Eşimin işyerindeki evli kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Esım calısıyor calıstıgı yerdede evli bir bayan var kadın pek yazmıyor ama esım ın telefonunda bı resim gordum cay resmi dedım bu foto nerden geldı dedım normalde sormam baktı ıstw arkadaşım attı aradjlar cay ıc dıe flan dedı İvatsaptan gelmıs resim soruyorum söylemiyor nıye atıyor kım dıe bayan belli ama mesajı ve aramayı silmiş cok moralim bozulmus noye sılıyorsun dedım saçma dedım sonra durdu durdu dogru yu dedım ben attım dedım battığı isler dıe dedı nıye atıyorsun senı ilgilendiren ne dedım iş arkadası olunca attım dedı o bayana sizce ıskıllenmelımıyım ozur diledi bııs yok flan dedı

Yazinizi duzenleyin hic anlasilmiyor ne demeye calistiginiz.

ablam nokta virgül klavyede bozuk mu ?

Bişey yoksa nie özür diliyor ?
İş arkadaşıysa nie baştan kıvırıp dürüst olmuyor ve kayıtları siliyor ?
Ben başını iyi kötü anladım ama sonunu anlayamadım. Kim kime çay resmi atmış? Adam mı iş arkadaşına atmış iş arkadaşı mı adama atmış?

Eşiniz
Çay resmi atmış iş arkadaşına
Gel çaya demiş heralde
Bunda bişey yok bence
Kıskançlığın fazlası boğar soğutur nefret ettirir

Zaten kısacık yazmışsınız ondan da bi sey anlaşılmıyor. Ama anlayabildigim kadar yazayım. Siz sanirim esinizin galerisinde bir fotoğraf görmüşsünüz çay içilirken fotoda da bi kadin var . Ama bu fotoyu kim niye cekti eşinize niye atti bilgi yok esiniz silmiş. Sildigine gore işkillenirdim ben evli kadinin esinize atılan fotoda ne isi var. Biraz takip edin bence

Anlatımınız, aile hayatınızdan daha kötü durumda.
Anladığım kadarı ile İskillenmissiniz zaten, ayrıca bence bir kere bir şeyler siliniyorsa, daha çok şey siliniyordur. Üzgünüm iyi niyet gömüyorum bu durumlarda.

Bir de ne anlatmaya çalıştığınızı anlasak

Eşiniz
Çay resmi atmış iş arkadaşına
Gel çaya demiş heralde
Bunda bişey yok bence
Kıskançlığın fazlası boğar soğutur nefret ettirir
Karşıdaki bayan atıyor ve esım siliyor asıl doğrusu esım İlk atmış mesajı

Karşıdaki bayan atıyor ve esım siliyor asıl doğrusu esım İlk atmış mesajı
Şüphe varsa beklemek lazım
Üzerine giderek dahada tedbirli olmasını sağlarsınız
Algılarınızı açık tutun ve hiçbişwy yokmuş gibi davranın

Bi .ok yiyecekmis yemeden yakalanmis ensesinde olun ama oyle mesaj silmeler hic masum degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…