• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iyiliği altinda eziliyorum

İyi huylu efendi saygili insanlara "pasif" diyorlarya bende buna sinir ötesi sinir sinir oluyorum.
Ayrılın bence. Zira siz o adamcağizi hak etmiyorsunuz. O sizden cok cok cok daha iyilerine layık.
Size ve sizin gibilere böyle merhametli, siz bağırırken susan, ailenizi bas üstünde tutan adam gibi adamlar değilde; zalim, lafı anında ağzınıza tıkayan, ailenizi evinize dahi sokmayan tipler yaraşır.
tez zamanda, hayatınızı renkten renge boyayacak, size her türlü aksiyonu hergün dibine kadar yaşatacak, dünyanın kaç bucak olduğunu size öğretecek "aktif" bir adam bulmanız dileğiyle...
eşinizin değerini siz bilmiyorsanızda Allah biliyor bu yeter. elbette o adamcağız hak ettiği değeri görecek, ama bu dünyada ama ahirette. iyilik yap denize at, balık anlamazsa Halık anlar demişler.

Dövmüyor, sövmüyor, kötü davranmıyor diye öpüp basimizin üstüne mi koymaliyiz bir adami?
Bunlari zaten yapmayacak. Tabii ki anama babama hastalik durumunda kosacak.
Hanımlar iyi misiniz? Kötü muameleye maruz kalmamak ne zamandan beridir şükür sebebiniz oldu?
Hayretler icindeyim. O zaman bir adamin ilgisiz olmasi, guzel sevismiyor olmasi, konusmamasi, gözlerinize bakip bir seni seviyorum dememesi sorun olmasin. Nasilsa dövmüyor, sövmüyor.

Size gelince konu sahibi, esiniz yaptiginiz etkinliklere de katilmak istemiyormuş galiba. Bu durumu konustugunuzda cevabi ne oluyor? Hic mi bir seyden hoslanmiyor? Tiyatroyu sevmiyor da sinemayi da mi sevmiyor? Ya da tatile gitmeyi de mi sevmiyor? Ayy cekilmez vallahi. Size katilmamakta inatciysa, bence bir arkadas grubu edinip onlarla etkinlik duzenleyin. Sosyal medyada bir suru grup etkinlikleri duzenleniyor. Onlara bakin. Herkes istedigi gibi yasasin hayatini madem.

Bakın yanlış anlaşılmasın ben kendi yorumuma istinaden yazıyorum, tabi ki bu şekilde de sağlıklı bir evlilik olamaz ama şiddet aldatma vs olayların affı yoktur bana göre ve sonu direkt ayrılma olmalıdır ama bana kalırsa bu davranışların telafisi çözümü veya eğer sorun psikolojik yapıyla alakalıysa çözümü vardır

8
Dövmüyor, sövmüyor, kötü davranmıyor diye öpüp basimizin üstüne mi koymaliyiz bir adami?
Bunlari zaten yapmayacak. Tabii ki anama babama hastalik durumunda kosacak.
Hanımlar iyi misiniz? Kötü muameleye maruz kalmamak ne zamandan beridir şükür sebebiniz oldu?
Hayretler icindeyim. O zaman bir adamin ilgisiz olmasi, guzel sevismiyor olmasi, konusmamasi, gözlerinize bakip bir seni seviyorum dememesi sorun olmasin. Nasilsa dövmüyor, sövmüyor.

Size gelince konu sahibi, esiniz yaptiginiz etkinliklere de katilmak istemiyormuş galiba. Bu durumu konustugunuzda cevabi ne oluyor? Hic mi bir seyden hoslanmiyor? Tiyatroyu sevmiyor da sinemayi da mi sevmiyor? Ya da tatile gitmeyi de mi sevmiyor? Ayy cekilmez vallahi. Size katilmamakta inatciysa, bence bir arkadas grubu edinip onlarla etkinlik duzenleyin. Sosyal medyada bir suru grup etkinlikleri duzenleniyor. Onlara bakin. Herkes istedigi gibi yasasin hayatini madem.
Eskiden kumarı içkisi karısı kızı yok diye dua eden bi kesim vardi . Hala aynı düşüncede olan insanlar var gerçekten çok güzel anlatmışsınız karşı cins sonuçta insan duygusallık romantiklik heyecan bekliyor . Ozaman her bulduğumuz iyi insanla evlenelim etkileşim beklemeyelim aşk beklemeyelim anlasalim yeter dövmesin sövmesin yeter diyelim . Süs eşyası gibi biblo gibi sesi solu çıkmadan otursun

