- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Ya zaten senin için önemli olmaz ..doğru önemli değildir..his yokki..hassasiyet yok neye önem vercen..çok normal yaa o izledigin videolarda sonuna kadar basit birseymis gibi izleyip hayata devam etmek,sonrasında kahve içip çekirdek citlemek falan..hayat devam ediyor degilmi..hayvana eziyet etme videosuna bakmış ne varki bunda çok normal evet evet...ahhh yeni nesil..ahh körelen duygularımız..azalan vicdanlarımız..Rabbim selamet versin ne diyeyim
Fantazisini diktiklerim, şu konunun bdv'de kivarligi bile beni daraltmaya yetiyo
Bundan yıllar önce Ortadoğu'da bir ülkede ismini vermek istemiyorum merak edip bakmayın diye iki turist katledilmişti eşkıyalar tarafından.bende haberi okudum çok üzüldüm,devamında karşıma gayrı ihtiyari bir video çıktı.meger turistlerin dehşeti yaşattırıldïğı anın videosuymuş.bu ne ya falan diye videoyu anlamaya çalışırken kadının sesini duyar duymaz videoyu kapadım ve bir yıl boyunca o videodaki 3 saniyelik görüntü beynimden gitmedi.o bir haftam çok zor geçti inanın psikologa bile gitmeyi düşündüm.Allaha sığındım.yani şunu demek istiyorum bu tarz videoları izlemeyi kendine alışkanlık edinen kişilerin vicdan ve merhamet duygularında arıza var.normal değiller.
Ne yapayım yapılan caniliklere gözümü kapatıp bakmayayım mı?Ya zaten senin için önemli olmaz ..doğru önemli değildir..his yokki..hassasiyet yok neye önem vercen..çok normal yaa o izledigin videolarda sonuna kadar basit birseymis gibi izleyip hayata devam etmek,sonrasında kahve içip çekirdek citlemek falan..hayat devam ediyor degilmi..hayvana eziyet etme videosuna bakmış ne varki bunda çok normal evet evet...ahhh yeni nesil..ahh körelen duygularımız..azalan vicdanlarımız..Rabbim selamet versin ne diyeyim
Ah yaa dünyadaki vahşetleri kum altına gömüp toz pembe hayatlarınızda yaşayın. Siz bilmediğiniz için onlar yaşanmamış olmuyor.evet. muhteşem.
bir canlının son anlarına tanık olup nasıl çok normalmiş gibi devam edilir ki. buna nasıl merak denir?
ne var hayvan boğazlanmış, kadın idam edilmiş. meraktandır demek. gerçekten çok kötu hisler geçiriyorum içimden bu kişilere karşı, haklarında kötu dilekler diliyorum, kalbimi kirletiyorlar.
Konuşmalarınıza dikkat edin ,zaar konuştuktuklarınızla imtihan olursunuz ,sapık demek sizin haddinize değil eşimin iş ortamını bilmıyorsunuz yanında bir sürü yabancı insan çalıştırıyor rica ediyorlar telini kullanmak için belki onlar kullandı aslı astarı öğrenmeden böyle bi ithamda bulunamassınız ,benim kocam belki senn kocandan daha iyi ,sizin kocanızın bilmedğiniz sapkınlıkları olmasın ,ağaç çiçek böcek evet çok sever hayvanları çok sever ,eşine çocuğuna çok merhanetli sizmi yaşıyorsunuz eşimle yargısız infas yapmayın kimseyi size nasihatım olsunKonu sahibinin de genişliği mi diyim konduramaması mı diyim ne diyim beni bitirdi yani. Çok çiçek böcekmiş kocası da bilmemne de, boşanmadan oturacak bu sapıkla zaar.
