Esimin izin vermeme olayi sizce ??

Sizin spora gitmenizi istemez ama spora gelen kadınlara da hayran kalırlar. Siz kilo alınca ya da vücudunuz sarkınca da kendine bakmadın olur. Ay şu kıskançlık adı altında kadını sindiren adamlar 🤦🏼‍♀️
Ana naşta hanımefendi de kocasının gitmesini istememiş. Karşılıklı müdahale var

Sizde başta gitmesini istemedim demişsiniz. İnsanın spora gitmesinden daha doğal ne olabilie. Sorun başta ilişkinizdeki müdahalelerde. O da sizin gerçekten istediğinizi değil inat yaptığınızı düşünebilir
Dogru evet sonuca bakarsak o gidiyor bu konuyu kapatmicam ben de gidip yazilcam nederse desin yuksek ihtimal buyuk bi kavga cikarip burnumdan getirir

Dogru evet sonuca bakarsak o gidiyor bu konuyu kapatmicam ben de gidip yazilcam nederse desin yuksek ihtimal buyuk bi kavga cikarip burnumdan getirir
Bilemiyorum sizde suçlusunuz. Sizin inat yaptığınızı düşünüyordue şuan. Siz de gerçekten istiyor musunuz gitmek yoksa amacınız ona da huzursuzluk yaratmak mı?

Bence sadece bu spor olayı değil, adam normalde de sizi kaale almıyor ve size değer vermiyor. Bütün gün evde oturup bebek bakmanız ve ev işleri için evlenmiş gibi. Bir isteğiniz olduğu anda da izin vermiyorum bitti arıza çıkarma modunda. Size karşı saygı bile duymuyor.
Dediginiz dogru gezme tozma olayi oluyor sadece bu konuda istemiyo gtmemi ama buyuk kavgada cikarsa yazilcam o zumbaya

Benim çocuğum olduğunda spora gitmek istesem bir gün eşim bakar bebeğe ben giderim. Bir gün ben bakarım o gider. Hayat paylaşımı budur. Anneniz niye bakıyor babası baksın
Haftaicileri esim iste olsugu icin yoksa tabiki babasida bakar ama haftaici gunduz gidicem mecbur yani

Belediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim

Zumbaya yazilmak istiyorum.adam beni kale almadi. hem sosyallesirim iyi gelir sıkılıyorum birsaat nolucak anneme birakirim cocugumu birsaat. Acayip moralim bozuldu izin vermiyorum bitti dedi. Bende istemiyorum senin gitmeni ama sen gidiyosun dedim tamam uzatma kes bilmem ne dedi bana. Niye sosyallesip insan icine karismama izin vermiyosun ne olcak demekki bi haltlar var oralarda bana izin vermiyosun dedim. Sinirlenerek gitti yatti hic konusasim yok. Sizce nasil davranmaliyim haksizmiyim? Kendine gelince evet bana gelince hayir . Cok uzuluyorum kendisi kiskanc ama bu durum hic hosuma gitmiyor karismasi 😔
İzin vermeme sebebi neymiş ?

Gidin zaten. Birlikte vakit geçirmek istemeniz hata. İnsanın bazen o sosyalliğe ihtiyaç duyuyor. Bebeğe de babası baksın. Güvenli bir bağlanma oluşur böylelikle
Ben kendime vakit ayirip zihinde hissetmek istiyorum kendimi ama esim karsi cikiyo ve asiri uzuluyorum buduruma ama bu durumh surdurucem isterse buyusun kavga kendime sosyallesmeme izin vermiyo

Kişi kendinden bilir işi. Bir de kocadan izin almak saçma değil mi? Aynı şartlar altında evlenilmiyor mu? İki reşit insan birlikte eşit şartlarda karar vermeli bence

Ben tee kac ay once bosver birlikte zaman gecirelim gitme dedim kiskandigim icin gitme demedimki ona

Sonuç olarak eşinizin kendine ayırmak istediği zamana müdahale etmişsiniz. Siz bu hakkı kendinizde görüyorsunuz bunu normal buluyorsunuz eşiniz yapınca neden garipsediniz? Çokta farklı değilsiniz birbirinizden. Eşini sizi zumba yapan kadınlardan kıskanıyorsa hastalıklı bir zihniyeti var demektir. Birbirinize karışmak sizin normaliniz olmuş bence