8

Eskiden kumarı içkisi karısı kızı yok diye dua eden bi kesim vardi . Hala aynı düşüncede olan insanlar var gerçekten çok güzel anlatmışsınız karşı cins sonuçta insan duygusallık romantiklik heyecan bekliyor . Ozaman her bulduğumuz iyi insanla evlenelim etkileşim beklemeyelim aşk beklemeyelim anlasalim yeter dövmesin sövmesin yeter diyelim . Süs eşyası gibi biblo gibi sesi solu çıkmadan otursun

Kötülük o kadar kaniksanmis ki, kotu olmayan birini öpüp başımıza koymamiz isteniyor.
Aynen oyle. O zaman gidip kankamizla mutlu mesut yasayalim, aynı sey.

Iyi bi insan ama kafa denginiz degil demekki. Nasil evlendiniz? Gorucu usulumu oldu?

Gecmiste kafa dengi olmadigi icin iliskisini bitirmis bi insan olarak ben sizdeki mutsuzlugu anliyorum. Ama esinizi seviyorsaniz, burda ki arkadaslarinda soyledigi gibi biraz siz onu canlandirmaya calismalisiniz

Simdi eski konularina baktim da esin hic de oyle cok iyi bi adam degil. Tembelligi sadece hayat tarzinda degil, 1 sene calismayip evde oturmasinda da var. ayrica bir derdinizde size kostek olan biri. Bence mutsuz oldugunuz icin kendizi cokta suclamayin. Esiniz siz mutsuz olun diye baya ugrasiyor belli ki.

Bi evliliğin bitmesi için geçer sebepler sadece şiddet ve aldatma değildir; şiddet zaten polise bildirilmesi gereken bi suçtur evlilik meselesi değil sadece. Evlilik insanı mutlu etmeli etmiyorsa da bitmeli bence. Konu sahibi ben sizin yaşadığınız büyük sıkıntıyı anlıyorum eniştem de böyle ne bi yere gider ve sosyal hayatı vardır yedi bitirdi teyzemin hayat Sevinç’ini. Yaşlandıkça durum daha da kötü tahammül edilmez oluyor. Ne bi aile dostları var ne bi tatil eğlence yaşamları. Çölün ortasında gibi duvarlara bakıp oturuyorlar korkunç. Eğer evde sorun yok ayrılmayı da gözüm yemiyor diyorsanız kendi sosyal hayatınızı kurun ve eşiniz katılmış katılmamış iplemeyin turlara gidin tiyatroya filan. Ha buna da arıza çıkarıyorsa boşayın gitsin zaten. Ailenize kardeşlerinizle siz yardım edersiniz bi şey olmaz

Tabiki eşim iyilik meleği değildir.Onun da kötü yönleri var.
Eşim aileme karşi çok yardim eder ,hiç gücenmeden söylenmeden her ricalarinda koşar .Bügün mesela babami (80)ve annemi (75)yalniz doktura götürdü.Ben dedim işyerimden izin alirim götürürüm dedim ama eşim öğlenci olduğu için ben giderim dedi.
Yarinde beraber tekrar gideceğiz eve yeni koltuklar geliyor ,evi toplayip eski koltuklari kaldiracağiz.
Bunda ne var demeyin ayni bölgede iki tane erkek kardeşim var.
Herşeye eşim koştumu kardeşlerimin adina ben utaniyorum .Kimse ilgilenmiyormu acaba yada babam biz biraz daha yakin olduğumuz için hep bizi ariyor.
Ben eşime karşi mahcup oluyorum kendimi ezik ve borclu hisediyorum.sanki yerini telafi etmem gerekiyor gibi.

