YozgatAnlayana helal olsun.
Konu sahibi. Nerede yasiyorsunuz?
Foto galerıde kalmış unutmusKonuşmadan yazışmaları silip fotoğrafı silmemiş mi? Ne saçma. Şüphelenmeniz için başka sebepler de var mı?
Yani bu sıradan bir msj,karşı cins olunca illaki aladatacak diye bir durum yok,silinen msjlara kadar bakıyorsanız bu sizden kaynaklanan bir sorun olabilir,tatsızlık çıkmasın diye silmiş olabilir,başka bir ihtimalde doğal bir savunma tepkisi olarak yediği haltı saklama çabası da olabilir,ben herzaman söylerim görünen değil görünmeyen sıkıntı,bir insan bir halt karıştırmıyorsa vicdanen rahat olacağı için saklamaz,şöyleki bir kadını rehberine normal ismiyle kaydettiyse,sosyal medya hesaplarında takip ediyorsa,aleni şekilde görüşüyorsa saklamaya değer birşey görmüyor demektir yani siz eşi olarak görüşme dediğinizde tamam deyip görüşmeyecek kadar önemsemiyordur,asıl sorun görünmeyende,insan kaybetmekten korktuğu bir insanı saklar,müdahale alanı yaratmaz,adını hiç duymazsınız kim olduğunu hiç bilmezsiniz adı rehberde farklı kaydedilmiştir riske atmaz,işte o zaman aldatılıyorsunuz demektir,kadın yada erkek farketmez herzaman gözümüzün önünde olandan şüpeleniyoruz onu hedef seçiyoruz ama aldatıldığınızdan şüpeleniyorsanız görünenin değil görünmeyenin peşine düşün.Esım calısıyor calıstıgı yerdede evli bir bayan var kadın pek yazmıyor esıme normalde ama esımın telefonuna bı resim gordum esımın telefonuna gelmıs vatsaptan bir cay resmi dedım ki bu foto nerden geldı dedım normalde sormam ama baktı ustelıyorum flan arkadaşım attı aradilar cay ıc dıe flan dedı resimi soruyorum söylemiyor ısyerındekı erkek arkadaşım atmış dedı bayan arkadasın dedım ben deyince he atmış dedı nıye atıyor dedım ama mesajı ve aramayı silmiş cok moralim bozuldu niye sılıyorsun dedım saçma bu dedım yedeklerden bulurum mesajı dedım sonra durdu durdu dogru yu deyımmı dedı ben attım dedı bıttımıı isler dıe yazdım ben dedı evet cay ıcıyoruz demıs karsı taraf nıye atıyorsun senı ilgilendiren ne dedım iş arkadası olunca attım dedı o bayana sizce ıskıllenmelımıyım ozur diledi bııs yok flan dedı benım kızdığım nokta mesajı silmesi ve erkek arkadaşımda aradı cay ıc dıe dedı onuda silmesi neden yanı
Sorun yazması degıl inanın silmesiBen de evliyim. İyi niyetli olduğunu düşündüğüm, iyi anlaştığım erkek iş arkadaşıma ''kahve yap geliyorum'' yazıyorum bazen. Hiçbir farklı duygu gözetmeden, onun da gözetmediğini bilerek. Her karşı cins öcü değil. Tabii eşiniz ve arkadaşını tanımıyorum. Sadece kendimden örnek vermek istedim.