Kişi kendinden bilir işi. Bir de kocadan izin almak saçma değil mi? Aynı şartlar altında evlenilmiyor mu? İki reşit insan birlikte eşit şartlarda karar vermeli bence
Evet oyle ben zaten izin veriyomusun demedim ona gidim yazilim sosyallesim biraz dedim bole gelisti olay ben ilk basta ona spora gitme birlokte zaman geciririz filan dedim yoksa kiskandigim icin gitme diye demedim ona

Öncelikle izin almak nedir Allah aşkına? Kocaman kadınsınız, eşiniz sizin vasiniz mi? İzin istemedim ki kararımı söyledim demeliydiniz.
Ayrıca adam spora giderken sizde ona izin vermiyor gibi davranmışsınız, kadın erkek ayrı olmasa ne olacak ki?
Eşiniz sizden izin almasın, sizde ondan almayın. Evlilik bir ortaklıktır, esaret değil.

İcim cok dolu.. nerden baslasam bilmiyorum..esimle disaridayken aramizda bira surtusme oldu.Ve konu cok onemsizdi.

Konumuz:yolda giderken aniden kopek cikti kolu hafif sıkarak odum koptu ayh filan dedim. Bana dediki cok buyuk tepkiler veriyosun baska seylerde de tepkilerini azalt dedi uslubu biraz sertti konusurken. Napabilirim herseye karistin bir bu eksikti. Suratini eksitti. Ne suratini eksitiyosun sana bisey soleyemicekmiyim ben dedim. Eskisi gibi degil hemen herseye sinirleniyorum diyorki benim tepemi attirma cinlendirme bilmem ne. Ustune niye herseye sinirleniyosun diyince daha cok sinirlendi ve dislerini sıkara beni kendini sokak ortasinda hirpalatma kendini dedi. Benim moral yerlerde.

Biyere gidiyorduk don geri dedi. Donelim dedim. Ben uzatma dediysem uzatmicaksin diyor. Eve geldik devam etti tabi. Cocugu uyuttum odadan cikiyordum bana sarj aletini ver dedi. Bende duzgun istese vericektim ve vermedim. Pesime geldi git dedim konusmucam dedim ayrilmadi basimdan. Sen bana o sarj kablosunu verceksin inat ettim dedi cok inattir kendisi. Bende inat ettim vermedim uzadida uzadi kavga.

Sonra uzandim kaldirmaya calisti kalkmayinca bacagima vurdu. Bende kendimi korumak icin itekledim onu. Bizi bula sen getirdin dedim. Oda benim dedigim yapilcak kafasinda surekli. Hizmetcin degilim dedim. Derken uzadi bu kavga hic istemedigim halde.uyutmucam seni dedi uzandigim yatakda durup durup tekmeledi.cocuk uyandi uyutucam arkamda durup durup uyuma diye basima ayagiyla itekledi. En sonunda git icerde yat gelme sen benim hicbiseyim degilsin dedim

Ben sana buzamana kadar ne kavgalar yasadiksa hicbirinde yatakdan git yada hicbiseyim degilsin demedim dedi. Evet demedi ama hareketleriyle ben bu evde hicbiseydim onada soledim ve gitti odaya yatmaya bende whtda resimi filan kaldirdim icim cok kotu berbatim hicbisey bilmiyorum busekil yapa yapa degersizlestirdi guvenimi kaybettirdi bana napicamgimi bilmiyorum artik beni kendime getirin cok agladim cokm sessiz sessiz ....
Eski konunuz. Tam tahmin ettiğim gibi olay sadece spora izin vermeme falan değil.

Bu adam size fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor. Size zerre saygı duymuyor.

Eski konularınızda hatta ailenizle görüşmenize bile izin vermediğini söylemiştiniz.

Boşanmak için daha ne gerekiyor bilemedim.

Soruyorum sebep yokmus. Dedm bole istemesigine gore gittigin yerde bisey var benim gitmemi istemiyosun dedim ya aksam aksam kes baslama bilmem ne dedi uzatirsan yatcam dedi uzattim ve gitti uyudu ama uzaticam o kendine vakit ayiriyosa bende ayiricam
Haklısınız, bence gidin kayit olun .
Gideceğiniz zamanda gidiyorum haberin olsun dersiniz

Back
X