Eşimin Kafasina Taktiklari Cinsel Sorunlarimiz :(

DreamTheater_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
220
48
13
34
Ikidir bu olay basimiza geldi için yazmak istedim. 8 aylk evlym eşim gerçekten cinselliğe cok düşkün bir insandır sürekli ister sirnasir hic bi proplemmmnz yoktu bu açıdan
Iki dir esimde birseyler oluyor.
Bir hafta öncesi yine oldu aynı olay hersey iyi güzel gidiyordu tam birleşme ye gelince o an konstrasyonu mu bozuldu bilemiyorm birlikte olamadk ben üstüne gtmedm
Bana bu aralar kafasinin cok yogun olduğunu ondan oldunu söyledi .
Neyse dun izin gunuydu gezdik dolastl evmize geldk yemek hazır ladk yemek yedik ben mutfağı toplarken yanima geldi sarıldı öptü kokladi.
Hersey güzeldi yine Odamıza geçtik ama birleşmeye gecince yine aynısı yasandi ( esmde srtlesme olmuo o an istek gidio oncesi oluo ama o an gidio ) yne olmadı esm de sinir lendi artk az önce birsey yoktu yne nie oldu die tekrar denedi yne olmadi
Bende sordum artk
Bana bu aralar kafasnda birsürü sey oldunu dile getrdi
Onu düşün bunu düşün demekki bilinç altıma yerlesiyor dedi.
Bende kafasina neler takini sormak istedim
Bana herseyi taktni söyledi maddi sknti is yeri ailesi hersey birikio sanki diyor.
Biz daha önce nice kavgalar ettk nice sorunlar oldu ama hiç böyle olmamamisti
Ben eşime benimle ilgili bir durumsa söyle bileym dedm
Vücudu mu begenmiosn yada birsey mi eksk yapyrm bende dedim
Bana inan bilmiyorum dedi
Sonrada sennle ilgisi yok dedi
Ben simdi napacahm bilemyrm
Sorun ne bilemyrm nasi asacagiz bilemyrm kizlar esm bana herseyi anlatmaz genelde bazi seyleri içinde yaşayan birisi
Benmle ilgili olsa diyorum o zaman hic yanima gelip sirnasmas vucuduma dokunmaz demi ?
Bilmyrm kafamda deli sorular ben napacagm smdi eşim benden gt gde uzaklasirsa dun aksam cok utandı ofkelendi gruru kirildi kendince nie böyle oluo ki devam ederse nasil yol izlemeylm hic birsey bilemyrm
Birde kafası dolu olsa ne blym hic ama hiç istemez bu noktaya getirmez yanasmaz aslında öncesi var öpüşme on svsme hersey normal o an geldi zaman gidio isin için den cikamyrm

Son düzenleme:
Psikologa gidebilirsiniz canım. Sorun direkt olarak senle ilgili olmayabilir ama dolaylı olarak senle ilgili de olabilir. Önceki birkaç konuna baktım da aranızda başka sorunlar var, bu da eşini psikolojik olarak senden cinsel anlamda uzaklaştırıyor olabilir. Önce o sorunları aşmaya çalışın bence ve çok üstüne gitmemeye çalış, eşin yeterince üzülmüş ve gururu kırılmış belli ki...

hayır demek yerine inan bilmiyorum demesi acaba dedirtiyor ama
ben de bilemedim
her şekilde sıkıntı sende değil orası kesin de
kendi kafasında seninle ilgili bir noktada sıkıntı var gibi bence
Önce inan bilmiyorum dedo bana sonra sennle ilgisi yok alakası yok öyle olsa seni hic arzulamam dedi napacamodae blmyrm üstünede gtmek istemiyorum nasil bas edilir ki bununla

Dedm ya baska sorunlarmzda var cok sknti cekyrz kavga gürültü bitmio ama kanli bicaklida olsak hic byle olmamıştı aksam zaten cok utandı gururu kırıldı elnde bardak vardı onu parcaladi atti smdi psikologa gdlm desem iyice yanls anclk beni

olabilir .. erkekler iş performansına gore gore hareket ediyorlarmış bi yerde duydum .. birde benim eşim de oyle borcu çok olunca parası olmayınca morali çok bozuluyo bu ilişkimize de yansıyo. Hatta çoğu erkek acısını karısından çıkarıyo dovuyo sovuyo sizinki daha yeni boşver zamanla duzelir sizinki daha yeni. Bu anlattığınla kalır inşallah beterin beteri var

demek ki mutsuz adam
yazık ya
ilgilenin bence yargılar gibi değil de
"olmasın nolcak ama sen iyi ol
mutsuzsun demek ki sıkıntı neyse çözelim falan filan.." deyin bence
hani yumuşak yumuşak sıkıntıları çözmeye odaklı davranın hem onu da rahatlatır bu

