Yazinizi duzenleyin hic anlasilmiyor ne demeye calistiginiz.Esım calısıyor calıstıgı yerdede evli bir bayan var kadın pek yazmıyor ama esım ın telefonunda bı resim gordum cay resmi dedım bu foto nerden geldı dedım normalde sormam baktı ıstw arkadaşım attı aradjlar cay ıc dıe flan dedı İvatsaptan gelmıs resim soruyorum söylemiyor nıye atıyor kım dıe bayan belli ama mesajı ve aramayı silmiş cok moralim bozulmus noye sılıyorsun dedım saçma dedım sonra durdu durdu dogru yu dedım ben attım dedım battığı isler dıe dedı nıye atıyorsun senı ilgilendiren ne dedım iş arkadası olunca attım dedı o bayana sizce ıskıllenmelımıyım ozur diledi bııs yok flan dedı
Ben başını iyi kötü anladım ama sonunu anlayamadım. Kim kime çay resmi atmış? Adam mı iş arkadaşına atmış iş arkadaşı mı adama atmış?ablam nokta virgül klavyede bozuk mu ?
Bişey yoksa nie özür diliyor ?
İş arkadaşıysa nie baştan kıvırıp dürüst olmuyor ve kayıtları siliyor ?
Anlatımınız, aile hayatınızdan daha kötü durumda.Esım calısıyor calıstıgı yerdede evli bir bayan var kadın pek yazmıyor ama esım ın telefonunda bı resim gordum cay resmi dedım bu foto nerden geldı dedım normalde sormam baktı ıstw arkadaşım attı aradjlar cay ıc dıe flan dedı İvatsaptan gelmıs resim soruyorum söylemiyor nıye atıyor kım dıe bayan belli ama mesajı ve aramayı silmiş cok moralim bozulmus noye sılıyorsun dedım saçma dedım sonra durdu durdu dogru yu dedım ben attım dedım battığı isler dıe dedı nıye atıyorsun senı ilgilendiren ne dedım iş arkadası olunca attım dedı o bayana sizce ıskıllenmelımıyım ozur diledi bııs yok flan dedı
Benım Türkçe bu kadarına yetti bacımBen başını iyi kötü anladım ama sonunu anlayamadım. Kim kime çay resmi atmış? Adam mı iş arkadaşına atmış iş arkadaşı mı adama atmış?
Bence işkillenmelisin en başta yok mok demiş sonra özür dilemiş. İşkillenme safhası bitince de noktalamaya ağırlık vermelisin zira okumak için kahru perişan olduk.sizce ıskıllenmelımıyım
Bir de ne anlatmaya çalıştığınızı anlasakEsım calısıyor calıstıgı yerdede evli bir bayan var kadın pek yazmıyor ama esım ın telefonunda bı resim gordum cay resmi dedım bu foto nerden geldı dedım normalde sormam baktı ıstw arkadaşım attı aradjlar cay ıc dıe flan dedı İvatsaptan gelmıs resim soruyorum söylemiyor nıye atıyor kım dıe bayan belli ama mesajı ve aramayı silmiş cok moralim bozulmus noye sılıyorsun dedım saçma dedım sonra durdu durdu dogru yu dedım ben attım dedım battığı isler dıe dedı nıye atıyorsun senı ilgilendiren ne dedım iş arkadası olunca attım dedı o bayana sizce ıskıllenmelımıyım ozur diledi bııs yok flan dedı
Karşıdaki bayan atıyor ve esım siliyor asıl doğrusu esım İlk atmış mesajıEşiniz
Çay resmi atmış iş arkadaşına
Gel çaya demiş heralde
Bunda bişey yok bence
Kıskançlığın fazlası boğar soğutur nefret ettirir
Şüphe varsa beklemek lazımKarşıdaki bayan atıyor ve esım siliyor asıl doğrusu esım İlk atmış mesajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?