Eşimin işyerindeki dolaptan ne çıktı dersiniz¿¿¿

siz okulda yapamazsınız da işyerinde fantazi kuran, arabada bunu yapan bir ton insan var.Adamın kendi ofisiyle sizin çalıştığınız resmi okul bir mi? Benim nişanlımın da cüzdanında vardır , arabanın torpidosuna da ben attım bu dursun burda diye.Ofisi olsa oraya da saklardım.Siz marketten gazete kağıtlarına sarıp saklayarak eve yatak odanıza sokuyorsunuz diye herkes öyle yaşıyor sanmayın.
Yooo hic gazete kagidina falan sarmiyoruz alirken o kadar da gerici degiliz ben alinca ozellikle elimde tutuyorum hatta otobuse falan oyle biniyorum kapida komsuya rastlarsam da elimde oluyor tavsiye niyetine sonucta özel mi kalmis artik her sey aleni ne var bunda canim benim evde her odada 1 paket var hatta asansore de biraktik biz komsular için..

Iş yerine illaki kadın getiriliyor demek değil bence bu. Aldatma kesin vardır ve bu eşinizdir demek de değil.
Bir aldatma varsa illaki o kişi bunu diğerlerinden çok da saklamaya gerek duymuyor olabilir. Ve belki de o prezervatif sahibine oraya prezervatif bırakmak kadınların sadece kadınların kullandığı bir dolaba ped bırakması kadar normal geliyordur.

Yooo hic gazete kagidina falan sarmiyoruz alirken o kadar da gerici degiliz ben alinca ozellikle elimde tutuyorum hatta otobuse falan oyle biniyorum kapida komsuya rastlarsam da elimde oluyor tavsiye niyetine sonucta özel mi kalmis artik her sey aleni ne var bunda canim benim evde her odada 1 paket var hatta asansore de biraktik biz komsular için..

Evin her odasina mi koydun? Esinin is yerine, arabasina, cebine koyman lazim ne evi...

İs yerinde, sagda solda, yol kenarina araba cekip sevismiyorsan cinsel hayatim var deme lutfen 😂😂 Baska fantazi yok cunku bunu yapman lazimdi. Buldugun her yere condom tıkıştır, yetiskin hayati sonucta.

Evin her odasina mi koydun? Esinin is yerine, arabasina, cebine koyman lazim ne evi...

İs yerinde, sagda solda, yol kenarina araba cekip sevismiyorsan cinsel hayatim var deme lutfen 😂😂 Baska fantazi yok cunku bunu yapman lazimdi. Buldugun her yere condom tıkıştır, yetiskin hayati sonucta.
Aynen aynen çünkü aktif hayat bunu gerektirir :)

İclerinden birinin aldatiliyor olmasi iyi ihtimal 3u birden de aldatiliyor olabilir.:)))

Yaninda condomla gezen ya ergen coluk cocuktur ya da kendini playboy sanan sacma sapan tiplerdir.
Evden cikarken dur cantama bir condom atayim yolda nolur nolmaz demedim hiç 😂😂😂
Evli degilken bile esimin cebinde cuzdaninda zirt pirt condom ciktigini gormedim.

Hadi illa tasiyacak diyelim illa fantazi yapacak, biri bir iki tane cantasina cuzdanina atar diyelim isyerinde cocuklarin bile denk gelip rahatlikla erişebilecegi kadar ortalik biyere condom koymak nedir.
Son cumleye cevap vereyim. Bunu yapmak dupeduz ahmakliktir. Zaten kimse o aldatan ya da aldatanlar yakinda kendilerini iyiden iyiye belli etmeye baslarlar bu ahmaklikla 😂😂

siz okulda yapamazsınız da işyerinde fantazi kuran, arabada bunu yapan bir ton insan var.Adamın kendi ofisiyle sizin çalıştığınız resmi okul bir mi? Benim nişanlımın da cüzdanında vardır , arabanın torpidosuna da ben attım bu dursun burda diye.Ofisi olsa oraya da saklardım.Siz marketten gazete kağıtlarına sarıp saklayarak eve yatak odanıza sokuyorsunuz diye herkes öyle yaşıyor sanmayın.
Marketten gazete kagidina sarmak mi? 😂 Beni alirken falan gordun heralde?
Bu kadar net konustuguna gore.
Gayet de eczaneden rahat rahat alip cantama atiyorum evime getiriyorum. Napayim elimde mendil gibi sallayarak mi getireyim? 😂 Cok komiksin.
Ben evliler icin konustum ustelik. Nisanli ya da bekar olanlar icin degil. Onlar isterse cuzdaninda tasisin isterse dolapta. Banane.Sacmalik evli adamin bunu yapmasi. Kaldi ki eger o kondomlar konu sahibinin esininse kadinin haberi bile yok 😁 Simdi sen buna fantazi mi dersin aldatma mi? 3 erkek 1 ofis. Dolaptan cikan kondomlar. Hepsi evli. Ne fantazi ama bol aldatmali 😂

Ben halay mendili gibi sallaya sallaya eve geliyorum sizinki ne ki?? Pehh 😂 😂😂

Niye diğer kadınlarla görüşemiyorsunuz ? garip geldi ofise neden habersiz gidemiyorsun geçerken ugradım de bi bahane bul ya bilmiyorum ... inŞAllah kötü bişi çıkmaz. ama tuhaf çocuk yerde bulsa hadi cebinden düşürdü biri dersin , ya buda mahrem bişi öyle ulu orta dolapta :/
Ofis şehir dışında bir yerde geçerken uğrama şansım sıfır

Aktif cinselligi olan her insan cebinde condomla gezmez boyle bir sacmalik yok ozellikle evliyse. 5 yillik evliyim evde kullandigimiz şeyi eşim neden iş yerine gotursun akil var mantik var. Hepsi de evli diyorsunuz. O büroda oluyordur biseyler, birileri eşlerini aldatiyor o kesin ama kimler...

Hangi akli basinda adam, 3 erkegin kullandigi 2 odali iş yerine karisini getirip fantazi yapar devamli kondom bulundurcak kadar...

Biz evde bile nereye koyacağımızı şaşırıyoruz çocuk biz yokken oynarken bulur kv görür falan diye.
Korunmak ayıp değil ama görülmesi hoş olmaz sonuçta.

Abur cubur mu, kahve mi bu işyerinde sürekli bulunsun? Biri bir naneler yiyor demek ki.. Ya işyerinde ya dışarıda bilinmez tabi..
Ben konu sahibinin eşine inandım şahsen. Ama takip şart tabi..

Ticaret.Hic kadın Yok
Bu imkansız işte.esimin telefonu şifreli ve ben de şifreyi bilmiyorum
Oo simdi bi de sifreli telefon eklendi olaya. Sen esine gercekten guveniyor musun tam olarak?
Sahsen bunlari ben yasamis olsam ustelik bir de sifre varsa telefonunda o adama asla guvenim olmaz yani

Her gelene gondolda şeker niyetine ikram etmek de çok normal hatta :KK70:

Back
X