Eşimin işyerindeki kadın!

sanem123

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
5
0
16
İzmir
Merhaba arkadaşlar, eşim babasıyla beraber aynı işi yapıyor.aynı yerde çalışıyorlar yani..aslında babası rahatsız hem psikolojik yönden hem de fiziksel yönden sıkıntıları var.çok ağır ilaçlar kullanıyor..bazen çok mutlu 1 saat sonra inanılmaz karamsar olabiliyor ve bu anında hiç verilmeyecek kararlar verebiliyor.eşimi de çok üzüyor..eşimin anne ve babası ayrı..annesi İstanbul'da yaşıyor..biz Egedeyiz..son yaptığı olay ise şu, hiç gerek yokken,işlerimiz gerçekten kötüyken sırf ordaki diğer çalışanlara inat bir kadını işe aldı.kadın akşama kadar oturuyor odasında..(bir de oda ayarlandı!) yüzsüzce kayınpederimden 500 tl gibi bir para istedi,kasa işi eşimde olduğu için vermedi tabi..ilk gün kayınpederimin arkadaşlarından borç aldığını ve kadına verdiğini gördüm..hatta kadının peşinden gidip bin türlü laf ettim yüzüne..Gitti şikayet etti beni kayınbabama..o da bana bişey demez ...gitti eşime bağırdı çağırdı.vs..vs...

Şimdi bu kadın gidip gelmelere devam ediyor..kayınbabam diğer işçilerin başına getirdi kadını..ona buna emir yağdırıyor..benimle terslenmeye yer arıyor..hoş keşke terslese de bir dövsem diye de düşünmüyor değilim..eşim de babasını kırmamak adına bişey demiyor..ama kadınla da konuştu.."git,sana maaş verilmeyecek burda" falan diye..anlatamadık..işçiler çok rahatsız tabi..

kayınbabam hasta benim.dinlenmesi gerekirken bu kadınla kapanıyorlar ofislerine akşama kadar Allah ne verdiyse..öyle terbiyesizce bir durum var ortada..ben ne yapayım da bu kadını göndereyim,bilemedim..sabır çekiyorum sürekli ama bir işyerinde böyle densizce şeyler çok çirkin..kayınvalide boşandı gitti,oğlunun üstüne attı bütün dertleri..gece kabuslar görerek uyanıyor eşim..çok üzülüyorum artık..ne yapmamı önerirsiniz? ben hiç işyerine gitmezdim eşimin..şimdi sırf o kadın rahatsız olsun diye gidiyorum.

Merhaba arkadaşlar, eşim babasıyla beraber aynı işi yapıyor.aynı yerde çalışıyorlar yani..aslında babası rahatsız hem psikolojik yönden hem de fiziksel yönden sıkıntıları var.çok ağır ilaçlar kullanıyor..bazen çok mutlu 1 saat sonra inanılmaz karamsar olabiliyor ve bu anında hiç verilmeyecek kararlar verebiliyor.eşimi de çok üzüyor..eşimin anne ve babası ayrı..annesi İstanbul'da yaşıyor..biz Egedeyiz..son yaptığı olay ise şu, hiç gerek yokken,işlerimiz gerçekten kötüyken sırf ordaki diğer çalışanlara inat bir kadını işe aldı.kadın akşama kadar oturuyor odasında..(bir de oda ayarlandı!) yüzsüzce kayınpederimden 500 tl gibi bir para istedi,kasa işi eşimde olduğu için vermedi tabi..ilk gün kayınpederimin arkadaşlarından borç aldığını ve kadına verdiğini gördüm..hatta kadının peşinden gidip bin türlü laf ettim yüzüne..Gitti şikayet etti beni kayınbabama..o da bana bişey demez ...gitti eşime bağırdı çağırdı.vs..vs...

Şimdi bu kadın gidip gelmelere devam ediyor..kayınbabam diğer işçilerin başına getirdi kadını..ona buna emir yağdırıyor..benimle terslenmeye yer arıyor..hoş keşke terslese de bir dövsem diye de düşünmüyor değilim..eşim de babasını kırmamak adına bişey demiyor..ama kadınla da konuştu.."git,sana maaş verilmeyecek burda" falan diye..anlatamadık..işçiler çok rahatsız tabi..

kayınbabam hasta benim.dinlenmesi gerekirken bu kadınla kapanıyorlar ofislerine akşama kadar Allah ne verdiyse..öyle terbiyesizce bir durum var ortada..ben ne yapayım da bu kadını göndereyim,bilemedim..sabır çekiyorum sürekli ama bir işyerinde böyle densizce şeyler çok çirkin..kayınvalide boşandı gitti,oğlunun üstüne attı bütün dertleri..gece kabuslar görerek uyanıyor eşim..çok üzülüyorum artık..ne yapmamı önerirsiniz? ben hiç işyerine gitmezdim eşimin..şimdi sırf o kadın rahatsız olsun diye gidiyorum.

Zor bi durum zamana bırakmak çözermi bilemedim.Maddi açıdan size sorun çıkaracağı zaten kesin.Eşin babası üzülecek diye kovamıyor sanırım.Kayınpederin için psikolojik destek alıyomusunuz?

