- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
ben ondan önce bakarım :)) benim dikkatimi çekiyorsa ,bir erkeğin daha çok çeker diye düşünüyorum..
allah bizi böyle giyinen kadınlardan korusun kaydirigubbakcemile3
hahahahahah :)))) amin aminnnnn:lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ondan önce bakarım :)) benim dikkatimi çekiyorsa ,bir erkeğin daha çok çeker diye düşünüyorum..
allah bizi böyle giyinen kadınlardan korusun kaydirigubbakcemile3
Ben çok kıskancımdır, böyle bir durum olduğunda gözünün içine dik dik bakarım o anlar ne demek istediğimi
Bonus olarakta bütün gün suratımı çeker, çok pis trip yaparım.
Biz kısa bir elbise giysek bu halde dışarı mı çıkacaksın derler ama sokaktakilere bakarlar
cnm benim yaaa hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün :dance:
saol canım amin inşallah....
hoş yakalarsam da biraz üzgnü dururum; sonra da bi konu açıp anne üzüldüğünde bebek te üzülüomuş etkileniomuş bütün duygularından o da derim anlar heralde
:icecream:
gerçi sağolsun hamilelikten önce arada yakalardım o bakışları düşünürdüm hep hamile olunca napıcam die düşünürdüm... şimdi de daha çok dikat etmeme rağmen hala yakalamadım ters bi hareketini
kaydirigubbakcemile3
ama sırf bu konular yüzünden bebeğimin cinsiyetini ne isteyeceğime bile karar veremedim inanır mısın; kız olursa o da böle erkeklerin huylarını çekmek zorunda kalıcak die
daha lisedeydik
fuarda dolaşıyorduk
beyaz kot mını etek gıymıs bı kız gecıyordu onumuzden
oyle uzun uzun da bakmamıstı ama takılmıstı ıste gozu
onun gozu takılınca benım resmen gozum donmustu alsanaalsanasmile
aynı anda bı elımle cantayı kafasına gecırmıs bı elımlede koluna oyle bır tırnaklarımı gecırmsım kı mosmor olmustu aklinialirimsmile
ama ınanın ben bıle nasıl yaptım bılmıyorum
bı anda oldu sempatiksalakcinni
hala söyler durur Allah senın serrınden korusun dıye laelaelaelaelae
ben hiç bu tarz bi harekette bulunmadım yapmıcam anlamınada gelmez tabi :))) mesela eşim biraz kiloludur ve çvremdekilerde nişanlı olduğumuzda biraz tepki göstermişti kilolu olmasından dolayı genelde bu tepkiyi arkadaş çevrem yaptı.ki herkeste benim güsel olduğumu söler.geçenlerde biraz kilo ver falan dedim bak diyo kilo verirsem senin için iyi olmaz çok uğraşırsın sonra benle kızlar rahat bırakmaz dedi bende deidmki hahaha çok komiksin sen verde kilo bakalım dönüp bakıcaklarmı o an parçalıcaktım onu ama nese sakin olmaya çalıştım.sonra cebinde bi kağıt çıkardı onu okumaya çalışıo ''canım seni çok özledim nerdesin seni seviyorum'' kıskanıcakmıyim diye basit bi oyun yapıo bende çektim kağıdı elinden bakk diyo kıskanıyosun beni :)))
numaraya da bak sen
hakkatten ya hep aynı taktık
coğu erkek yapar bunu sanırım
karar verdın mı pekı nasıl davanacagına daır
ben hiç bu tarz bi harekette bulunmadım yapmıcam anlamınada gelmez tabi :))) mesela eşim biraz kiloludur ve çvremdekilerde nişanlı olduğumuzda biraz tepki göstermişti kilolu olmasından dolayı genelde bu tepkiyi arkadaş çevrem yaptı.ki herkeste benim güsel olduğumu söler.geçenlerde biraz kilo ver falan dedim bak diyo kilo verirsem senin için iyi olmaz çok uğraşırsın sonra benle kızlar rahat bırakmaz dedi bende deidmki hahaha çok komiksin sen verde kilo bakalım dönüp bakıcaklarmı o an parçalıcaktım onu ama nese sakin olmaya çalıştım.sonra cebinde bi kağıt çıkardı onu okumaya çalışıo ''canım seni çok özledim nerdesin seni seviyorum'' kıskanıcakmıyim diye basit bi oyun yapıo bende çektim kağıdı elinden bakk diyo kıskanıyosun beni :)))
Arada benimkide sırf bana gıcıklık olsun diye bakar biliyorum ya baktığını görmemezliğie geliyorum ne oldu diyor bana senin görmediğin antelerim devreye girdi radar gibi seni görüyorum diyorum.
Bizimki tamamıyla şaka amaçlı ama eğer içine düşecek gibi bakarda yakalarsam bittiğinin anıdır o zaman :mymeka:
o özgüvenide biz veriyoruz birazda canım kocacm yakışıklı kocacım bilmemne el bebek gül bebeek seviyoruz :)))