Eşimin kabak tadı veren şakası

Bu muhabbet o kadar çok uzadı ki defalarca dün de kayınvalidemde açılınca masada eşimi bozdum ama o an onu orda bırakıp eve gitmek geldi içimden.
O an onu orda bırakıp eve gitmeliydiniz.

Bence daha öncesinde yeterince sert tepki verseydiniz öyle şaka yapmaya cesaret edemezdi sizi yumuşak bulduğu için bu kadar üstünüze geliyor veya adamın gerçekten böyle bir isteği var sizi hazırlıyor.
 
Ay bu hiç karşılık verecek bir durum değil ki. Yani 'ben de birini bulurum' muhabbeti bile yapılmaz.

Ben normalde çok iğrenç şakalar yaparım ve bana yapılan şakaya da alınmam kolay kolay ama bu anlattığınız midemi bulandırdı. Eşinizin bu kadar diline vurduğuna göre cidden düşünüyor olmalı.
 
 
Nişanlıyken böyle bir espri yapmıştı eşim. Nişanı attım. Eve çiçekler özürler ben sadece şaka yaptımlar falan. Tabii barıştım zaten şuan evliyiz niyetim göz korkutmaktı daha da yapamaz. Sizde sağlam bir ayar verin bence. Aklı başına gelsin.
 
Sen önce beni bir mutlu et kocacım sonra başka kadın hayalini kurarsin desen nasıl olur ?

Benim için büyük kavga sebebi affı yok ortamı terk eder annemin evine dahi gidebilirim baya bir cektiririm yani ama zaten eşim bana değer veren birisi bu zihniyette değil ...

Ama misal ailemde eniştem bunun şakasını yapar sürekli ve bana çok itici gelir ama fazlasıyla çektiriyor ablam zaten ona ...işte bu tür erkeklerde akıl yok evde huzur mutluluk istiyorsan eşine kibar nazik sevgi dolu olacaksın ..olmazsan evde huzur mutluluk olmaz. Kadın takar ki haklida takmakta
 
Aslında o size nasıl pervasızca diyebiliyorya 2. Yi alayım hem sende yorulmazsnn diye sizde dönüp ona bende 2.yi alayımda sende yorulmazsın demek lazımm bariz hakediyor.
 
Çok hadsizce olmuş artık şaka başka yere gidiyor. Sizin çok sert bir şekilde tavrınızı belirtmeniz gerekiyor o ortamı da terk edin ailesi de görsün ki kalsınlar öyle yapamasınlar bir daha.
 
Şimdi küfür yazmayım çok sinirlenirim. Şakanın da bir nezaketi vardır yani. Şaka eski dilde latife yani hoşluktur. İki tarafı da güldürecekse anlamlıdır. Bu ikinci eş esprileri en sevmediğim bayağı bulduğum şakalardır. Eşim de bunu bilir. Eşim bir kere yaptı ağzının payını aldı bir daha yapmadı yapmaz.
 
En sevmediğim insan tipi. Tanıdığım 1 2 kişi de böyle de uyuz olurum bu cümleyi kurana. Ailesi de nasıl aile sen ne diyorsun demiyorlar oğullarına
 
Aslında o size nasıl pervasızca diyebiliyorya 2. Yi alayım hem sende yorulmazsnn diye sizde dönüp ona bende 2.yi alayımda sende yorulmazsın demek lazımm bariz hakediyor.
B
Eşimin ailesi bu şakayı ben yapsam kaldırmaz zihniyet olarak ama oğulları yapınca sıkıntı yok
Zaten kaldırmakarı için değil altında kalmaları için öneriyor önerenler


Eşiniz için Çözüm bilmiyorum ama benim kv kp yapsa ben de ikinci bir erkegi merak ediyorum iyi fikir keske olsa derdim.
En fazla bana ahlaksız derler. Ben de sizden öğrendim derim
 
Eşinizin yaptığı şaka normal değil ama altında gerçeklik payı yattığını da düşünmüyorum ısıracak köpek havlamaz.Var benim de böyle densizlikleri şaka adı altında yapan akrabalarım. Kimi karısını böyle sinir etmekle eğlenebilen tuhaf mizaç anlayışına sahip oluyor. Öfkeli verdiğiniz cevaplarla keyifleniyordur eminim , keyiflenemeyeceği kadar sert tepki verin rezil edin."Bana yettin de ikincisi kaldı " deyin mesela eminim kudurur sinirden büyük bir kavga eder ama bir daha böylesi bir şaka yaşamazsınız.
 
Birdahakne kalkıp gidin o ortamdan koşarak uzaklaşn giderkende ben gidiyorum 2. Yi getirirsin diyin ciddi bir ders almalı hepsii sadece eşinz değil
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…