Daha önceki kavgalarda olmamış olması hiç bir zaman olmayacak anlamına gelmiyor ki canım :) sen güzel bir dille konuş, nasıl ki midemiz ağrıyınca doktora gidiyorsak bu da ruhsal bir rahatsızlık ve cekinmeden psikologa gidebilmeliyiz de. Tabi bunu hemen simdi yapmak zorunda değilsin. Bir süreliğine yapıcı ve güler yüzlü birşekilde davran, kavgaları gürültüleri rafa kaldır. hep şevkatle yaklaş bakalım ayni şey tekrar edecek mi? Etmezse sorun buymuş demek ki dersin ama tekrar ederse muhakkak psikologa gidin yoksa halınin altına süpürdükçe sorunlar çok daha büyür...

Sizinle ilgisi olduğunu sanmıyorum, sonuçta isteği var ve birleşme öncesi gitse de sertleşme oluyor.
Zaman zaman olabilir böyle şeyler, kafasına/kafanıza taktıkça daha kötü olur.

Benim de başıma geldi (benim değil tabii ), adam o kadar barışıktı ki durumla direkt keyfimize baktık yani. Bir süre eşiniz de unutsun bunu, yoksa her ilişkiye bu korkuyla başlayıp endişelenmekten kronik hale getirebilir.

Dun dedm konstm canini skma kafana takma duzelr hallolur utanma ceknme benden die ne blym cok suskundu sabah ise giderkende pek konuşmadi zaten

Peki bunu eşime nasıl unuttrablrm ne yapablrm dednz gibi öncesi sertlesme oluo istek son safada ama o an gelince hersey gidio konstm da kafana takma canini skma die

bu devirde ne bu cahillik... doktor denen bişey var. gitsin doktora belki sertleşme sorunu oluşmuştur

üstüne ne kadar giderseniz o kadar sarpa sarar.
önemsemeyin akışına bırakın olur arada bi öyle çok takmayın.

sizde sorun yoktur emin olabilirsiniz öyle olsa yanaşmaz zaten. lütfen eşinizede söyleyin olsun canım ya nolacak deyip normal bişey gibi kapatın mevzuyu. didikledikçe çok daha kötü olur.

kafanızdan atın normale dönecektir.

Çekinmeyin, önce bi üroloji doktoruna görünerek, sorunun psikolojik mi fizyolojik mi olduğunu tespit ettirin.
Sonra ona göre davranırsınız.

Evde maddi veya eşinle Aran'da anlaşmazlıklar sorunlar varsa böyle olabilir bence normal bizde aynı şeyleri yaşadık destek oldum eşime. Üstüne giderdim bazı konularda haklı olduğum şeylerde fakat baktım daha da kötü oluyor aramız daha da kopuyoruz motive ettim sürekli kendine güveni geldi ve normale döndü..hem borçlar vardı hemde eşim varikoseldi çocuğumuz olmamıştı bu yüzden özgüveni kalmamıştı benim desteğimle güç buldu kendinde sende destek olursan düzelir bence kafana takma Can'ım kısa Zaman'da düzelir inşallah

İnşallah dednz gibi olr aksi halini dusunemyrm ble

Peki bunu eşime nasıl unuttrablrm ne yapablrm dednz gibi öncesi sertlesme oluo istek son safada ama o an gelince hersey gidio konstm da kafana takma canini skma die
Siz konuştukça kendini daha kötü hissediyordur, teselli ediliyor gibi. Bence konuyu hiç siz gündeme getirmeyin, o esnada eğer olursa da işi eğlenceye vurun. Çünkü zaten kendini mahcup ve kötü hissediyor olur, siz iyi niyetle canını sıkma deseniz bile o bunu teselli edilmek gibi algılar.

Şimdi iş o noktaya geldiğinde ekstra gergin olacak, eğer devam ederse bu sorun yüzünden değil "kafasına taktıkları, endişeleri için" bir psikolga gitmeye ikna edebilirsiniz belki.

Once ürolojiye gitsin eşin, belki de basit bir sebebi vardir. Bir sorun yoksa da psikolojik mi diye dusunebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…