Eşimin kadın iş arkadaşıyla yakın fotoğrafları

Ben duruma tersinden bakıcam.aramda birşey olmayan bir adam belime sarilamaz ben de onun koluna girmem.... fotoğraf çekimi veya herhangi bir durumda, hiç farketmez.
Kızın instegram hesabında böyle fotoğraflar zibilliyon tane var,kız rahat biri belli.

misal patronu ile dahil.Onun oturduğu bi fotoğrafta adam gelip kızın oturduğu sandalyenin koluna oturmuş kıza doğru eğilip fotoğraf çekilmiş,kız da düz durmak varken adamın kucağına doğru kafasını götürmüş yani yine aşırı vıcık bi fotoğraf..
Ama o rahat diye de evli olan taraf bunu kullanamaz sen kendini Çek dikkat et.

Yok artık belinden tutmak koluna girmesi filan baya yakın hareketler üstelik bunu eşin sana söylememiş sen bulmuşsun. Ben olsam baya şüphelenirdim. Bizde işyerinde foto çekilirdik kızlar kızların yanında erkekler erkeklerin yanında olurdu. Karışık denk gelindiyse erkek kadınla öyle belini tutmalar koluna girmeler olmazdı. Bana böyle şeyler tuhaf geliyor. Demek ki aşırı samimiler veya aralarında bir şey var

Ben duruma tersinden bakıcam.aramda birşey olmayan bir adam belime sarilamaz ben de onun koluna girmem.... fotoğraf çekimi veya herhangi bir durumda, hiç farketmez.
Yani.
Çok laçka bi iş arkadaşım var yani kötü niyetli biri değil sadece çok konuşur boş konuşur işini boşlamayı sever..
Hani biri olsa da sohbet etsek kafasında.

ilk gittiğimde onun 2. Yılıydı.
Çat diye bigün sınıfıma geldi (anasınıfı)
Elinde 2 çayla..
“Size de çay getirdiM iki sohbet edelim eski arkadaşlarla öyleydik biz” dedi
ben de “ne münasebet hocam burası okul resmî bir kurum, ne sohbeti heleki sınıfta çocukları bırakıp sizle muhabbet mi edicem?Rica ederim çayınızı alıp sınıfınıza gidin” dedim

Evet tavrım çok sert gelebilir bazılarınıza ama bana ters geliyor hele ki iş ortamında.

Şimdi bişey soracaksa bile kapıda sorar ya da öğrenci yollar asla ne gelir ne de beni tutacak muhabbetler eder.

Her ne kadar hemcinslerime karşı korumacı bi tutum sergilesemde, daha çok taraf olsamda maalesef gördüklerim ve yaşadıklarımdan dolayı hep şüpheyle yaklaşır oldum, bu böyle diye genelleme tabi ki yapmiyorum. Evli bi insanın arasına girip, fiziksel farkliliklari sebebiyle onlari kullanip evli adamla sevgili olan daha sonra da " bizim aramizdan cekiliceksin" diyen 20 yaşında kız gordum. Daha sonra bu adam bosanmadan hala baskalariyla flort etmeye devam etti. Bosandiktan sonra da baska biriyle evlendi. Evlendikten sonra da evlendigi kadin hemcinsime nafaka olayindan dolayi ki adam suclu olmasina ragmen odememek icin bir suru bahaneler uretiyor. Zaten kadin da flortozun teki. O da bosanmadan herkesle flort eden bi tip. Ben korkuyorum sahsen boyle insanlardan. Evlilik bana gore ayaklar altina alinacak bir muessese degil, herkes karsindakini rahatsiz etmeyecek sekilde istedigini yapabilir, beni ilgilendirmez fakat cesaretlerine soyleyecek birsey bulamadim. Bi tanidigimda(erkek) is arkadasinin resmi telefonunda duruyormus kadin iskillenmis ve takip etmis. Sonra bosandilar zaten. Guya adam hakli o yuzden nafaka baglamislar :) neyse bu dediklerim de hep is yerinde olan olaylar.

