Eşimin kadın iş arkadaşıyla yakın fotoğrafları

Kızın profiline öylesine girdim, bana hiç inandırıcı gelmiyor. Eşimin zibilyontane kadın iş arkadaşı var , hadi yarısı ig de ekli diyelim , bir tanesine girip bakmadığını bu konu ile farkettim. Bana ne elin kızın profilinden yahu bende merak uyandırıcak nesi olabilir ? Vaktimi neden bir kadının boşbeleş profilinde harcayayım , fotolar eskiymiş özenle girip bakmışsınız.
Keşke doğru okusanız.
En son paylaştığı fotoğraf aşırı dikkatimi çekti ben de aşağılara indim eskileri gördüm
Eski dediğim 3-4 ay öncesi yani 3 sıra aşağı falan..

Keşke doğru okusanız.
En son paylaştığı fotoğraf aşırı dikkatimi çekti ben de aşağılara indim eskileri gördüm
Eski dediğim 3-4 ay öncesi yani 3 sıra aşağı falan..
Tamam arkadaşım, ben bütün sayfaları okudum. Netice olarak sen kocam saftır temizdir kimseye hayır diyemez melektir , yelloz kız ağına düşürmüştür moduna girmişsin. Allah içine sindirsin.

Komik tabii ki kıza dikkat et demiş , tehlikeli vs. Bir kadının beline elini koymak ne demek farkında mısınız kızı suçlamış yukardaki arkadaş. " boşlar " kelimesi de hiç ama hiç şaşırtmadı... zerre kadar şaşırtmadı, gerçekler duyunca hakaretler başlar.

Kızın profiline öylesine girdim, bana hiç inandırıcı gelmiyor. Eşimin zibilyontane kadın iş arkadaşı var , hadi yarısı ig de ekli diyelim , bir tanesine girip bakmadığını bu konu ile farkettim. Bana ne elin kızın profilinden yahu bende merak uyandırıcak nesi olabilir ? Vaktimi neden bir kadının boşbeleş profilinde harcayayım , fotolar eskiymiş özenle girip bakmışsınız.

Bazen hakikaten öylesine giriliyor, kendimde çokca yaşadım bu durumu.
Çok alakasiz bir şekilde onerilen kişilerde birinin hesabini görüp girdim hic dusunmeden ve o zamanki erkek arkadaşımla fotoğraflarını gördüm :)
Bazen bir seyleri gormemiz gerekiyor demek ki diye düşünüyorum.

Bazen hakikaten öylesine giriliyor, kendimde çokca yaşadım bu durumu.
Çok alakasiz bir şekilde onerilen kişilerde birinin hesabini görüp girdim hic dusunmeden ve o zamanki erkek arkadaşımla fotoğraflarını gördüm :)
Bazen bir seyleri gormemiz gerekiyor demek ki diye düşünüyorum.
İlahi bir yönlendirme 😬 bu açıdan düşününce mantıklı 😛

Ben böyle durumlarda iki tarafı da suçlu buluyorum ama size karşı sorumluluğu olan eşiniz. Sizin rahatsız olacağınız şeyleri yapmayıp kimseye de bu tavizi vermemeliydi. Ne münasebet elin kızının belini tutmak?

Ne rahatsiniz yahu eli belinde eli kolunda...Ne curetle yani...Ben yaşasam yaşadığını yanmıştı buralar...Eşine de saf iyi niyetli demişsin de bi daha düşün bence çünkü burdan hiç öyle durmuo

Back
X