Yani benim sevdiğim kadar ne çok ilgili ne de ilgisiz normal yani ,farklı bişey hissetmedım hiç hatta kanadı kırık bi kuş bulmuştuk veterinere götürük tedavi ettirdik öyle sosyal medyasında hayvanlarla ilgili takibi de yok yani ,dini inancı olan Allah korkusu olan biri bu durumu bende anlam veremiyorumEşinizin hayvanlarla arası nasıl?
Maalesef kendinin arattığından emin olsam farklı düşünürdüm ,işi gereği yanında çok yabancı insan çalışıyor netleri bittiğinde telini istiyorlarmış ,kesin emin olamıyorum yaniKuzeni izlemiştir ya cok da sey yapmayın.
Kendi izlese bile siz dert etmezsiniz zaten. Hayvana oral seks yaptirmayi arastirmis adamdan rahatsiz olmamissiniz, merak der gecersiniz.
Ha pardon hayvana oral seksi arastiran arkadasiydi evet.
Ah o arkadaslar. Ah ah.
Teşekkür ederim.Fikret topallı - seri katiller
Tm siz öyle yapın evliliğinizde hiç bir sorun yok gayet güzel anlaşan bi ailesiniz hiç kötü bir huyuna rastlamafınız şiddet küfür yok fikirlerine saygı gösteren özel günlerini unutmayan çevresi tarafından sevilen merhametli bi eşiniz var bir kaç video izledi diye boşarsınız öylemi ,ben videoyu onaylamıyorum tabiki yanlış anlşılmasın bu özelliklere sahip bi insan nasıl izler diye buraya yazdım ki objebtik cevaplar alayım benim düşünemediğim bişey olur belki dıye yazdım,bu kadaar ağır cevaplar gelceğini tahmin etmedim doğrusu ,belki sizinde bilmediğiniz şeyler vardır kocanızla ilgili görürseniz eğer hemen boşayın olur mukeşke hiç yazmasaydın da mutlu mesut kocanla yaşamaya devam etseydin değil mi?
hayvanlara oral seks yaptırmak diye aratan (ah ama arkadaşı aramış ustte okuduğum kadarıyla, gayet normal bir şey, ben telefonum bozulunca hemen arkadaşımdan telefonunu istiyorum ve hayvanlara oral seks yaptırılan videoları aratıyorum, çunku çok normal), kadınların hayvan boğazlama videolarını izlemekten zevk alan kocanızla mutlu mesut yaşardınız... kim istemez ki o mutluluğu. eşimi tanıyorum kesin bir açıklaması vardır, açıklama yoktur, inanmak isteyen, konfor alanı bozulmasın isteyen kadın vardır.
sen nasılsa kocana inanacaksın, biz hepimiz kötu tu kakayız,olur olmaz konuşuyoruz, psikoloji bozucularız. senin kocan çok sağlıklı bir psikolojide, yanında çok rahat uyuyabileceğin aşırı merhametli bir adam. o yuzden zavallı masumcukların katledilirken ki videosuna bakıyor.
sen inanmak istediğin için kocan dese telefon elimden duştu ardarda 6 tane video açılmış dese yine inanırsın rahat ol.
yerinde ben olsam onu görduğum anda mahkemeye koşardım, sebebinin bu olduğunu da söyleyerek hem boşardım hem de ailesine bunu söylerdim, psikiyatriste göturun normal değil derdim. rezil olsun elaleme, umurumda olmazdı.