Zor bi durum zamana bırakmak çözermi bilemedim.Maddi açıdan size sorun çıkaracağı zaten kesin.Eşin babası üzülecek diye kovamıyor sanırım.Kayınpederin için psikolojik destek alıyomusunuz?

psikiyatrisi var..her hafta kontrolü var.bu hafta gitmedi mesela,kadın var diye...kovuyoruz ve gitmiyor.yapıştı.

bu kadini gonderseniz bile babaniz baska bir kadin bulur getirir. kesin cozum istiyorsaniz doktora gitsin ilac kullansin.

bence sızde kıskançlık var koskoca adam ıstedıgını yapar sızden ızınmı alacak

bu kadini gonderseniz bile babaniz baska bir kadin bulur getirir. kesin cozum istiyorsaniz doktora gitsin ilac kullansin.

zaten bu kadını gönderebilirsem ilaçları konusunda bir kez daha danışıcaz psikiyatriste..

bence sızde kıskançlık var koskoca adam ıstedıgını yapar sızden ızınmı alacak

ben eşimin babasını neden kıskanayım..1 tane kadın bakıcısı var başında,bekar ve güzel bir kadın..aklımın ucundan geçmemiştir onun hakkında böyle şeyler..çünkü ona ihtiyacımız var ve işini de gayet güzel yapıyor...eşim kazandığı parayla 2 eve bakıyor benim..zar-zor yaşıyoruz..kadının biri geldi,kandırdı bizimkini..ben de fikir almak için yazdım buraya..size söyleyebileceğim tek şey "kişi kendinden bilir işi" olacaktır.

Son düzenleme:
Bu konu bence kayınpederinin psikolojik rahatsızlığından tamamen farklı bir konu.. Teneşir paklar dediğimiz durum bu.
Eşinin başka bir iş bulma imkanı yok mu ?

Bu konu bence kayınpederinin psikolojik rahatsızlığından tamamen farklı bir konu.. Teneşir paklar dediğimiz durum bu.
Eşinin başka bir iş bulma imkanı yok mu ?

tabi sizin söylediğiniz gibi aslında..şöyle ki, eşim babasının işini devam ettiriyor,yani kendi işini yapıyor..ama kayınbabam da bırakmıyor işini..hayatı boyunca hep çalışmış,bırakıp gitmek zor geliyor..eşim "sen otur,emekli ol,tatil yap,ben paranı karşılarım,yeter ki dinlen" diyor ama nafile..eşim işyerini bırakırsa batar orası..herkes soyar soğana çevirir..ben kayınbabamın arkadaşlarına misafirlerine karışmam..haddim değil..çok gelen giden oldu..eski arkadaşları falan..hepsine misafir gibi davrandım..ama bu kadın işyerinde ortalığı karıştırıyor ve para istiyor..

herkesin derdi başka,benimki de bu..ne yapayım :/

kadınla konuş bence ne demek ya terbiyesizlik .ne rahat insanlar var şaşırmamak elde değil .

Cidden zor durum cok haklısın sıkılmakta.
Kadın zaten kpederi cozmusde musallat olmus size
Dikkat edin soyup sogana cevirir böyleleri
Bence esinde biter iş
Tutsun kolundan atsın
Zaten kpederin raporluysa hukuken iş yetkileride yoktur
Tek sorumlu eşin olsa gerek

Cidden zor durum.. Kp kadına esir şu anda.. Kadını kötülemek onu kadına itmek olur.. Kadının onu para için kullandığını kendisi görmeli... Ne bileyim başka erkeklerle samimi falan görecek ki inansın..Ancak o zaman gurur yapar,kovar... Zor iş.. :ssz:

veya bütün çalışanlar siz dahil kovulması için imza toplayın.. çıkın karşılarına..ama bu rest nasıl bir sonuç doğurabilir bilemiyorum.. :ssz:

Kayınpederiniz kaç yaşında ve ruhsal rahatsızlığı ne boyuttadır. Bu şunun için sordum eğer 65 yaş ve üzerinde ise eşiniz babasının vesayetini mahkeme kararı ile alabilir, bu tip sıkıntılı durumlar bir daha yaşamazsınız. O kadın ve etrafındaki benzer insanlar vesayetin eşiniz üzerinde olduğunu öğrenince zaten dağılırlar çevresinden

Anlaşılan kayınpederiniz 70inden sonra azdı tabirine ayak uydurmaya çalışıyor. O kadında parayı bol bulunca yanından ayrılmıyor tabikide. O kadının bir an önce hayatınızdan çıkması gerek yoksa kayınpederinizi gelişigüzel soyar. Kolay gelsin işin zor çok zorr :ssz:

Bence Sen bu olaya karışma eşinle kayınpederin kendi aralarında halletsinler. Kayınpederinin anlık hareketlerinden o kadında nasibini alır üzerine gidersen inada biner iş kendi haline bırak

cevaplariniz icin cok tesekkurler. kayinbabam zamaninda bircok isini batirdigi icin malini mulkunu kiziyla oglunun uzerine yapmis zamaninda. o taraftan bir korkumuz yok.ben simdilik karismayacagim.zaten az once ogrendim.cumartesi kayinvalidem gelecekmis.yilbasi icin.tutar kolundan gotururum isyerine . gerekeni o yapar umarim. validem yabanci oldugu icin karismiyordu

Back
X