Eşimin izlediği video

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Etmiştir etmiştiiiiir.
 
Valla size çok teşekkür ederim o kadar güzel açıklamışsınız ki ,burda ne senaryolar kurdular psikolojimi bozdular ,aynen şu ana kadar hiç bi şüpheye düşmedim gerçekten söyledikleri gibi bi insan olsa 20 yılda çok falso verirdi,az çok belli ederdi
 
Evet işten çıkartmak gerekir. Hayattan bence silmek gerekir. Çocuklara ve hayvanlara cinsel dürtüsü olan insanların tek kişilik hücrelerde ölmesini beklemek gerekir. Hangi perdenin ardından bakıyorsunuz bilmiyorum bilmek de istemiyorum.
 
Ohooo ben neler neler izliyorum. Ne var ki bunda? Herkes merak eder katillerin manyaklarin hayatlarını. Abartmayın. Duymuştur bir yerden, merak edip olay ne diye izlemiştir.

Katil manyak hayatı değil kadınların önce masum hayvanlara ayaklarıyla işkence yaptığı (konu sahibinin kocası ayak fetişiymiş) sonra da boğazladığı videolar izlenmiş. Ayrıca hayvanlara oral seks yaptırılan videolar da izlenmiş. Hala bu yorumu yapabilicek misin?
 

İyi o zaman kocanız internette hayvanlara oral seks yaptırma konulu videolar arattığında da gelin böyle yazın geniş geniş. Konu sahibinin ponçik kocası bunları da izliyor çünkü.
 
Bu çok garip bir şey bence.
Ve asla normal değil!
Dediginiz gibi 1 -2 merak etti ok. Ama devami gelmiş sürekli

Saplantili garip bir şey adını dahi koyamadığım.
6 video dedim ama hepsi onlamı alakalı bilmıyorum gougle etkinliğinden baktım 6 video izlendiğinii söylüyor hepsi onunla alakalı bilmıyorum youtube geçmişinden bi kaç gördüm ama sonra bakarım dedim ,baktığımda silmıştı
 
Snuff değil anladığım kadarıyla. Ben de bir yerlerde görmüştüm özel meraklısı olan türler var kadınlar koyunlara, kuzulara vs. işkence edip öldürüyor.
 
Kendinize dayanak bulmuşsunuz ama bu merak işi değil. Ben de çok merak ederim. Aşırı porno videoları izlenebilir işemeli s.çmalı videolar grup videoları izlenebilir bunlarda karşılıklı rıza vardır. Ama sessiz güçsüz hayvan çocuk istismarları izlenmez. Yanmış insan bedeni fotoğrafları depremde ezilmiş insan vücutları vahşet görüntüleri bunlar dahi insanlık onurunu zedeleyen görüntülerdir bunlara da bakılmaz. Bunları merak ediyorumla açıklayamazsınız. Anlatabiliyor muyum demek istediklerimi size?
 

Hangi perde olacak kocacılık perdesi.
 
Allah size akil fikir ve vicdan versin.
Hayvan pornosu aratilmasina bile "silmeyi unutmus olamaz mi" diye normal bakabiliyorsunuz.

Normal bir insan calisani telefonundan hayvan pornosu arayinca arama gecmisini silmez hanimefendi, sikayet eder. Cunku bu suc! Calisani cocuk pornosu izlese "silmeyi unutmus yea" mi diyeceksiniz?

Hayvan pornosu aramak ikaz etmiştirlik olay mi sizce pes ya. Kocanizi korumak icin daha ne kadar sacmalayacaksiniz acaba.
 
Başımda kocam olsun yeter.
İster hayvan sevici olsun isterse cani.
Ne güzel hayat.
Bundan daha üst bir kocaaaaaamcılık göreceğimi sanmıyorum.
Yazık.
 
Hayvan pornosunu normal görecek kadar kör olmak
 
Ben de dedim beni niye seri eksilemişler
Valla ben üçüncü yorumu atan kişiyim, son baktığımda sadece kadın cinayetleriyle ilgili videolar izlemiş diye okumuştum ki canilerin katillerin hayatı , katliamlar,seri katiller,ayinler,intiharlar falan ilgi çekici şeylerdir. Netflixte bile pek çok katil -katliam belgeseli bulmak mümkün... Tutup da katliam videosu izledi diye kimseyi linçleyemem ama hayvan -insan pornosu ne ya?? Bunu izleyen adamın daha geçen İstanbul'un göbeğinde köpeğe tecavuz eden adamdan zihniyet olarak bir farkı olmasa gerek çok üzücü gerçekten
 
Hayvanla cinsel ilişkiden tahrik oluyor eşiniz, bunu anlardim diyorsunuz nasil anlayamayi düşünüyorsunuz? Ne diyebilir ki , bu konuyu nasil belli edebilir ki? Ya hayvana oral videosu izleyecekti, sonra köpekle ya da baska hayvanla ilişki videoları, ben gerçketen bunun etkisinden cikamadim dun aksamdan beri midem bulaniyor aklim almiyor. Cok kötü düşünceler bunlar
 
Yani tamam da iki açık vermiş işte. İlki “hayvanlara şey yalatmak” diye yapılan arama, ikincisi de bu videolar. Verdiği açıkları siz görmezden geliyorsunuz şu an.
 
Yani tamam da iki açık vermiş işte. İlki “hayvanlara şey yalatmak” diye yapılan arama, ikincisi de bu videolar. Verdiği açıkları siz görmezden geliyorsunuz şu an.
Hanımefendinin bahsettiği açık kocasının kendisine bir yamuk yapması. Evrenin geri kalanına yaptıkları umrunda değil.
 
Başkasının telefon nundan oral sex yazan birisi olabilir mi ? Hadi var diyelim o kişiyi ifşa edip kovmasi lazım yaptı mı bunu eşiniz ? Çok saçma , bu durum metresini muslukçu muzaffer diye kaydetmeye benziyor
Yani bir de zoofili ülkemizde yasal değil. Bu içerikleri izlemek suç. Bir şekilde üzerime kalırsa diye korkar insan, kimin arattığını bulmaya çalışır.
 
Evet evet kesin izleyen kişiyi ikaz etmiştir. Bakın bu da eşinizin o videoları onun telefonundan aratan/izleyen kişiyi ikaz etmesinin görseli:
 

Eklentiler

  • 0FC967A0-19B9-4B9D-BB37-400F3D943F5E.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 39
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…