Eşimin Kafasina Taktiklari Cinsel Sorunlarimiz :(

Ürologa gidin, psikoloğa gidin dolmuş taşmış yine. Ne var bunda bu kadar abartacak. Her erkeğin başına gelir hayatının belli dönemlerinde. Sanki kadınlar hiç bir ilişkilerinde kuruluk problemi, isteksizlik yaşamıyor, her daim hazır oluyormuş gibi erkek iki kere böyle bi şey yaşamış hemen hasta ilan edilmiş. Erkekler için bu olaya çok farklı anlamlar da yüklendiği için eşiniz kendini kötü hissetmiş sadece. Hiç üstünde durmayın yediği yemek, ortamın ısısı, izlediği bir film, aklındaki bir problem vs her şey neden olmuş olabılır. Konu üzerine konuşmayın bile çünkü erkekler çok hassaslar bu konuda. Bi kere ya yine olursa stresine girerse ve üzerine çok gidilirse problem çözülmez tam tersi sürekli bunu dusunecegı için konsantre olamaz ve kronıklesebılır problemi.

bizde de yeni çıktı bu problem. işin tuhaf yanı izlediğimiz bir dizide bununla ilgili bir bölüm vardı, adamın uzun zamandır çıkmayı beklediği peşinden koştuğu sevgilisyle bir türlü sevişmeye fırsat bulamaması ve bulduğunda da yapamaması ile ilgili. adamın arkadaşlarına ailesine yansımıştı olay ve bir komedi dizisi bu zaten. bir bölüm bununla ilgiliydi. biz bu bölümü zlediğimizden beri eşimle beraber olamıyoruz, resmen adamla gereğinden fazla empati yaptı. ilkinde ben biraz üstüne gitmiştim. geçen gün de tekrar bir başladık ama hadi gel yatak odasına gidelim dediğim anda sinir yaptı beni öyle şartlama yatak odası diye, spontane gelişemez mi vs bir sürü şey söyledi ve resmen korkusundan devamını getirmedi. ben de üstüne gitmemeye karar verdim. ne olacak ben de bekliyorum vallahi.

Haklsnz enisi hic birsey olmamis gibi yapmak peki ben eşime yaklasmalym mi ona iyi gelr mi bu yoksa onun gelmesini mi beklemelym bu süreçte

Cok Haklsnz bende üstüne gtmcm hatta hiç olmamis gibi yapacgm sadece su süreçte onun mu yaklasmasini beklemylm kendm mi yaklasmalym onu bilemedm siz olsanz napardnz

Sizin durum daha bir farklyms bende bundan korkyrm su an o yüzden sanrm esm yaklasana kadar bidaha ona yaklasmaym szdr enisi üstüne gtmeyn dha kötü olmasn

Cok Haklsnz bende üstüne gtmcm hatta hiç olmamis gibi yapacgm sadece su süreçte onun mu yaklasmasini beklemylm kendm mi yaklasmalym onu bilemedm siz olsanz napardnz
Normalde o yaklasıyorsa ilk onu bekleyin. Çünkü siz yaklasırsanız onu denemek için yaptığınızı düşünüp baskı hissedebilir.

Haklsnz enisi hic birsey olmamis gibi yapmak peki ben eşime yaklasmalym mi ona iyi gelr mi bu yoksa onun gelmesini mi beklemelym bu süreçte

Bu sizin ilişkinizle alakalı bişey. Cinselliği şimdiye kadar sadece o başlattıysa sizin başlatmanız sorun olabilir. Yok daha önce de zaman zaman siz başlattıysanız yakınlaşmanızda sıkıntı yok.

Çiftlere her zaman tavsiyemdir; sonunda cinsellik olmadan da sarılın birbirinize, öpüşün. Sonunun yatakta bitmesine gerek yok. Böylece ara sıra cinsellik molası verdiğiniz bunun gibi dönemlerde bile aranızdaki duygusal iletişim devam eder. Birbirinizden uzaklaşmazsınız.