Ben de siliyorum. Eşim, arkadaşımı benim kadar tanımıyor. Hoşuna gitmeyeceğini düşünüp siliyorum. Akşama kadar ofiste tabii ki muhabbet, sohbet ediyoruz. İşle ilgili, sosyal hayatla ilgili konuşuyoruz kadın/erkek iş arkadaşlarımla. Karşılıklı niyet önemli.Sorun yazması degıl inanın silmesi
Neden mi silmis ve yalan soylemis. Boyle kiskanc tavirlardan dolayi. Biraz rahat birakin hem eslerinizi/partnerlerinizi hem de etraftaki kadinlari. Kadin ve erkek arkadas da olabiliyor sunu bi idrak edersen her sey daha kolay olur. En ufak seyde tetiklenen esler bana acayip itici geliyor bi kadin olarak. Her iki cins icin de konusuyorum. Ve maalesef bunu en cok biz yapiyoruz ve disaridan cok itici gozukuyor. Tamam acik iliski de yasamayalim tabii ama bi insani sirf iliskideyiz diye bu jadar darlamaya da gerek yok. Normal bir iliskiniz olsaydi basindan beri o cay resmini direkt aciklardi esin.Esım calısıyor calıstıgı yerdede evli bir bayan var kadın pek yazmıyor esıme normalde ama esımın telefonuna bı resim gordum esımın telefonuna gelmıs vatsaptan bir cay resmi dedım ki bu foto nerden geldı dedım normalde sormam ama baktı ustelıyorum flan arkadaşım attı aradilar cay ıc dıe flan dedı resimi soruyorum söylemiyor ısyerındekı erkek arkadaşım atmış dedı bayan arkadasın dedım ben deyince he atmış dedı nıye atıyor dedım ama mesajı ve aramayı silmiş cok moralim bozuldu niye sılıyorsun dedım saçma bu dedım yedeklerden bulurum mesajı dedım sonra durdu durdu dogru yu deyımmı dedı ben attım dedı bıttımıı isler dıe yazdım ben dedı evet cay ıcıyoruz demıs karsı taraf nıye atıyorsun senı ilgilendiren ne dedım iş arkadası olunca attım dedı o bayana sizce ıskıllenmelımıyım ozur diledi bııs yok flan dedı benım kızdığım nokta mesajı silmesi ve erkek arkadaşımda aradı cay ıc dıe dedı onuda silmesi neden yanı
Hıc darlayan bırı degılım ayrıca sıkmıorum telefonunu elıme alan bırı bıle degılımNeden mi silmis ve yalan soylemis. Boyle kiskanc tavirlardan dolayi. Biraz rahat birakin hem eslerinizi/partnerlerinizi hem de etraftaki kadinlari. Kadin ve erkek arkadas da olabiliyor sunu bi idrak edersen her sey daha kolay olur. En ufak seyde tetiklenen esler bana acayip itici geliyor bi kadin olarak. Her iki cins icin de konusuyorum. Ve maalesef bunu en cok biz yapiyoruz ve disaridan cok itici gozukuyor. Tamam acik iliski de yasamayalim tabii ama bi insani sirf iliskideyiz diye bu jadar darlamaya da gerek yok. Normal bir iliskiniz olsaydi basindan beri o cay resmini direkt aciklardi esin.
Normal açıklayan bırıydı herseyı ve bunu saklaması normal mı sımdı ve ayrıca kendisi de karsı boyle kadınların erkek arkadaslarının olmasınaNeden mi silmis ve yalan soylemis. Boyle kiskanc tavirlardan dolayi. Biraz rahat birakin hem eslerinizi/partnerlerinizi hem de etraftaki kadinlari. Kadin ve erkek arkadas da olabiliyor sunu bi idrak edersen her sey daha kolay olur. En ufak seyde tetiklenen esler bana acayip itici geliyor bi kadin olarak. Her iki cins icin de konusuyorum. Ve maalesef bunu en cok biz yapiyoruz ve disaridan cok itici gozukuyor. Tamam acik iliski de yasamayalim tabii ama bi insani sirf iliskideyiz diye bu jadar darlamaya da gerek yok. Normal bir iliskiniz olsaydi basindan beri o cay resmini direkt aciklardi esin.
