arkadasim o yuzden kendinizi suclu hissetmeyin...

isi birakin falan diyenleri de anlamiyorum, bu bir cozum degil...
cozum sizin sinirlerinizi kontrol edebilme yetenegini ogrenebilmeniz...
ne olursa olsun isi iste birakmayi ogrenmelisiniz...
iste ne olup bittigini takmayin kafaniza, isin satin anasini gitsin
sizin mutlulugunuzdan daha onemli degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…