Eşimin kadın iş arkadaşıyla yakın fotoğrafları

Peki esiniz bundan sonrasi icin ne diyor? Size hak verip bundan sonra kendime ceki duzen verecegim diyor mu?

Yillardir calisiyorum ben de ki erkek cogunluktur calistigim ortamlar, ki esim rahat biridir bana karismaz yani, ama niye gidip de bu kadar yakin olayim ki is arkadasimla, kadin erkek fark etmez yani, el ele goz goze cok sacma degil mi.
Sebep ne ben hala anlamadim. Ne fotografiymis bu mesela?
Hani bazen 30 kisi fotograf cekinmeye calisilir da kadraja girmek icin sacma sapan yere ilisirsib, oyle bisey mi
Çok özür diledi hatalıyım haklısın düşününce yanlışmış dedi,bi daha buna benzer hareketimi görürsen beni eve almazsın dedi.
İş yerinde doğumgünlerinde çekilmiş fotoğraflar..
Ve çoğunluk öyle samimi durmuş..
Misal başka biri var o da evli,onun iki yanında Kızlar ikisinin de omzunda o adamın kolları..
Ortam vıcık ama eşim dikkat etmeli.Yani suçu ortama veya kişilere atmıyorum direkt eşime atıyorum.

Valla eşim o fotoğrafı çekildiğinden birak, fotoğraf makinesinin icadından bile pişman olurdu. Boşanmaya kadar götürürdüm durumu okadar katıyımdır bu konuda.
Hem eşiniz bir anda size eski konularınızı açmış yok sen de bununla çekildin filan demiş tamamen suclu psikolojisi. Aralarında bir şey vardır diyemem ama bence adı konmayan ama flört, cilvelesme tarzı şeyler olur ya hani, öyle bir şeyler var gibi.
Yani bilemiyorum geçen gün doğumgünüm için plakçalar almıştı (Nostaljik eşyalara karşı zaafım var bilir,epeydir de almak İstiyordum) internetten istetmiş işyeri adresine gelmiş orda açmış bi deneyeyim maksadıyla,sonra hediye paketi yapmıştı,bu kız görmüştü.
Neyse işte biara gittim oraya eşimi böyle yerlere göklere sığdıramadı eşiniz sizi çok seviyor da sizin için uğraştı da falan filan..
Yani aralarında bişey olsa bu kadar hoşuna giderek, ballandırarak anlatır mıydı eşimin özenini ?
Ya da eşim orda açıkça yapar mıydı doğumgünüm için aldığı hediye hazırlığını?

Bilmiyorum aralarında bir şey olsa herkesin içinde belli etmezlerdi. Benimde yakın arkadaşlarım var evli olanlarda var bende abi Kardeş gibi görürsem koluna giriyorum sorun etmiyorum belki öyle.
İşte onlar da böyle,evli bekar kız erkek fark etmiyor,hatta kızlar da erkek gibi davranıyor,çok maço kaba saba hareketler..
Misal başka fotoğraflarda başka erkek arkadaşının omzuna kolunu atmış,bu kız.

Çok özür diledi hatalıyım haklısın düşününce yanlışmış dedi,bi daha buna benzer hareketimi görürsen beni eve almazsın dedi.
İş yerinde doğumgünlerinde çekilmiş fotoğraflar..
Ve çoğunluk öyle samimi durmuş..
Misal başka biri var o da evli,onun iki yanında Kızlar ikisinin de omzunda o adamın kolları..
Ortam vıcık ama eşim dikkat etmeli.Yani suçu ortama veya kişilere atmıyorum direkt eşime atıyorum.

O zaman ben yerinizde olsam gozum uzerinde derim esime, ama cok da kafamda buyutmem meseleyi.
Evet hos degil kesinlikle, ama ben de kotu niyetli bulmadim esinizi. Eger ki hatasini kabul ediyor ve yenilemeyecegine soz veriyorsa bir sans verirdim yerinizde olsam.
Tamamen kisisel tabiki yorumum, yoksa daha sert tepki verirdim diyen bir cok arkadasin yorumunu da begendim, kisisel tercihim insanlara 2. Sansi vermekten yanadir her zaman, optimistik biriyimdir.

Siz nasil birisiniz, o onemli. Yani bu mesele hep kafanizda kalacak ve huzur vermeyecekse size ustunu kapatmayin, gerekirse aile terapisine falab da gidin, ama huzursuz olacaginiz bir secim yapmayin.

Yani bilemiyorum geçen gün doğumgünüm için plakçalar almıştı (Nostaljik eşyalara karşı zaafım var bilir,epeydir de almak İstiyordum) internetten istetmiş işyeri adresine gelmiş orda açmış bi deneyeyim maksadıyla,sonra hediye paketi yapmıştı,bu kız görmüştü.
Neyse işte biara gittim oraya eşimi böyle yerlere göklere sığdıramadı eşiniz sizi çok seviyor da sizin için uğraştı da falan filan..
Yani aralarında bişey olsa bu kadar hoşuna giderek, ballandırarak anlatır mıydı eşimin özenini ?
Böyle durumlarda kadınlar dikkat çekmemek için eşleri abartırlar genelde. Soğuk dursa daha çok dikkat çeker çünkü.
Genel geçer taktiktir bu.

