- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.214
- 63
- 35
- Konu Sahibi DreamTheater_
-
Birdaha tekrar larsa esmi doktora gotrmeye ikna ederm inşallahBu kimseyle ilgili değil bence canım üroloğa gidin bence insanlık hali tıbbi bi şey bence
Haklsnz enisi hic birsey olmamis gibi yapmak peki ben eşime yaklasmalym mi ona iyi gelr mi bu yoksa onun gelmesini mi beklemelym bu süreçteYapmayın allah aşkına iki kereden bahsediyorsunuz, erkekler robot değil ki. Siz her seviştiğinizde zevk alıyor, doruklara mı çıkıyorsunuz sanki? Doktor falan çok ileriki dönemlerde düşünülmesi gereken bişey. Bu elinizi kesip genel cerrahtan ameliyat talep etmeye benziyor.
Konuştukça, üstüne düştükçe, düşündükçe tekrarlama olasılığı artacaktır. Hiç böyle bişey olmamış gibi davranmak en mantıklısı.
Cok Haklsnz bende üstüne gtmcm hatta hiç olmamis gibi yapacgm sadece su süreçte onun mu yaklasmasini beklemylm kendm mi yaklasmalym onu bilemedm siz olsanz napardnzÜrologa gidin, psikoloğa gidin dolmuş taşmış yine. Ne var bunda bu kadar abartacak. Her erkeğin başına gelir hayatının belli dönemlerinde. Sanki kadınlar hiç bir ilişkilerinde kuruluk problemi, isteksizlik yaşamıyor, her daim hazır oluyormuş gibi erkek iki kere böyle bi şey yaşamış hemen hasta ilan edilmiş. Erkekler için bu olaya çok farklı anlamlar da yüklendiği için eşiniz kendini kötü hissetmiş sadece. Hiç üstünde durmayın yediği yemek, ortamın ısısı, izlediği bir film, aklındaki bir problem vs her şey neden olmuş olabılır. Konu üzerine konuşmayın bile çünkü erkekler çok hassaslar bu konuda. Bi kere ya yine olursa stresine girerse ve üzerine çok gidilirse problem çözülmez tam tersi sürekli bunu dusunecegı için konsantre olamaz ve kronıklesebılır problemi.
Sizin durum daha bir farklyms bende bundan korkyrm su an o yüzden sanrm esm yaklasana kadar bidaha ona yaklasmaym szdr enisi üstüne gtmeyn dha kötü olmasnbizde de yeni çıktı bu problem. işin tuhaf yanı izlediğimiz bir dizide bununla ilgili bir bölüm vardı, adamın uzun zamandır çıkmayı beklediği peşinden koştuğu sevgilisyle bir türlü sevişmeye fırsat bulamaması ve bulduğunda da yapamaması ile ilgili. adamın arkadaşlarına ailesine yansımıştı olay ve bir komedi dizisi bu zaten. bir bölüm bununla ilgiliydi. biz bu bölümü zlediğimizden beri eşimle beraber olamıyoruz, resmen adamla gereğinden fazla empati yaptı. ilkinde ben biraz üstüne gitmiştim. geçen gün de tekrar bir başladık ama hadi gel yatak odasına gidelim dediğim anda sinir yaptı beni öyle şartlama yatak odası diye, spontane gelişemez mi vs bir sürü şey söyledi ve resmen korkusundan devamını getirmedi. ben de üstüne gitmemeye karar verdim. ne olacak ben de bekliyorum vallahi.