Bana karşida merhametli sesiz sakin biri.
Ben hasta oldummu her işi yapar bana çocuklar gibi bakar .Kavgalarimizda ben ne kadar bağirsamda cağirsamda çok nadir bağrir.Öfkesini kontrol eder ve susar bekler .
Bu kadar iyi olmasina rağmen ben mutsuzum .Bana göre çok pasif ,heyecan diye bir şey yok .
Birde hayattan hedefi yok ,ye iç ve çaliş ve birde cinsellik oldumu yaşamak bu demektir onun için .Bana bunlar yetmiyor .Ben gezmek eğlenmek gülmek istiyorum.
Hayattimda bir hedefim olsun istiyorum ama artik beraber hayel bile kuramiyoruz.
Onunla beraber hiç beraber zevk aldiğimiz olay yok.
Ikimizde başka telden çaliyoruz.
Birde zamaninda yaptiği hatalardan dolayida evliliğimiz etkilendi.
Aslinda bazen ayrilmayi düşünüyorum ama diyorumki nerde bulacaksin ailene ve sana böyle düskün adami ve susuyorum.
Bilmiyorum yoksa benmi fazla beklenti içindeyim? Hayat bu mu,yemek içmek yatmak calişmak.
Düşüncelerime nasil yön verebilirim?

Eşiniz geçmişte ne hatalar yaptı?

Eşinize siz yön verin ,evliliğinize heyecanı siz katın.
Adam zaten uyumlu bir insanmış daha ne ?

Ya eşin fazla fedakar davranarak hata yapıyor ya da sen fedakar davranmayarak. Dengeyi bozuyorsunuz. Ben şunu savunuyorum. evlilikte her iki taraf ta dengeli davranmalı. Bir tarafın çok verici olması işe yaramaz. Çünkü siz eşinize karşı borçlanıyorsunuz. Yani sanki bankaya borçlanır gibi. Borçlu olduğu bankasını kim sever ki diyor uzmanlar, ben buna fazlasıyla katılıyorum.
Kendini fazla suçlu hissetme mesela ailenle ilgileniyor diye. Seviyor demek ki ilgilenmeyi. Sevmese yapmaz. Öyle düşün. sen onu zorlamıyorsun, ama o her bu tarz davranış gösterdiğinde lütfen ona teşekkür etmeyi ihmal etme. O bunu yaptıktan sonra senin 2 tatlı sözün aranızdaki bahsettiğim dengeyi sağlayacaktır. O da takdir gördüğü için her seferinde daha da severek yapacaktır.

Bazılarınızı anlamıyorum dostmusunuz düşmanmısınız?? kadın konu açıyor illa dayakmı atsın diye yorum yapıyosunuz..
Dayak atmadanda sürprizler yapıp karısını mutlu etmeye çalışan adamlar var bu aklınıza niye gelmiyor ne kadar acımasızsınız

Hedeflerinizi kendiniz gerçekleştirin. Göbeginiz bir değil ya. Ayrı şeylerin peşinden koşup akşam aynı evde zaman geçirebilirsiniz. Biraz da ayrı saatleriniz olsun. Gezme konusunda da araştırıp ayarlayın her şeyi, gelmezse elbette eşiniz kabahatli olur. Ilk adımları siz atın bakalım.
katılıorum hepimizin hayatı pasif ve benim de konu sahibinin eşine benzer bir eşle evliyim ama ben kendime yetiyorum :))sende öyle yap konu sahibi arkadaş edin kurlara git sosyalleş vs.

Bir ilişkide mutlu olmak için o insanın sadece uyumlu ve iyi biri olması yeterli değildir. Öyle olsaydı hepimiz en yakın erkek arkadaşlarımızla evlenirdik. Az ya da çok eşimizi fiziksel açıdan ve kişisel özellikleri bakımından çekici bulmamız gerekir. İyi bir ten uyumu ve cinsellik ilişkinin temel taşıdır. Siz eşinizi çekici bulmuyorsunuz ve bununla yüzleşmeye çalışıyorsunuz şuan. Bu suçluluk duyacağınız bir duygu değil, gayet normal. Sadece acele etmeyin ve acaba bu dönemsel bir şey mi, yapılabilecekler nelerdir diye biraz kafa yorun. Elinizden geleni yaptıktan sonra da hala aynı hissediyorsanız gerekeni yaparsınız.

