Eşimin izlediği video

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

evet. muhteşem.

bir canlının son anlarına tanık olup nasıl çok normalmiş gibi devam edilir ki. buna nasıl merak denir?
ne var hayvan boğazlanmış, kadın idam edilmiş. meraktandır demek. gerçekten çok kötu hisler geçiriyorum içimden bu kişilere karşı, haklarında kötu dilekler diliyorum, kalbimi kirletiyorlar.

Fantazisini diktiklerim, şu konunun bdv'de kivarligi bile beni daraltmaya yetiyo

Konu sahibinin de genişliği mi diyim konduramaması mı diyim ne diyim beni bitirdi yani. Çok çiçek böcekmiş kocası da bilmemne de, boşanmadan oturacak bu sapıkla zaar.

Ortadoğu değildi o 2-3 sene önceki olayı diyorsunuz anladım. Ben de yazmayayım ama gerek yok, yeteri kadar korkunç olay zaten.

Ne yapayım yapılan caniliklere gözümü kapatıp bakmayayım mı?
Ben size basit bir şey mi dedim?
Adamın izlediği videonun içeriğini bilmiyorum sadece ilk mesajına yorum yaptım merak edip bakmış olabileceği bir şeydir demek istedim.
Konunun devamını okumadım!
Vicdan körelmesi demek yaşananlara kör, sağır ve dilsiz olmak hiç yokmuş gibi davranmaktır.
Siz etrafınızda dönüp bitenlere gözlerinizi ve kulaklarınızı kapatıp vicdan kasabilirsiniz.
Asıl saçma olan ne biliyormusunuz sizin dağıttığınız saçma yargılar.
Bu yaptığınız psikolojik şiddetten başka bir şey değil.

Evet rabbim başkaşarının niyetlerini vs. Bilmeden su-i zan yapanlara öncelikli olmak üzere her daim bana da selamet versin.

Ah yaa dünyadaki vahşetleri kum altına gömüp toz pembe hayatlarınızda yaşayın. Siz bilmediğiniz için onlar yaşanmamış olmuyor.
Rabbim benim için kim ne dilerse aynısı nasip etsin. Yazık gerçekten başkaları için ne olup bittiğini bilmeden kötü dilek dileyip temiz bir kalbe sahip olduğunu düşünmek... ayrıca vahşetlere kulağınızı kapatarak kalp temizleyemezsiniz. Su-i zan ile dağıttığınız yargılar sizlerin olsun benim için önemli değil zira

Konu sahibinin de genişliği mi diyim konduramaması mı diyim ne diyim beni bitirdi yani. Çok çiçek böcekmiş kocası da bilmemne de, boşanmadan oturacak bu sapıkla zaar.
Konuşmalarınıza dikkat edin ,zaar konuştuktuklarınızla imtihan olursunuz ,sapık demek sizin haddinize değil eşimin iş ortamını bilmıyorsunuz yanında bir sürü yabancı insan çalıştırıyor rica ediyorlar telini kullanmak için belki onlar kullandı aslı astarı öğrenmeden böyle bi ithamda bulunamassınız ,benim kocam belki senn kocandan daha iyi ,sizin kocanızın bilmedğiniz sapkınlıkları olmasın ,ağaç çiçek böcek evet çok sever hayvanları çok sever ,eşine çocuğuna çok merhanetli sizmi yaşıyorsunuz eşimle yargısız infas yapmayın kimseyi size nasihatım olsun

Eşinizin hayvanlarla arası nasıl?
Yani benim sevdiğim kadar ne çok ilgili ne de ilgisiz normal yani ,farklı bişey hissetmedım hiç hatta kanadı kırık bi kuş bulmuştuk veterinere götürük tedavi ettirdik öyle sosyal medyasında hayvanlarla ilgili takibi de yok yani ,dini inancı olan Allah korkusu olan biri bu durumu bende anlam veremiyorum

Maalesef kendinin arattığından emin olsam farklı düşünürdüm ,işi gereği yanında çok yabancı insan çalışıyor netleri bittiğinde telini istiyorlarmış ,kesin emin olamıyorum yani

Tm siz öyle yapın evliliğinizde hiç bir sorun yok gayet güzel anlaşan bi ailesiniz hiç kötü bir huyuna rastlamafınız şiddet küfür yok fikirlerine saygı gösteren özel günlerini unutmayan çevresi tarafından sevilen merhametli bi eşiniz var bir kaç video izledi diye boşarsınız öylemi ,ben videoyu onaylamıyorum tabiki yanlış anlşılmasın bu özelliklere sahip bi insan nasıl izler diye buraya yazdım ki objebtik cevaplar alayım benim düşünemediğim bişey olur belki dıye yazdım,bu kadaar ağır cevaplar gelceğini tahmin etmedim doğrusu ,belki sizinde bilmediğiniz şeyler vardır kocanızla ilgili görürseniz eğer hemen boşayın olur mu

tabi canım tabii kocanız değil başkası yazmıştır, kocanızdan telefonunu rica edip, animals oral sex diye, woman slaughter diye. hangimiz arkadaşımızdan telefon rica edip bunları yazıp aratmıyoruz ki.

