merhabalar yaklaşık 1.5 aydır işyerinde huzursuzluklar yaşıyorum dolayısıyla bu durumu evimide yansıtıyorum.Bu olay hem kendimi hemde eşimi çok yordu sürekli mutsuzum eşim bu durumdan ne kadar huzursuz olmuşki dün patladı bana dünkü patlama cinsellikten dolayı bu mutsuz durumum cinselliğimizide etkiledi çok düşkün olmayan ben şimdi tamamen isteksizleştim hergün türlü bahanelerle geçiştiriyorum eşim dünden isyan bayraklarını çekti gerçekten ne kadar dolmuştu ki sakinleştiremedim evliyken bekar gibiyim diyor haklıydı aslında ama benimde elimde değil nasıl davranmalıyım şuan hata yaparmı diyede korkmadım değil aslında sizce ne yapmalıyım
ev almıştık borçluyuz çalışmak zorundayım bende bu halimden inanın mutlu değilim ama bazı şeyler insanın elinde olmuyor keşke başarabilsem mutsuz olduğumda mutlu olduğumda halimi herkes bilir ama dünkü isyan inanın çok abartıydı gerçekten çok dolmuş dikkat etmem gerekecek
Ev almıştık borçluyuz çalışmak zorundayım bende bu halimden inanın mutlu değilim ama bazı şeyler insanın elinde olmuyor keşke başarabilsem mutsuz olduğumda mutlu olduğumda halimi herkes bilir ama dünkü isyan inanın çok abartıydı gerçekten çok dolmuş dikkat etmem gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?