Eşimin işyerindeki dolaptan ne çıktı dersiniz¿¿¿

Uyurken Bir kaç kez karstirmistim telini, bundan hiç hosanmadigini söyledi ve şifre koydu
bir insan telefonunu sevgilisinden hele hele eşinden saklıyorsa muhakkak karşı cinsle bir diyaloğu hatta sürekli bir diyaloğu vardır. yok güvenmiyor musun bana, ne hakla kurcalarsın vs. laflarına inanmayın. saklayacağı hiçbir şey olmayan adam koyar telefonunu şifresi varsa da verir. he gizli telefonu varsa bilemem tabii.

Eşinizin işyerine habersiz gidemiyorsunuz,telefonunda şifre var,bakamıyorsunuz..bunlar zaten şüphe uyandırırken,üstüne birde dolapta kondom buluyorsunuz..çok masum gelmedi bana bu durum..hemen diğer kadınlara ulaşın..durumu anlatın..bütün gemiler yansın..ne olacaksa olsun..gerçi bozacının şahidi şıracı olacak..hiçbir ortak birbirini ele vermiyecektir ama..en azından bir panikliyecekler..siz yada diğer kadınlardan biri..bunu yasamayın..

Yooo hic gazete kagidina falan sarmiyoruz alirken o kadar da gerici degiliz ben alinca ozellikle elimde tutuyorum hatta otobuse falan oyle biniyorum kapida komsuya rastlarsam da elimde oluyor tavsiye niyetine sonucta özel mi kalmis artik her sey aleni ne var bunda canim benim evde her odada 1 paket var hatta asansore de biraktik biz komsular için..
İste boyle boyle ogrenecegiz her seyi. Ben de her cekmeceye birer tane koyayim. Apartman girislerine broşür kutularina koyayım. Ama torpidoya koymam. Orasi olmaz :KK70:

Oo simdi bi de sifreli telefon eklendi olaya. Sen esine gercekten guveniyor musun tam olarak?
Sahsen bunlari ben yasamis olsam ustelik bir de sifre varsa telefonunda o adama asla guvenim olmaz yani
Eşime değil babama bile güvenmiyorum, yalnız bi ara şifresini öğrenip Bir ay kadar bakmıştım teline, iş konuşmaları dışında hiç bir şey yoktu

Eşime değil babama bile güvenmiyorum, yalnız bi ara şifresini öğrenip Bir ay kadar bakmıştım teline, iş konuşmaları dışında hiç bir şey yoktu
Baska telefonu olabilir mi? Ofiste kullanip oraya biraktigi? Yani kondom ofisteyse bence baska telefon kullaniyosa o da ordadir.

Bravo vallaha adamlar her istediğini yapıyor soyleyim...nasilsa ispat edemiyoruz...iki yemin edip iki atar yapıyorlar hoop bitti gitti...hepimize geçmiş olsun....salak gibi evlenip biz de çocuk doğuralım habire

Madem kondom kendısının degılmıs esını tehdıt et dıger arkadaslrına sorucam ofıse kadınmı getırıyorsunz dolaplardan kondomlar xıkıyor dıye sorcam dıyın esınızı korkutun. Ya da ben onlara sordum dolaptan ozel bısey cıktı ofıse kadıbmı getıryorsunz dıye sordum bızım habetmız yok dıyolar dıye zarf atın esınıze Belkı ıtıraf eder

Kendi cinsel hayatinizi gözden gecirin anlarsiniz ozaman herseyi..

Hepsi de evliler, işyerinde olması normal mi yani
Ya üçü ya da üçünden biri o büroda bir halt işliyor belli. Gizli saklı iş olmasa herkes evinde bulundurur değil mi kondomu, iş yerinin çekmecesinde olması durumum ne olduğunun çok açık kanıtı

Ayrıntıları okumadan bile kesin aldatılıyorsunuz diye düşünmüştüm.

Habersiz işyerine gidemiyorsunuz, adamın telefon şifresi var telefonuna bakamıyorsunuz, iş arkadaşlarının eşleriyle tanıştırılmamışsınız. Üstüne birde işyerinde prezervatif buluyorsunuz.

Bu son gelişmeyle eşinize kimin bu diye çıkışıp irdeleyebilirdiniz konuyu.
Ve diğer eşlere haber verip ortalığı karıştırabilirsiniz, eşinizin size kızmaya hakkı yok size ait işyerinde kendisi prezervatif bulsa sizi çarmıha germişti muhtemelen. Haklı sebepleriniz olduğu için ortaklarının eşleriyle iletişime geçip birlikte hareket edebilirsiniz.

Back
X