- 28 Eylül 2015
- 5.377
- 15.170
- 248
- Konu Sahibi Akanseneler
Hayat bu mu,yemek içmek yatmak calişmak.
iyi bi kariyeriyerim var buna rağmen gezmez eğlenmez bir kocam var
ama benim hayallerim şu an 3 kelime
ye iç yat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayat bu mu,yemek içmek yatmak calişmak.
Biz yurtdişindayiz ve burda 15 yildir ev borcu ödüyoruz .Senelerce ben yalniz çaliştim .Hem evi gecindirdim hem borc ödedim .Eşim cocuklar bakti ve ev ile ilgelindi .Hiç iş aramaya girişmedi .Hep ben yapmaliyim .Mesela sizin hedefiniz ne onu söyleyin de ona göre yorum yapalım. Gezmek değildir heralde sadece onu kendiniz de yapabilirsiniz çünkü.
Doğru okadar derinki ben içinden cikamiyorum .
Aynen ...bir kac kere olay cikarti gelmemezlik yapti birde ben önüne diz cöktüm yalvardim ve o yine gelmedi gitmedi.Her dediğini yapıyorsa iş sende bitiyor demektir.Şuraya gidelim dedin de olay mı çıkardı eşin peki?Ya da hayır diyerek ilgisiz bir tavır mı sergiledi her zaman.
Sirf biri size iyi davraniyor diye ne onunla olun nede ona bu kotulugu yapin.ayrica annenize babaniza iyi davranmasini cokta kafaya takmayin.biz gelinler yapinca tabi yapacak gelin degil mi ama erkek yapinca kendimizi niye ezik hissediyoruz ki sirf o erkek diye mi.Benim demek istediğimi siz yazdiniz
Bizim ev sanki hergün cenaze evi .
Ben usandim yoruldum hep duvara karşi carpmaktan ama sirf bu kadar iyiniyetli diye ömür boyu böyle yapama ben
Kafan çok karışmış, adam normal bu arada, sen evin geçimini daha fazla üstlendiğin için tavrı böyle.Tabiki eşim iyilik meleği değildir.Onun da kötü yönleri var.
Eşim aileme karşi çok yardim eder ,hiç gücenmeden söylenmeden her ricalarinda koşar .Bügün mesela babami (80)ve annemi (75)yalniz doktura götürdü.Ben dedim işyerimden izin alirim götürürüm dedim ama eşim öğlenci olduğu için ben giderim dedi.
Yarinde beraber tekrar gideceğiz eve yeni koltuklar geliyor ,evi toplayip eski koltuklari kaldiracağiz.
Bunda ne var demeyin ayni bölgede iki tane erkek kardeşim var.
Herşeye eşim koştumu kardeşlerimin adina ben utaniyorum .Kimse ilgilenmiyormu acaba yada babam biz biraz daha yakin olduğumuz için hep bizi ariyor.
Ben eşime karşi mahcup oluyorum kendimi ezik ve borclu hisediyorum.sanki yerini telafi etmem gerekiyor gibi.
Bana karşida merhametli sesiz sakin biri.
Ben hasta oldummu her işi yapar bana çocuklar gibi bakar .Kavgalarimizda ben ne kadar bağirsamda cağirsamda çok nadir bağrir.Öfkesini kontrol eder ve susar bekler .
Bu kadar iyi olmasina rağmen ben mutsuzum .Bana göre çok pasif ,heyecan diye bir şey yok .
Birde hayattan hedefi yok ,ye iç ve çaliş ve birde cinsellik oldumu yaşamak bu demektir onun için .Bana bunlar yetmiyor .Ben gezmek eğlenmek gülmek istiyorum.
Hayattimda bir hedefim olsun istiyorum ama artik beraber hayel bile kuramiyoruz.
Onunla beraber hiç beraber zevk aldiğimiz olay yok.
Ikimizde başka telden çaliyoruz.
Birde zamaninda yaptiği hatalardan dolayida evliliğimiz etkilendi.
Aslinda bazen ayrilmayi düşünüyorum ama diyorumki nerde bulacaksin ailene ve sana böyle düskün adami ve susuyorum.
Bilmiyorum yoksa benmi fazla beklenti içindeyim? Hayat bu mu,yemek içmek yatmak calişmak.
Düşüncelerime nasil yön verebilirim?
hayel bile kuramiyoruz
Buraları okuyunca bende film koptudoktura götürdü.
Niye??Buraları okuyunca bende film koptu![]()
Niye??
Konsantre olamıyorum böyle olunca doktur hayel falan![]()
Aynı ben ve eşim yaaaa inanmıyorum, bu kadar olur ve onu çok ama çok seviyorum.Aynı benim eşimi anlattın ben ben kadar aktif sosyal isem eşim o kadar pasif sakin ve asosyaldir. Ama ben onu her zaman harekete geçiririm bazen yorulduğumu hissediyorum biraz o benim için bişeyler yapsın diyorum ama oda hayatımı kolaylaştırmak adına sınır tanımayan bir adam sabah işe giderken unutmayayım diye çantama iş kartımu sigaramı çakmağımı hatta Regl dönemlerimde pedimi koyar o derece bunları düşününce tekrar şevke gelip ben hızlandırırım onu ben hiç birine hayır demez tek şey benim biraz dürtmem gerekbence sende eşinin senin için yaptıklarını düşün ve onun için yapabileceklerinden asla vazgeçme harekete geç
![]()