Bir de fındık fıstık takviyesi yapın eşinize çaktırmadan. Özellikle antep fıstığı, kabak çekirdeği ve kaju bu tip sıkıntılarda bire bir. Fizyolojik olarak hazır olacağı için psikoloji çok devreye girmeyecektir eğer ciddi bir sıkıntı yoksa.

seninle ilgisi olduğunu ben de düşünmüyorum gerçekten sorunlar varsa etkilemiş olabilir. sen sabırlı sakin ve anlayışlı davran sakın üstüne gitme. o şimdi sana da mahçup hissediyordur kendini senin davranışların çok önemli en ufak bi surat asmanı bu konuya bağlayıp daha çok sorun yaratabilir.

Sizin durum daha bir farklyms bende bundan korkyrm su an o yüzden sanrm esm yaklasana kadar bidaha ona yaklasmaym szdr enisi üstüne gtmeyn dha kötü olmasn

üstüne gitmiyorum ama cinsellik beklentisi olmadan yakınlaşmaya da devam ediyoruz.ben bu sorunu aşacağımızı biliyorum çnkü eşimin fizyolojik bir rahatsızlığı olmadı hiç bu zamana kadar. birden bire diziyi izledikten sonra ortaya çıktı, zaten kendi de resmen adama acıdım kendimi onun yerne koydum diyor. belki de tüm erkeklerin bilinç altındaki korkunun su yüzüne çıkması gibi bşr şey bu.

Erkekler psikolojik olarak daha çok etkileniyorlar bu durumlarda. Sizin bilmeniz lazım aslında kafasını neye takıyor. İşiyle ilgili bir sorunu mu var? Başka bir şey mi var? İnan bilmiyorum demesi biraz şüpheli ama.

Benide zaten tatmin etmyen birazda cevaplari oldu

Bir ürolog'a gidin. Sertleşme sorunu için ilaç yazabilir. Kocanın sıkıntıları varsa onları aşmaya çalışın.

sorun organik bir sebep de olabilir, kasık fıtığı geldi aklıma direk. onda da ereksiyon problemi yaşanıyor çünkü. bir ürolojiye gidin. eşiniz önce muayene olsun.

Canım bence olay kesinlikle seni beğenmemesi ile ilgili değil. Çok net ortada çünkü daha önce problem yokmuş. Anlatamadığı bişeyler olabilir. Biraz elinden geleni yap hala aynıysa tedavi olsun. Hem derdini anlatmasın hem bilmiyorum desin. Sen de kendini suçla olacak iş değil. Bir iki hafta yanaşma o yanaşmadan zaten başarısız olacakları zamanı bildikleri için genellikle uzak duruyorlar. Ne zaman düzelirse o zaman gelsin. Bunun sonucunda sen de kendini kötü hissediyorsun çünkü

Bu arada bu yorumu da gözardı etmeyin konu sahibi. Eşiniz şu anda birleşme sağlayamıyor olabilir ama yine de eğlenebilirsiniz, ilişki sırf birleşmekten ibaret değil. Karı koca oynaşarak da güzel vakit geçirebilirsiniz, eşinizin de aklı dağılır, siz de keyif alırsınız.
Hatta sep'i bir adım öteye götürerek işin içine yatağı da katabilirsiniz, dediğim gibi birleşme olması şart değil sonuçta.

elindeki bardağı kaldırıp atmak nedir
geçmişler olsun konuşun açık açık dertlerinize çözüm odaklı olun derim ben

Sorunu neden kendiniz de arayıp beni mı beğenmiyorsun deyip kendinizi küçük düşürüyorsunuz.sonra burda birdürü konu okuyoruz erkek egemen toplum üzerine.onlara bu hakkı verirsek kendimizi değilde onlarıyüceltirsek sonra hiç kızmayalım eşim beni hiç kaale almıyor diye.sorun kocanız da işte bal gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…