• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iyiliği altinda eziliyorum

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Not : 9 sayfada yeni aciklamalar
Tabiki eşim iyilik meleği değildir.Onun da kötü yönleri var.
Eşim aileme karşi çok yardim eder ,hiç gücenmeden söylenmeden her ricalarinda koşar .Bügün mesela babami (80)ve annemi (75)yalniz doktura götürdü.Ben dedim işyerimden izin alirim götürürüm dedim ama eşim öğlenci olduğu için ben giderim dedi.
Yarinde beraber tekrar gideceğiz eve yeni koltuklar geliyor ,evi toplayip eski koltuklari kaldiracağiz.
Bunda ne var demeyin ayni bölgede iki tane erkek kardeşim var.
Herşeye eşim koştumu kardeşlerimin adina ben utaniyorum .Kimse ilgilenmiyormu acaba yada babam biz biraz daha yakin olduğumuz için hep bizi ariyor.
Ben eşime karşi mahcup oluyorum kendimi ezik ve borclu hisediyorum.sanki yerini telafi etmem gerekiyor gibi.

Bana karşida merhametli sesiz sakin biri.
Ben hasta oldummu her işi yapar bana çocuklar gibi bakar .Kavgalarimizda ben ne kadar bağirsamda cağirsamda çok nadir bağrir.Öfkesini kontrol eder ve susar bekler .
Bu kadar iyi olmasina rağmen ben mutsuzum .Bana göre çok pasif ,heyecan diye bir şey yok .
Birde hayattan hedefi yok ,ye iç ve çaliş ve birde cinsellik oldumu yaşamak bu demektir onun için .Bana bunlar yetmiyor .Ben gezmek eğlenmek gülmek istiyorum.
Hayattimda bir hedefim olsun istiyorum ama artik beraber hayel bile kuramiyoruz.
Onunla beraber hiç beraber zevk aldiğimiz olay yok.
Ikimizde başka telden çaliyoruz.
Birde zamaninda yaptiği hatalardan dolayida evliliğimiz etkilendi.
Aslinda bazen ayrilmayi düşünüyorum ama diyorumki nerde bulacaksin ailene ve sana böyle düskün adami ve susuyorum.
Bilmiyorum yoksa benmi fazla beklenti içindeyim? Hayat bu mu,yemek içmek yatmak calişmak.
Düşüncelerime nasil yön verebilirim?
 
Son düzenleme:
Evliliğin dinamiğini eşler belirler bence, madem eşin bu kadar anlayışlı ve uyumlu sen etkinlikler yaratarak farklılık katabilirsin.
Kimi enerjik olur, kimi harekete geçirilmeyi bekler.. Bizde de bazen o bazen ben hadi şunu bunu onu yapalım deyip çıkarız, bir şeyler yaparız. Eşim çok pasif ben sıkılıyorum demek pasif direniş oluyor, tek taraflı olmaz, o yapmıyorsa sen harekete geçir.
 
Aynı benim eşimi anlattın ben ben kadar aktif sosyal isem eşim o kadar pasif sakin ve asosyaldir. Ama ben onu her zaman harekete geçiririm bazen yorulduğumu hissediyorum biraz o benim için bişeyler yapsın diyorum ama oda hayatımı kolaylaştırmak adına sınır tanımayan bir adam sabah işe giderken unutmayayım diye çantama iş kartımu sigaramı çakmağımı hatta Regl dönemlerimde pedimi koyar o derece bunları düşününce tekrar şevke gelip ben hızlandırırım onu ben hiç birine hayır demez tek şey benim biraz dürtmem gerek :KK8: bence sende eşinin senin için yaptıklarını düşün ve onun için yapabileceklerinden asla vazgeçme harekete geç :KK4:
 
Hedeflerinizi kendiniz gerçekleştirin. Göbeginiz bir değil ya. Ayrı şeylerin peşinden koşup akşam aynı evde zaman geçirebilirsiniz. Biraz da ayrı saatleriniz olsun. Gezme konusunda da araştırıp ayarlayın her şeyi, gelmezse elbette eşiniz kabahatli olur. Ilk adımları siz atın bakalım.
 
Sorun şu ki ben bo
Evliliğin dinamiğini eşler belirler bence, madem eşin bu kadar anlayışlı ve uyumlu sen etkinlikler yaratarak farklılık katabilirsin.
Kimi enerjik olur, kimi harekete geçirilmeyi bekler.. Bizde de bazen o bazen ben hadi şunu bunu onu yapalım deyip çıkarız, bir şeyler yaparız. Eşim çok pasif ben sıkılıyorum demek pasif direniş oluyor, tek taraflı olmaz, o yapmıyorsa sen harekete geçir.
Ben çok hareke gectim ve yapiyorumda ama herzaman surat yapiyor canim istemiyor diyor ve gitmiyor.
Bu hayal kirikliğini çok yaşadiğim için artik pes ettim
 
Burda siddet goren kotu davranilan kocalar var diye sizde kendi esime razi olayim mantigindan cikin bi kere.bu hic dogru bi dusunce degil.her evlilik her hikaye farkli.konuya gelecek olursak bazen sadece iyi olmak yetmez evlilikte heyecan olmali.surekli gezmeler sosyal aktiviteler olmasada ara sira yapilmali.mesela sinema bileti alip gidelim diyin.tiyatroya gidin.maddi imkaniniz varsa yakin bi yerlere gidin bi hafta sonu.en olmadi evde suprizler yapin.yani kisacasi ona kucuk surprizler yapin;)
 
Ooohhh..öyle olsa hiç sorun yok.
Birde okadar ince düşünmez genelde odun tipli .Ama biri yardima ihtiyaci varsa koşar.
Ben aktiviteleri ayarlarim ama hep rededer sonra kavga ederiz.
Bir dahada canim istemez
 
Burda siddet goren kotu davranilan kocalar var diye sizde kendi esime razi olayim mantigindan cikin bi kere.bu hic dogru bi dusunce degil.her evlilik her hikaye farkli.konuya gelecek olursak bazen sadece iyi olmak yetmez evlilikte heyecan olmali.surekli gezmeler sosyal aktiviteler olmasada ara sira yapilmali.mesela sinema bileti alip gidelim diyin.tiyatroya gidin.maddi imkaniniz varsa yakin bi yerlere gidin bi hafta sonu.en olmadi evde suprizler yapin.yani kisacasi ona kucuk surprizler yapin:KK66:
Benim demek istediğimi siz yazdiniz
Bizim ev sanki hergün cenaze evi .
Ben usandim yoruldum hep duvara karşi carpmaktan ama sirf bu kadar iyiniyetli diye ömür boyu böyle yapama ben
 
Mesela sizin hedefiniz ne onu söyleyin de ona göre yorum yapalım. Gezmek değildir heralde sadece onu kendiniz de yapabilirsiniz çünkü.
 
Back
X