Merhaba arkadaşlar, eşim babasıyla beraber aynı işi yapıyor.aynı yerde çalışıyorlar yani..aslında babası rahatsız hem psikolojik yönden hem de fiziksel yönden sıkıntıları var.çok ağır ilaçlar kullanıyor..bazen çok mutlu 1 saat sonra inanılmaz karamsar olabiliyor ve bu anında hiç verilmeyecek kararlar verebiliyor.eşimi de çok üzüyor..eşimin anne ve babası ayrı..annesi İstanbul'da yaşıyor..biz Egedeyiz..son yaptığı olay ise şu, hiç gerek yokken,işlerimiz gerçekten kötüyken sırf ordaki diğer çalışanlara inat bir kadını işe aldı.kadın akşama kadar oturuyor odasında..(bir de oda ayarlandı!) yüzsüzce kayınpederimden 500 tl gibi bir para istedi,kasa işi eşimde olduğu için vermedi tabi..ilk gün kayınpederimin arkadaşlarından borç aldığını ve kadına verdiğini gördüm..hatta kadının peşinden gidip bin türlü laf ettim yüzüne..Gitti şikayet etti beni kayınbabama..o da bana bişey demez ...gitti eşime bağırdı çağırdı.vs..vs...
Şimdi bu kadın gidip gelmelere devam ediyor..kayınbabam diğer işçilerin başına getirdi kadını..ona buna emir yağdırıyor..benimle terslenmeye yer arıyor..hoş keşke terslese de bir dövsem diye de düşünmüyor değilim..eşim de babasını kırmamak adına bişey demiyor..ama kadınla da konuştu.."git,sana maaş verilmeyecek burda" falan diye..anlatamadık..işçiler çok rahatsız tabi..
kayınbabam hasta benim.dinlenmesi gerekirken bu kadınla kapanıyorlar ofislerine akşama kadar Allah ne verdiyse..öyle terbiyesizce bir durum var ortada..ben ne yapayım da bu kadını göndereyim,bilemedim..sabır çekiyorum sürekli ama bir işyerinde böyle densizce şeyler çok çirkin..kayınvalide boşandı gitti,oğlunun üstüne attı bütün dertleri..gece kabuslar görerek uyanıyor eşim..çok üzülüyorum artık..ne yapmamı önerirsiniz? ben hiç işyerine gitmezdim eşimin..şimdi sırf o kadın rahatsız olsun diye gidiyorum.
Şimdi bu kadın gidip gelmelere devam ediyor..kayınbabam diğer işçilerin başına getirdi kadını..ona buna emir yağdırıyor..benimle terslenmeye yer arıyor..hoş keşke terslese de bir dövsem diye de düşünmüyor değilim..eşim de babasını kırmamak adına bişey demiyor..ama kadınla da konuştu.."git,sana maaş verilmeyecek burda" falan diye..anlatamadık..işçiler çok rahatsız tabi..
kayınbabam hasta benim.dinlenmesi gerekirken bu kadınla kapanıyorlar ofislerine akşama kadar Allah ne verdiyse..öyle terbiyesizce bir durum var ortada..ben ne yapayım da bu kadını göndereyim,bilemedim..sabır çekiyorum sürekli ama bir işyerinde böyle densizce şeyler çok çirkin..kayınvalide boşandı gitti,oğlunun üstüne attı bütün dertleri..gece kabuslar görerek uyanıyor eşim..çok üzülüyorum artık..ne yapmamı önerirsiniz? ben hiç işyerine gitmezdim eşimin..şimdi sırf o kadın rahatsız olsun diye gidiyorum.