Eşim aileme karşi çok yardim eder ,hiç gücenmeden söylenmeden her ricalarinda koşar .Bügün mesela babami (80)ve annemi (75)yalniz doktura götürdü.Ben dedim işyerimden izin alirim götürürüm dedim ama eşim öğlenci olduğu için ben giderim dedi.
Yarinde beraber tekrar gideceğiz eve yeni koltuklar geliyor ,evi toplayip eski koltuklari kaldiracağiz.
Herşeye eşim koştumu kardeşlerimin adina ben utaniyorum .Kimse ilgilenmiyormu acaba yada babam biz biraz daha yakin olduğumuz için hep bizi ariyor.
Ben eşime karşi mahcup oluyorum kendimi ezik ve borclu hisediyorum.sanki yerini telafi etmem gerekiyor gibi.

Ben hasta oldummu her işi yapar bana çocuklar gibi bakar .Kavgalarimizda ben ne kadar bağirsamda cağirsamda çok nadir bağrir.Öfkesini kontrol eder ve susar bekler .
Bu kadar iyi olmasina rağmen ben mutsuzum .Bana göre çok pasif ,heyecan diye bir şey yok .
Birde hayattan hedefi yok ,ye iç ve çaliş ve birde cinsellik oldumu yaşamak bu demektir onun için .Bana bunlar yetmiyor .Ben gezmek eğlenmek gülmek istiyorum.
Hayattimda bir hedefim olsun istiyorum ama artik beraber hayel bile kuramiyoruz.
Aslinda bazen ayrilmayi düşünüyorum ama diyorumki nerde bulacaksin ailene ve sana böyle düskün adami ve susuyorum.
Bilmiyorum yoksa benmi fazla beklenti içindeyim? Hayat bu mu,yemek içmek yatmak calişmak.
Esiniz iyi bir insan olabilir lakin ailenize karsi takindigi tavir tamamen insanlik gorevi. Yani ekstra bir iyilik degil onlar,zaten yapmasi gerekenler. Yapmasi gerektigi seyleri yapmazsa o zaman kotu insan olur ama yapmasi iyi degil optimum insan oldugu anlamina gelir.

Diger konu icin ortak bir seyler planlasaniz mesela size ayak uydurmaz mi? Bir tatil paketi alsaniz mesela surpriz olarak,yok gelmem der mi?

Buradaki yorumları çok normal bulmuyorum. Bir evlilik sadece karnınız tok sırtınız pek diye yürütülmez. Kadın belli ki soğumuş kocasından. Ya ısınabilmesi için bir şeyler söyleyin, ya da başka türlü akıl verin. Burdaki sorunu küçümseme hakkımız yok bence.

Böyle yazmak, grip oldum ne yapmalıyım diyen birine "kanser olanlar var, sen yat kalk kendi haline şükret" demeye benziyor.
Hay agzina saglik tam dusundugumu yazmissiniz.insanlar anlamaya calismadan bi yafta yapistiriyor surekli yani kadinin sikintisi olmasi icin sadece dayak yiyip aldatilmasi gerekmiyor.Benimde esimle ilgili sikintilarim var yani dovmuyor diye omur boyu susalim mi? Anlamiyorum gercekten her konuya derdini seveyim yazanlari cok iticisiniz!..

Ev arkadaşı aramiyoruzki ask ariyoruz heyecan şehvet . Huzur arasak huzur evine yerleşiriz yada sadece iyi bir dost buluruz kız arkadaş buluruz niye kimse anlamıyor duygusal açız. Bende eşimi anlatırım ay nekadar iyi biri derler iyi biri demek yetmiyor . Bugün doğum günüm şuan uyuyor bi 10 dk önce söz dizisini izleyen adam şuan uyuyor bir kutlayıp yatamazmiydi. Dizilerini izler uyur yemek yer uyur hep bi uyku hali ici geçmişlik 22 yaşındayım daha çok sıkıldım . Ruhumu emdi kendininki yetmiyor gibi .
Ahh ahhhh Anlamiyorlar helede kadinlar hic!

eşiniz diğer yönleriyle sizi mutlu ediyorsa sizde neseli heyecanlı olun süpriz yapın bu yönleri doldurun. Herşeyi eşten beklemek ne kadar mantıklı?
Süpriz yaptınızda tersmi tepti, heyecanlı bir aktiviteye girdinizde saçmamı buldu?

Back
X