Son düzenleme:
Ayaklarıma kapandı tek bir yanlışımı gör beni koy kapıya yemin ederim hayır diyememekten oluyor o anda girme koluma desem yüzüme demeseler de arkamdan söylenirler diye çekiniyorum dedi.😢
Bilmiyorum beklicem gözlemlicem yakından

Siz bi isyerini ara sira yoklayin. Calisiyormussunuzda nasil yapacaksiniz bilmiyorum ama hanimefendiyle bir karsilasin tutumu davranisi nasil bir gozlemleyin ama hicbirsey belli etmeyin. Orada herhangi calisanlara nasil davraniyorsaniz onada ayni sekil davranin

Belki yaş olarak küçüktür yada o anda öyle denk gelmiştir. Burdaki yorumlardan bilenipte aklınızı bulandırmayın. Fakat sizin yapmanıza izin vermeyip kendisinin yapması doğru değil, bazı insanlar o şekilde samimi olabiliyor, siz daha iyi tanıyorsunuz eşinizi...

Bu teması hos görüp ,yok mu sayacaksiniz? 20 yildir calisiyorum hic bir fotoda erkek iş arkadasim belime sarilmadi ben de kimsenin koluna girmedim. Normal olması mumkun mü sizce?Esiniz de Konya ovasi genisliginde masallah

Eğer böyle bir şey yaşasaydim dünyayı ona dar ederdim. Bu çok kıskanç olmakla alakalı değil, aynı tepkiyi eşimin de vereceğini bildiğim için. Evlilikte çifte standart olamaz, kendinizi nasıl böyle ezdiriyorsunuz?
Fotoğrafları yeni gördüm
asla hayır diyebilen bir tip değil eşim,yani gel bizde yemeğe gidelim dese kadın erkek fark etmez gider,evde eşim çocuklarım var demez,ayıp yani nasıl herkes gider ben gelmem derim kafasında.
Geçenlerde pikniğe gideceğiz,sen de gel beraber gidelim dedi ben de misafirimiz gelecek unuttun mu deyince ya ben de unutmuşum hemen de tamam dedim onlara sence nasıl gelmeyeceğimi söyleyebilirim diye bana sordu..
Bu konuda eminimyani aldatmaz demiyorum ama asla hayır diyebilen biri değil,Karşıdakini reddetmez.

Yeterince sert uyardım ama ona ne kadar geçti bilmiyorum ve bi dahaki böyle gevşek hareketlerinde kapı eşiğine giremezsin dedim Tamam dedi🤷🏻‍♀️

Kıskanç biri değilim ama bence bu kadar yakınlık hoş değil. Eşimle evlebmemin nedeni bile ahlaki değerlerimizin uyusmasiydi. Muhafazakar bi insan da değilim ama bu erkeğin fotoğraf çekilirken eli belinde olması beni rahatsız eder aynı şekilde başka bi erkeğin koluna gitmek de mantıksız geliyo. Ancak tabiki bunlar benim değer yargılarım belli ki eşiniz böyle düşünmüyo
Aksine Ben de ikimiz de öyleyiz sanıyordum ama olay sadece ben söz konusu olunca öyleymiş.

Merhaba herkese,
Kısaca anlatacağım,Eşimin 3 yıllık kadın iş arkadaşıyla yakın çekilmiş fotoğraflarını bu akşam gördüm beynimden vurulmuşa döndüm.
Aslında toplamda 5-6 kişi var fotoğrafta ama ikisinde de eşimle kadın Yanyana ve birinde belini tutmuş kadının diğerinde de eşimin Eli cebinde kadın koluna girmiş..
Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Eşim yakın arkadaşız normal diyor ama bana normal gelmiyor..
Not:Fotoğrafları kızın İnstagram hesabında gördüm eşimde yok.

