• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kaçamak bakışları ....

ay fazlada üstüne gitmeyin arkadaşlar,
siz yasakladıkça,daha cazip hale gelir o bakışlar,
siz kendinizi üzmekle kalırsınız,bakın bizler bile çok güzel olan bayanlara yada
çok uçuk kaçık giyinenlere bakmıyor muyuz...
bi bakmak ver bir de görmek var..
sevgiler...

Ben de aynı elbiseyi giyerdim. Ama bir keresinde erkek arkadaşıma aynı bu soruyu sordum. Böle bi durumda ne yaparsın diye? Her erkek bakar diyo. Yani kadın oldumuz halde biz bile bakarız, en azından ben bakarım. Yolda görüyorum bazen kıza laf bile çaktırdığım olmuştur. Kaldıki onlar erkek Ve midesizler biraz.

Ben kapalı biri olduğum için mini elbise yada mini etek giyip çıkma gibi bi şansım olmaz sizler gibi :delphin:

En sevdiği pantolonu bacaklarından keserim mini etek kıvamına getiririm...Madem sen mini eteklere hayransın al sana mini etek derim :delphin:

Ben kapalı biri olduğum için mini elbise yada mini etek giyip çıkma gibi bi şansım olmaz sizler gibi :delphin:

En sevdiği pantolonu bacaklarından keserim mini etek kıvamına getiririm...Madem sen mini eteklere hayransın al sana mini etek derim :delphin:

İşte ne kadan mikemmel bir fikir bu sempatiksalakcinni

Enişte şoklara girer kesin akannehir

bumu yani şimdi mevzu ...biz kadınlar ne kadar takıntılıyız yaaa ...normal bir bakışsa gayet normal ne var bunda ..siz aynı bakışı yakışıklı bir erkek gördüğünüzde atmıyor musunuz sanki ..lütfen objektif olun ...tamam bozulabilirsiniz belki ama aynısı ile karşılık verme mantığını anlamış değilim hatta hayretler içerisinde okudum ..kısasa kısas her durumda geçerli olmaz unutmayın ..e diyelimki eşiniz sizi aldattı siz de ona aynı şekilde mi karşılık vereceksiniz ..bu mantıktan bu çıkar yani ....onun yaptığı gibi ona karşılık vermek sadece bazı konularda geçerlidir bana göre ...

güzel bacakları vardı di mi derim normal bi ses tonuyla.kaydirigubbakcemile3ama benmkiler gibi değil derm:delphin:
minicik bi elbise giyerdm ertesi gün
e çatlar anlardı

ay fazlada üstüne gitmeyin arkadaşlar,
siz yasakladıkça,daha cazip hale gelir o bakışlar,
siz kendinizi üzmekle kalırsınız,bakın bizler bile çok güzel olan bayanlara yada
çok uçuk kaçık giyinenlere bakmıyor muyuz...
bi bakmak ver bir de görmek var..
sevgiler...

alkisalkisalkis

bumu yani şimdi mevzu ...biz kadınlar ne kadar takıntılıyız yaaa ...normal bir bakışsa gayet normal ne var bunda ..siz aynı bakışı yakışıklı bir erkek gördüğünüzde atmıyor musunuz sanki ..lütfen objektif olun ...tamam bozulabilirsiniz belki ama aynısı ile karşılık verme mantığını anlamış değilim hatta hayretler içerisinde okudum ..kısasa kısas her durumda geçerli olmaz unutmayın ..e diyelimki eşiniz sizi aldattı siz de ona aynı şekilde mi karşılık vereceksiniz ..bu mantıktan bu çıkar yani ....onun yaptığı gibi ona karşılık vermek sadece bazı konularda geçerlidir bana göre ...

şahsım adına evet...
eşime de bunu söylemişimdir defarlarca...

sadece ters ters bakarım hepsi o kadar guclubacismile
abartılacak bir durum değil bence bazen o kadar uçuk kaçık giyinen bayanlar var ki inanın ben bile bakıyorum bir erkeğin bakmaması çok zor yanibilmiyorumkismile
bu nedenle buna çok takılmıyorum ama arada istersen aynısından bende giyeyim banada bak dediğimde oluyorkaydirigubbakcemile3

bakabilir....ne var bunda....
bazen bayan olduğum halde aşırı mini giyen birine benim de gözüm takılıyor..

bakmak var bakmakkk var...

kusura bakmayın ama aldatmakla bu konu arasında çok fark var benim bahsettiğim masumhane bi kısas.ama iş aldatmaya geldiği herşey farklılaşıyo kıyaslamanın bile mümkünatı olamaz bana göre.

ben bunu söylesem adam anında beni boşar canım eşin iyi sakinmiş:1shok::1shok:

vala canım "aldatrsan aynısını bende sana yaparım" dediğimde boşayacaksa boşasın...
aldatılıp benim onu boşamamdan iidir...
ki korkutmak için söylemem bunu sanırım ciddi ciddi de yaparım;
aldatmanın bedeli sadece boşanarak ödenecek kadar hafif değil benim için...

sadece ters ters bakarım hepsi o kadar guclubacismile
abartılacak bir durum değil bence bazen o kadar uçuk kaçık giyinen bayanlar var ki inanın ben bile bakıyorum bir erkeğin bakmaması çok zor yanibilmiyorumkismile
bu nedenle buna çok takılmıyorum ama arada istersen aynısından bende giyeyim banada bak dediğimde oluyorkaydirigubbakcemile3

bende aynen dediğin gibi yaptım cnmm ters terss baktım aklinialirimsmile

Kendimce şöyle bir ceza verirdim.Demek gözden aldatma olmuyor, bende erkeklere bakardım sırf anlasın diye.
Varmı öyle yağma yaa !!!!
Elin kadınından kızından ona ne?
Ben susmazdım, ilk gördüğümdede tepki veriridim.Sonrada içinden çıkmayacak birşey yapardımki onun davranışına yakın.O da birdaha yapamasın.

selam herkese konuyu sonuna kadar okuyamadım, konu değiştimi bilmiyorum ama ben kesinlikle hoşlanmam ve geyikle de geçiştirmem " ne var canım ben de bakıyorum" mantığında değilim doğaları ve çalışma sistemleri:) farklı olduğu için erkek ve kadın bakış açısı aynı değildir kesinlikle....öyle bi durumda eşim ne yapacak; gözlerini kapatacak :) ve aynı şeyi yapmak da mantıklı gelmiyor bana, ben de aynı şekilde davranarak neyi anlamasını sağlayacağım ki...
böyle bir durumda kesinlikle çıngar çıkar ben yaparsam o da çıkarsın....
kıskançmıyım neyim????ama bu konuda hiç hoşgörülü değilim...

BakaBilir gözü Bi an kayaBilir. "hayırdır" derim surat yaparım sadece. Benden daha çok beğendiği Biri olursa gitsin onu alsın tutan yok zaten :delphin:

Back
X