Konuşmalarınıza dikkat edin ,zaar konuştuktuklarınızla imtihan olursunuz ,sapık demek sizin haddinize değil eşimin iş ortamını bilmıyorsunuz yanında bir sürü yabancı insan çalıştırıyor rica ediyorlar telini kullanmak için belki onlar kullandı aslı astarı öğrenmeden böyle bi ithamda bulunamassınız ,benim kocam belki senn kocandan daha iyi ,sizin kocanızın bilmedğiniz sapkınlıkları olmasın ,ağaç çiçek böcek evet çok sever hayvanları çok sever ,eşine çocuğuna çok merhanetli sizmi yaşıyorsunuz eşimle yargısız infas yapmayın kimseyi size nasihatım olsun
Tm siz öyle yapın evliliğinizde hiç bir sorun yok gayet güzel anlaşan bi ailesiniz hiç kötü bir huyuna rastlamafınız şiddet küfür yok fikirlerine saygı gösteren özel günlerini unutmayan çevresi tarafından sevilen merhametli bi eşiniz var bir kaç video izledi diye boşarsınız öylemi ,ben videoyu onaylamıyorum tabiki yanlış anlşılmasın bu özelliklere sahip bi insan nasıl izler diye buraya yazdım ki objebtik cevaplar alayım benim düşünemediğim bişey olur belki dıye yazdım,bu kadaar ağır cevaplar gelceğini tahmin etmedim doğrusu ,belki sizinde bilmediğiniz şeyler vardır kocanızla ilgili görürseniz eğer hemen boşayın olur mu
Yani gerçekten isyerinde birinin baska birinin telefonunu alip hayvana oral seks aratmasi size mantikli geliyorsa zaten bir sey diyemeyiz ki.Maalesef kendinin arattığından emin olsam farklı düşünürdüm ,işi gereği yanında çok yabancı insan çalışıyor netleri bittiğinde telini istiyorlarmış ,kesin emin olamıyorum yani
Ya zaten erkeklerin direk klasik yalanı arkadaşım bakmışkeşke hiç yazmasaydın da mutlu mesut kocanla yaşamaya devam etseydin değil mi?
hayvanlara oral seks yaptırmak diye aratan (ah ama arkadaşı aramış ustte okuduğum kadarıyla, gayet normal bir şey, ben telefonum bozulunca hemen arkadaşımdan telefonunu istiyorum ve hayvanlara oral seks yaptırılan videoları aratıyorum, çunku çok normal), kadınların hayvan boğazlama videolarını izlemekten zevk alan kocanızla mutlu mesut yaşardınız... kim istemez ki o mutluluğu. eşimi tanıyorum kesin bir açıklaması vardır, açıklama yoktur, inanmak isteyen, konfor alanı bozulmasın isteyen kadın vardır.
sen nasılsa kocana inanacaksın, biz hepimiz kötu tu kakayız,olur olmaz konuşuyoruz, psikoloji bozucularız. senin kocan çok sağlıklı bir psikolojide, yanında çok rahat uyuyabileceğin aşırı merhametli bir adam. o yuzden zavallı masumcukların katledilirken ki videosuna bakıyor.
sen inanmak istediğin için kocan dese telefon elimden duştu ardarda 6 tane video açılmış dese yine inanırsın rahat ol.
yerinde ben olsam onu görduğum anda mahkemeye koşardım, sebebinin bu olduğunu da söyleyerek hem boşardım hem de ailesine bunu söylerdim, psikiyatriste göturun normal değil derdim. rezil olsun elaleme, umurumda olmazdı.
Ya zaten erkeklerin direk klasik yalanı arkadaşım bakmışyani dese ki ben yoldan geçiyordum o sırada bir güvercin geldi telefonuma kondu da gagasıyla bastı telefona aaa tam da o video çıktı . Daha çok inandırıcı olur yani artık o kadar klasik bi yalan
Benim ex eşimin de instagramında liseli kızlarla alakalı aramalar görmüştüm ama baya fazlaydı çeşitli sayfalar aratılmış işte liseli ile alakalı. Sordum dedim hayırdır sübyancı mısın sen o da direk aynı cevabı vermişti bir arkadaşım bakmış galibahatta baya da süslemişti. Yok liselerin işçi sendikaları varmış da oralarda çalışıyolarmış da falan filan . Ya dedim liseli kızlarla bunun ne alakası var ama inanmak istesem inanırdım tabi sendikalar için tabi sendika önemli
Peki bu videoları izleyen insan hiç mi bişey belli ettmez 20 yııllık evlilikte ,bu vahşeti izleyen biri iyi biri olabilir mi illaki bir gün bi falso vermez mi ,eşimin neyi sevdiğini nelerden hoşlandığını az çok biliyorum,,bütün özel hayatımı buraya aktarcak değilim ,hislerimi düşüncelerimi yazıya aktarabilen biride değilim eşimle yaşayan benim siz değil ,azda olsa bu videoları izleyen biri günün birinde bi açığı olmaz mı kendi yerinize koyun beni evliliğiniz çok iyi çocuğunuzla iletişimi çok iyi çevresine iyi ailesine iyi video izledi diye boşarsanız valla bravvo derimtabi canım tabii kocanız değil başkası yazmıştır, kocanızdan telefonunu rica edip, animals oral sex diye, woman slaughter diye. hangimiz arkadaşımızdan telefon rica edip bunları yazıp aratmıyoruz ki.