Her iki cinste de var iste bu. Demek karsilikli sizde. Bana darliyorsun gibi gelmisti yazim tarzindan. Ama madem kendi de bu tarz kiskancliklar yapiyorsa kisi kendinden bilir isi olmus sizinki biraz. Yine de ustune dusmezdim ben olsam bu konunun. Gizliden takip edersin ama bi sey yok yani olabilecek seyler bu cay resmi, bitti mi isler vs konusmalari.Normal açıklayan bırıydı herseyı ve bunu saklaması normal mı sımdı ve ayrıca kendisi de karsı boyle kadınların erkek arkadaslarının olmasına
Normalde görsem soran bırı degılım ama neden se onu sormak aklıma geldi bazı bısıler gordum atan bı bayan belli oyuzden sordumsey olabilir mi, siz esinizin telefonunu cok kurcalayan ve surekli takipte olan bir insansiniz diyelim ve esiniz de sizin bu sorgularinizdan kacmak icin mesaji/aramayi silmis olup galeride fotoyu unutmus olabilir mi? Sizinle ugrasmak istemedigi icin de direkt ozur dilerim demis olabilir mi?
Cunku ben esimin galerisinde ne foto var ne yok bilmiyorum. Cay fotosu gorsem bu ne kim gonderdi diye de sormak aklima gelmez.
İş yerlerinde böyle tipler var. Ne yazık ki anlam veremediğim ve uyuz olduğum tipler. Bu tipleri bekarken de hiç sevmezdim. Ne alaka bir erkeğin bir kadina öyle resimli mesaj atması. Benim de ekip arkadasim vardı. Ekip arkadaşların da toplu WhatsApp Grubu yoksa kimse özelden yazmaz. Direkt arar. Çaya cikiyoruz haydi diye. Ama arkadaşındir. Gizlemene gerek yoktur. Genel de ikili ilişkileri ileriye götüren tipler bu tarz mesajlar atıyor. Demek ki kocan da böyle biri ki silme gereği duymuş. Çekincesi olmayan kimse silme gereği duymaz.Esım calısıyor calıstıgı yerdede evli bir bayan var kadın pek yazmıyor esıme normalde ama esımın telefonuna bı resim gordum esımın telefonuna gelmıs vatsaptan bir cay resmi dedım ki bu foto nerden geldı dedım normalde sormam ama baktı ustelıyorum flan arkadaşım attı aradilar cay ıc dıe flan dedı resimi soruyorum söylemiyor ısyerındekı erkek arkadaşım atmış dedı bayan arkadasın dedım ben deyince he atmış dedı nıye atıyor dedım ama mesajı ve aramayı silmiş cok moralim bozuldu niye sılıyorsun dedım saçma bu dedım yedeklerden bulurum mesajı dedım sonra durdu durdu dogru yu deyımmı dedı ben attım dedı bıttımıı isler dıe yazdım ben dedı evet cay ıcıyoruz demıs karsı taraf nıye atıyorsun senı ilgilendiren ne dedım iş arkadası olunca attım dedı o bayana sizce ıskıllenmelımıyım ozur diledi bııs yok flan dedı benım kızdığım nokta mesajı silmesi ve erkek arkadaşımda aradı cay ıc dıe dedı onuda silmesi neden yanı
Açıkçası benim de iş yerinde erkek arkadaşlarım var kimisiyle yaşıt sayılırız kimisine abi derim. Hiç kimseden ters bir davranış görmedim. Ben de hepsiyle çay kahve içerim yeri gelir kendime yaparken onlara da yapar veririm. Herkes beni sever kardeşi gibi görür. Herkes evli. Bu kadar yanlış anlaşılacak bir durumsa eğer güvenmiyorsunuz demektir. Çünkü haremlik selamlık bir ülkede yaşamıyoruz. 10 saatimiz birlikte geçiyor burada tabi ki konuşacağız.Ben de evliyim. İyi niyetli olduğunu düşündüğüm, iyi anlaştığım erkek iş arkadaşıma ''kahve yap geliyorum'' yazıyorum bazen. Hiçbir farklı duygu gözetmeden, onun da gözetmediğini bilerek. Her karşı cins öcü değil. Tabii eşiniz ve arkadaşını tanımıyorum. Sadece kendimden örnek vermek istedim.
Mesajları ben de hiç saklamam hemen silerim işi bitince. Ki kocamı aldatmıyorum. Siz sanırım aşırı kıskanç ve sıkıntılı bir kadınsınız ki galeriye kadar kontrol ediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?