Ben evli adamin beline elimi dolamazdim.
Kadin rahat, esinizde kadina o rahatligi vermis.
Kola girmeler bele dolanmalar, valla bilemedim.
Varos olmak istemiyorum ama bana normal gelmiyor 🙈

Bazısı çok rahat oluyor eli kolu durmuyor. Ben çok hoşlanmam bu tiplerden ama oluyor yani. Sadece iki fotoya bakarak aldatıyor mu anlayamayız.
Eşiniz herkese karsı böyle mi mesela

Benim de aynı okulda 4. Yılım; erkek olan aşırı gevşek bi hocamız var ve anaokuluyuz,samimi olmak için ortamlarımız oluşuyor (mutfak gibi oyun alanı gibi) Ama daha hiç samimi fotoğraf çekilmedik ki o gevşek biri olmasına rağmen ne o talep etti ne biz.
Resmî bir durumda çekilinenler hariç onlarda da gayet resmî duruyoruz (23 nisan öğretmenler günü gibi)
Hatta geçen yıl fidan diktik onda da fotoğraf çektik her birimiz ayrı gayrı duruyoruz öyle dipdibe de değiliz 4.yılımız olmasına rağmen ancak eşim bu akşam o fotoğrafı hatırlattı “fidan bahanesiyle fotoğraf çekmiştiniz” dedi 😔
Heh işte size karşı tezler sunuyorsa kesin suçlu. Çünkü üste çıkmaya çalışıyor

Fotoğrafları yeni gördüm
asla hayır diyebilen bir tip değil eşim,yani gel bizde yemeğe gidelim dese kadın erkek fark etmez gider,evde eşim çocuklarım var demez,ayıp yani nasıl herkes gider ben gelmem derim kafasında.
Geçenlerde pikniğe gideceğiz,sen de gel beraber gidelim dedi ben de misafirimiz gelecek unuttun mu deyince ya ben de unutmuşum hemen de tamam dedim onlara sence nasıl gelmeyeceğimi söyleyebilirim diye bana sordu..
Bu konuda eminimyani aldatmaz demiyorum ama asla hayır diyebilen biri değil,Karşıdakini reddetmez.

Yeterince sert uyardım ama ona ne kadar geçti bilmiyorum ve bi dahaki böyle gevşek hareketlerinde kapı eşiğine giremezsin dedim Tamam dedi🤷🏻‍♀️
Arkadaşım kocanız gayet kurnaz.
Kadın hadi fotoğraf çekilirken aniden beline sarıldı diyelim. Kocanız niye sarılıyor? Sarılmadan da o fotoğraf çekinilirdi. Fotoğraf çekinmek 10 sn lik iş. O arada kimse "beline sarıldı mı?" diye kocanızı sorgulamazdı zaten.

Kocanız size saf ayağı yapıyor. Siz de inanmak istediğiniz için inanıyorsunuz.

Eşiniz sizi saymıyor, saygı duymuyor. "Karım, çocuğum evde, onlarla ilgilenmem gerek" demek ayıp ama iş arkadaşları, çevresi için karısını ezmek ayıp değil mi?

Eşiniz yapı gereği sakin kırmayan bir kişilikse karşıda ki bayanda rahat bir insanda eşiniz doğru söylüyor olabilir

Aralarında bişey olsa şüphelenirdiniz tel gizleme eve geç gelme v.s eşiniz doğru söylüyor olabilir emin olmadan suçlamayın bence

Bu devirde ahlaksız kadında çok fazla evli bekar demeden askıntı oluyorlar malesef
Kocası da az değil. Kadının beline dolanmış. Kadının ahlaksızı olduğu gibi konu sahibin eşi gibi erkeğin de ahlaksızı var. Benim de çok yakın erkek arkadaşlarımdan var ama ne kol kola girdik ne de belimize dolandık

Arkadaşım kocanız gayet kurnaz.
Kadın hadi fotoğraf çekilirken aniden beline sarıldı diyelim. Kocanız niye sarılıyor? Sarılmadan da o fotoğraf çekinilirdi. Fotoğraf çekinmek 10 sn lik iş. O arada kimse "beline sarıldı mı?" diye kocanızı sorgulamazdı zaten.

Kocanız size saf ayağı yapıyor. Siz de inanmak istediğiniz için inanıyorsunuz.

Eşiniz sizi saymıyor, saygı duymuyor. "Karım, çocuğum evde, onlarla ilgilenmem gerek" demek ayıp ama iş arkadaşları, çevresi için karısını ezmek ayıp değil mi?
Üstelik o kadar acı ki kadına sen yapmazsın kıyamet kopar diyor. Utanmadan 536363 yıl önce çekilen resmi söylüyor birde. Sen de biriyle şöyle çekilmiştin diye. Resmen pisliğini örtmek için üste çıkıyor

Back
X