İşte onlar da böyle,evli bekar kız erkek fark etmiyor,hatta kızlar da erkek gibi davranıyor,çok maço kaba saba hareketler..
Omza atmak kankalıktır ama bele sarılmak değildir.
O adam kızın beline sarılmış mı, hani hayır denmiyorsa o adam da ahtapot gibi sarmış olmalı kızı.

valla 36 yaşındayım. 25 sene evvel aynı sınıfta okumaya başladığım, 7 yıl aynı sınıfta olduğum, hala görüştüğüm erkek arkadaşlarım var. allah sizi inandırsın hiçbiri belime sarılıp poz vermiyor.

hoş değil.
iş arkadaşlarını kıskanmam ama bu şekilde dokunmatik samimiyetleri sevmiyorum.

Omza atmak kankalıktır ama bele sarılmak değildir.
O adam kızın beline sarılmış mı, hani hayır denmiyorsa o adam da ahtapot gibi sarmış olmalı kızı.
Hayır tamamı öyle.Onun eli omuzda ise diğeri de beline sarmış.
Yani bir kız nişanlı misal.
O da bi fotoğrafta ortada iki yanında iki erkek,ikisinin de beline sarılmış.

Ben sizin yerinizde olsam telefon kayıtlarını ,watsup görüşmelerini,kedi kartı harcamalarını incelerdim.Belki sonra inanırdım.İnansam bile artık benim de yakın arkadaşlarımla o pozu verme ve yayınlanma hakkım olurdu.

Bana eşiniz sadece saf ve düşüncesiz geldi İş yerinde o kadar samimiyet de çok çirkin bence Rahatsız olduğunuzu biliyorsa sorun yok Şüphenizi belli etmeyin ona hiç Bakın biraz daha gizliden gizliden

Bazılarına göre normaldir bazıları ters bulur , mesela yıllar önce 23 nisanda müdür yardımcımla fotografım var ben adamın koluna girmişim🙈 böyle bir şeyi şuan hayatta yapmam, mesela takip ettiğim bir instagram fenomeni vardı , iş yerini paylaşırdı sürekli , orda abi dediği kişilerle el ele kol kola videoları olurdu , valla bilemedim şimdi . Kötü niyet olmayabilir ya, ben kötü niyet sezmedim , öyle olsa ulu orta yapmaz . Mesela benim kuzenim de hiç dikkat etmez öyle şeylere ofisteki erkeklere sarılır durur. Kötü niyetinden değil ondan eminim ama evet hoş olmuyor

Anladım rahat biri çokta takmamak gerek

Merhaba herkese,
Kısaca anlatacağım,Eşimin 3 yıllık kadın iş arkadaşıyla yakın çekilmiş fotoğraflarını bu akşam gördüm beynimden vurulmuşa döndüm.
Aslında toplamda 5-6 kişi var fotoğrafta ama ikisinde de eşimle kadın Yanyana ve birinde belini tutmuş kadının diğerinde de eşimin Eli cebinde kadın koluna girmiş..
Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Eşim yakın arkadaşız normal diyor ama bana normal gelmiyor..
Not:Fotoğrafları kızın İnstagram hesabında gördüm eşimde yok.
Ben olsam eşimi paralarım net :bicak: ne münasebet ya arkadaşsa arkadaşlığını bilsin.

bu ne perhız bu ne lahana tursusu dedıklerı bu olsa gerek
belkıde ıyı kankalar ben anormal karsılamam arkadaslarımın omuzlarına otururum dedıkten hemen sonra ama esım yapamaz kan alırım dıyorsunuz
esınızın genelde arkadaslarının erkek olmasıyla alakası yok sıze yapılmasına tahammulunuz olmadıgından o kanı alıyorsunuz ama sız aynı seyı yapıyorsunuz

Ya öyle degil eşim ilk sevgilim mi sanki. İnsanların karakterine bakiorum. Eşimin hayati boyunca kız kankasi olmamis tam bi mancrush hep. E boyle bi adam pat diye bi kadinla yakinlik kuruosa kesin bisey hissediodur. Ama olsaydi kiz kankalari o zaman yanlis anlamazdim.

Bisey hissetmio olsa da banane der gecerdi. Ona ne ki sana alinan hediyeye bakio eşini övüyor falan. Ya bu insanlarda nasi hadsizlik oluo böyle. Bi git adam ne almissa almis ne sokucan burnunu sanane işine bak. Bence eşini begenio. Eşin de ya kirmamak icin ya da ilgiden hoşlandığı icin dur diyemio
Gibi geldi.

Bu durum daha da itici sanki biseyi gizlemek icin abartılı davranış sergilemis geldi bana 🤔

Back
X