aşırı merhametli bir adam olduğu için, dunyadaki caniliklere göz kapatmadığı için öyle videolar izliyordur.
bu aralar çok fazla neyse demeye başladım. ne guzel sözmuş neyse.
neyse.
mutlu mesut yaşayın, yanında rahatca uyuyun kocanızın.
kusura bakmayın ama belki benim kocam seninkinden daha iyi yazma hakkınız yok kimseye, eşine şiddet uygulayanlar dahil.
Boşadınızmı eşiniziYa zaten erkeklerin direk klasik yalanı arkadaşım bakmışyani dese ki ben yoldan geçiyordum o sırada bir güvercin geldi telefonuma kondu da gagasıyla bastı telefona aaa tam da o video çıktı . Daha çok inandırıcı olur yani artık o kadar klasik bi yalan
Benim ex eşimin de instagramında liseli kızlarla alakalı aramalar görmüştüm ama baya fazlaydı çeşitli sayfalar aratılmış işte liseli ile alakalı. Sordum dedim hayırdır sübyancı mısın sen o da direk aynı cevabı vermişti bir arkadaşım bakmış galibahatta baya da süslemişti. Yok liselerin işçi sendikaları varmış da oralarda çalışıyolarmış da falan filan . Ya dedim liseli kızlarla bunun ne alakası var ama inanmak istesem inanırdım tabi sendikalar için tabi sendika önemli
Esinizin telefonda cocuga oral seks yaptirmak, cocuga iskence videosu aramaları ciksa is arkadaşım aramistir, merak ettim baktim vs açıklamari sizi tatmin edecek ve hiçbir şey yokmus gibi davranacak miydiniz?video izledi diye boşarsanız valla bravvo derim
Tm dilerim görmessiniz ,görürsenizde buraya yazın bende size aynı dilekler de bulunacağımbenim bilmediğim şeyler varsa da eşimde böyle şeyler olmadığına eminim. herkesin ufak tefek sapkınlıkları vardır, hepimizin hayal dunyasında diğerleri tarafından yok daha neler denecek şeyler vardır.
ama böyle değildir, asla değildir.
bana dunyanın en mutlu hayatını yaşatsa da ben bitiririm böyle bir şeyi görsem. asla açıklamalarına inanmam. o gunden sonra çunku o şupheyle yaşayamam.
Peki bu videoları izleyen insan hiç mi bişey belli ettmez 20 yııllık evlilikte ,bu vahşeti izleyen biri iyi biri olabilir mi illaki bir gün bi falso vermez mi ,eşimin neyi sevdiğini nelerden hoşlandığını az çok biliyorum,,bütün özel hayatımı buraya aktarcak değilim ,hislerimi düşüncelerimi yazıya aktarabilen biride değilim eşimle yaşayan benim siz değil ,azda olsa bu videoları izleyen biri günün birinde bi açığı olmaz mı kendi yerinize koyun beni evliliğiniz çok iyi çocuğunuzla iletişimi çok iyi çevresine iyi ailesine iyi video izledi diye boşarsanız valla bravvo derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?