aşırı merhametli bir adam olduğu için, dunyadaki caniliklere göz kapatmadığı için öyle videolar izliyordur.
bu aralar çok fazla neyse demeye başladım. ne guzel sözmuş neyse.
neyse.
mutlu mesut yaşayın, yanında rahatca uyuyun kocanızın.

kusura bakmayın ama belki benim kocam seninkinden daha iyi yazma hakkınız yok kimseye, eşine şiddet uygulayanlar dahil.

benim bilmediğim şeyler varsa da eşimde böyle şeyler olmadığına eminim. herkesin ufak tefek sapkınlıkları vardır, hepimizin hayal dunyasında diğerleri tarafından yok daha neler denecek şeyler vardır.
ama böyle değildir, asla değildir.
bana dunyanın en mutlu hayatını yaşatsa da ben bitiririm böyle bir şeyi görsem. asla açıklamalarına inanmam. o gunden sonra çunku o şupheyle yaşayamam.

Maalesef kendinin arattığından emin olsam farklı düşünürdüm ,işi gereği yanında çok yabancı insan çalışıyor netleri bittiğinde telini istiyorlarmış ,kesin emin olamıyorum yani
Yani gerçekten isyerinde birinin baska birinin telefonunu alip hayvana oral seks aratmasi size mantikli geliyorsa zaten bir sey diyemeyiz ki.

Allah mesut etsin, esinizin hayrini gorun.

Ya zaten erkeklerin direk klasik yalanı arkadaşım bakmış yani dese ki ben yoldan geçiyordum o sırada bir güvercin geldi telefonuma kondu da gagasıyla bastı telefona aaa tam da o video çıktı . Daha çok inandırıcı olur yani artık o kadar klasik bi yalan
Benim ex eşimin de instagramında liseli kızlarla alakalı aramalar görmüştüm ama baya fazlaydı çeşitli sayfalar aratılmış işte liseli ile alakalı. Sordum dedim hayırdır sübyancı mısın sen o da direk aynı cevabı vermişti bir arkadaşım bakmış galiba hatta baya da süslemişti. Yok liselerin işçi sendikaları varmış da oralarda çalışıyolarmış da falan filan . Ya dedim liseli kızlarla bunun ne alakası var ama inanmak istesem inanırdım tabi sendikalar için tabi sendika önemli

inanmak isteyen herşeye inanır.
kandırılmaya ihtiyacı var çunku.

Peki bu videoları izleyen insan hiç mi bişey belli ettmez 20 yııllık evlilikte ,bu vahşeti izleyen biri iyi biri olabilir mi illaki bir gün bi falso vermez mi ,eşimin neyi sevdiğini nelerden hoşlandığını az çok biliyorum,,bütün özel hayatımı buraya aktarcak değilim ,hislerimi düşüncelerimi yazıya aktarabilen biride değilim eşimle yaşayan benim siz değil ,azda olsa bu videoları izleyen biri günün birinde bi açığı olmaz mı kendi yerinize koyun beni evliliğiniz çok iyi çocuğunuzla iletişimi çok iyi çevresine iyi ailesine iyi video izledi diye boşarsanız valla bravvo derim

Boşadınızmı eşinizi

video izledi diye boşarsanız valla bravvo derim
Esinizin telefonda cocuga oral seks yaptirmak, cocuga iskence videosu aramaları ciksa is arkadaşım aramistir, merak ettim baktim vs açıklamari sizi tatmin edecek ve hiçbir şey yokmus gibi davranacak miydiniz?
Mesele kocaya inanmak mi yoksa hayvan oldugu icin cok sey yapmamak mi onu anlamaya çalışıyorum sadece.

Tm dilerim görmessiniz ,görürsenizde buraya yazın bende size aynı dilekler de bulunacağım

vallahi billahi tillahi boşarım, daha nasıl garanti verebilirim burdan bilmiyorum.

daha önce de yakalamışsınız hayvan oral sks diye yazdığını, bu videoları da siz baktıktan sonra arama geçmişini silmiş. sizce bunlar inanmak için yeterli değilse sizin kararınız zaten bana ne? neticede siz onunla birliktesiniz.

bana prenses gibi davransa, baş ustunde taşısa yine de boşarım, herkese rezil ede ede boşarım hem de. bu benim fantaziyle, hayal dunyasıyla, merakla aklayabileceğim bir durum değil. beni aldatmasını bile milyonda bir ihtimal de olsa affedebilirim ama sadist olmasını asla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…