Normalde o yaklasıyorsa ilk onu bekleyin. Çünkü siz yaklasırsanız onu denemek için yaptığınızı düşünüp baskı hissedebilir.Cok Haklsnz bende üstüne gtmcm hatta hiç olmamis gibi yapacgm sadece su süreçte onun mu yaklasmasini beklemylm kendm mi yaklasmalym onu bilemedm siz olsanz napardnz
Haklsnz enisi hic birsey olmamis gibi yapmak peki ben eşime yaklasmalym mi ona iyi gelr mi bu yoksa onun gelmesini mi beklemelym bu süreçte
Sizin durum daha bir farklyms bende bundan korkyrm su an o yüzden sanrm esm yaklasana kadar bidaha ona yaklasmaym szdr enisi üstüne gtmeyn dha kötü olmasn
Benide zaten tatmin etmyen birazda cevaplari olduErkekler psikolojik olarak daha çok etkileniyorlar bu durumlarda. Sizin bilmeniz lazım aslında kafasını neye takıyor. İşiyle ilgili bir sorunu mu var? Başka bir şey mi var? İnan bilmiyorum demesi biraz şüpheli ama.
Bu arada bu yorumu da gözardı etmeyin konu sahibi. Eşiniz şu anda birleşme sağlayamıyor olabilir ama yine de eğlenebilirsiniz, ilişki sırf birleşmekten ibaret değil. Karı koca oynaşarak da güzel vakit geçirebilirsiniz, eşinizin de aklı dağılır, siz de keyif alırsınız.Çiftlere her zaman tavsiyemdir; sonunda cinsellik olmadan da sarılın birbirinize, öpüşün. Sonunun yatakta bitmesine gerek yok. Böylece ara sıra cinsellik molası verdiğiniz bunun gibi dönemlerde bile aranızdaki duygusal iletişim devam eder. Birbirinizden uzaklaşmazsınız.
Ikidir bu olay basimiza geldi için yazmak istedim. 8 aylk evlym eşim gerçekten cinselliğe cok düşkün bir insandır sürekli ister sirnasir hic bi proplemmmnz yoktu bu açıdan
Iki dir esimde birseyler oluyor.
Bir hafta öncesi yine oldu aynı olay hersey iyi güzel gidiyordu tam birleşme ye gelince o an konstrasyonu mu bozuldu bilemiyorm birlikte olamadk ben üstüne gtmedm
Bana bu aralar kafasinin cok yogun olduğunu ondan oldunu söyledi.
Neyse dun izin gunuydu gezdik dolastl evmize geldk yemek hazır ladk yemek yedik ben mutfağı toplarken yanima geldi sarıldı öptü kokladi.
Hersey güzeldi yine Odamıza geçtik ama birleşmeye gecince yine aynısı yasandi ( esmde srtlesme olmuo o an istek gidio oncesi oluo ama o an gidio ) yne olmadı esm de sinir lendi artk az önce birsey yoktu yne nie oldu die tekrar denedi yne olmadi
Bende sordum artk
Bana bu aralar kafasnda birsürü sey oldunu dile getrdi
Onu düşün bunu düşün demekki bilinç altıma yerlesiyor dedi.
Bende kafasina neler takini sormak istedim
Bana herseyi taktni söyledi maddi sknti is yeri ailesi hersey birikio sanki diyor.
Biz daha önce nice kavgalar ettk nice sorunlar oldu ama hiç böyle olmamamisti
Ben eşime benimle ilgili bir durumsa söyle bileym dedm
Vücudu mu begenmiosn yada birsey mi eksk yapyrm bende dedim
Bana inan bilmiyorum dedi
Sonrada sennle ilgisi yok dedi
Ben simdi napacahm bilemyrm
Sorun ne bilemyrm nasi asacagiz bilemyrm kizlar esm bana herseyi anlatmaz genelde bazi seyleri içinde yaşayan birisi
Benmle ilgili olsa diyorum o zaman hic yanima gelip sirnasmas vucuduma dokunmaz demi ?
Bilmyrm kafamda deli sorular ben napacagm smdieşim benden gt gde uzaklasirsa dun aksam cok utandı ofkelendi gruru kirildi kendince nie böyle oluo ki devam ederse nasil yol izlemeylm hic birsey bilemyrm
Birde kafası dolu olsa ne blym hic ama hiç istemez bu noktaya getirmez yanasmaz aslında öncesi var öpüşme on svsme hersey normal o an geldi zaman gidio isin için den cikamyrm[/
eşinn çok borçu varsa veya iş yerinde biley olduysa böyle birşey olması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?