Esimin isyeri arkadasiyla mesajlasmasi

kardelen1212

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
19
3
6
Merhaba arkadaslar,esimin internette fazla vakit harcamasi cok canimi sıkıyor.isyerindekilerle ozellikle bi bayan var onunla gunasiri whats aptn mesajlasir.konuda isyerindekiler bu boyle yapti su soyle dedi.zamanini bu insanla mesajlasarak gecirmesine rahatsiz oluyorum.is isyerinde kalmali bence.bu durum normalmi sizce.kiskanmakta haksizmiyim.

Yakın arkadaşı olabilir bence ama bütün gece o bayanlami mesajlasiyor.

Bizimde grubumuz var ama adi üstünde grup, özel bi yazışma yok işle ilgili, eşimi dedikodu için işgal etseler ben de sinir olurum, işyerinde bol bol gıybet etsinler

Merhaba arkadaslar,esimin internette fazla vakit harcamasi cok canimi sıkıyor.isyerindekilerle ozellikle bi bayan var onunla gunasiri whats aptn mesajlasir.konuda isyerindekiler bu boyle yapti su soyle dedi.zamanini bu insanla mesajlasarak gecirmesine rahatsiz oluyorum.is isyerinde kalmali bence.bu durum normalmi sizce.kiskanmakta haksizmiyim.

Tek bir kişi mi yoksa bir grupları var da ordan mı konuşuyorlar. Bizim de 3 kişilik bir grubumuz vardı. 2 erkek arkadaş ve ben. Bir sürü şirket için olay ve dedikodular konuşulurdu. Sonra başkalarını da aldık gruba sürekli bir muhabbet. Eşimin de bir sürü ayrı grubu var. Bazen içlerinden biri ile birebir de konuşuyor ama düzenli teki bir kişi ile her akşam çekemezdim. Kıskanç bir insan da değilim ama alırım ölçüsünü.

Valla geçen bir arkadaş benzer bi konu açmıştı işin sonu iyi yerlere gitmedi. Sen kesinlikle haklısın gerek yok bi kere yani.

Ben hoşlanmam ya, zaten tüm gün işte görüşemiyorsunuz, evde de o kadar sık telefonla haşır neşir olması hiç doğru değil, konuştuğu kim olursa olsun.

Yok canim butun gece degil tabi.aksamlari oluyo belli bi sure.isyerindekiler isyerinde kalsin .kadin olarak biz mesajlassak erkekler hic hos karsilamaz yani.Allah korusun.

Aaaaa kocanın varsa bi anlatacağı sana anlatsın. Ben dayanamazdim yirtardim ikisini de.

Back
X