Eşimin Kafasina Taktiklari Cinsel Sorunlarimiz :(

Bilinçaltında daha önceden olumsuz bir kayıt olduğu zaman böyle bir durum ortaya çıkar.

ben hayatta hep olasiliklari dusunerek yasarim.fazla yanilmisligim olmamistir.sizin konuyu okudugumda benim ilk aklima gelen esinin baska bir kadinla birlikte olmus olmasi olabilir.ben acik ve netimdir.kimse beni bunu soyledigim icin sakin yargilamaya kalkmasin bu benim dusuncem.sucluluk psikolojisi olabilecegi icin sana karsi ..bu durumda bu tarz durumlar yasanabilir.ben kesin demiyorum olasilik sadece

Gerçekten durumun nedenini bilemiyor olabilir. Bilinçaltı oldukça farklı durumları birbiri ile bağlayıp anlamlandıramadığımız davranışlar vermemize neden olabiliyor. Yorumların birinde benzer deneyim yaşayan bir hanımefendi daha önce kavga ettiklerinde eşine söylediği maddi olarak sen bana yetmiyorsun söylemine benzer bir şeyi tartışma esnasında dile getirdiyseniz; maddi olarak şu an zor durumda ise kendini yetersiz görebilir. Para, güç ve iktidar bilinçaltına birbiriyle bağlantılı olan kayıtlar yapabilir. Her iki tarafta birbirine iletişimde açık olduğu sürece ilişki sağlıklı olmaya başlar.

Canım erkeklerin geneli patavatsızdır seninle ilgili bir skntısı olsa emin ol dile getirir...

Birde sırnasıyo öpüyo sarılıyo diyorsun demekki seni istiyor, düşündüğün gibi olsa sana hiç yaklasmaz ki...

Eşinin kafasında kurdugu problemler başka bence ilgiyi alakayı onun üzerine yoğunlaştırıp atlatabilirsiniz belki olmadı bir psikologa görünün...

Önce bir urologa gidin.eger psikolojikse urolok yönlendirir.(benim kizim tip fakultesinde boyle hastalar geliyormus ürolojiye ilacla hemen iyilesiyorlarmis.)

Bir anda etkilemez ki insanı yaşadığı diğer sorunlar. Vücut denen olay bu kadar çabuk pes etmez ki.

Ben borçlarından farklı şeyler olduğunu düşünüyorum.

Bana hic anormal gelmedi, kafam dolu oldugunda ben de birden kopabiliyorum, erkek olsaydim da bu durum degismezdi sanirim. Yani 8 aylik evlilikte 2 kez ereksiyon sorunu yasadi diye olayi buyutup adami iyice strese sokmanin anlami yok, eger durum birkac kez daha tekrarlarsa bir doktora gitmesini isteyebilirsiniz ama şu an konunun ustune gitmek onu daha da strese sokar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…