e$in neredeki ula$amiyorsun gecenin bu saatinde
^yakinla$manin iki sebebi olabilir ya i$ için yada ayartmak için ..
onuda biz bilemeyiiz , kadin bile anlamami$ ki e$ine soruyor
sende bekle ve ona sor istersen
kullanmadigi face i niye açmi$ki ayrica
gicigim var zaten $u face e
Bana göre eşinin kafasını kırma vaktin gelmiş canım...Kadının cümlesi her şeyi anlatıyor..Birden bire yanıma gelip konuştunuz diyor.. Yani durduk yere bahaneyle yanaşmış kadına..ben böyle anladım.
Tabi yanılma ihtimalim de var ki umarım yanılıyorumdur! ama normalde iş ortamında bu konuşmayı doğuracak bir şey olmaz değil mi...
Eşine yüz yüzeyken sormanı tavsiye ederim.. yazışmayı göstererek..
Eşim işyerinde aradım toplantıdaymışlar.
Geç geliyor zaten.
Ya sanki kadın bişeler bekliyo yani eşim pna asıldı zannediyo ve buda onun hoşuna gitmiş
Sizden hoşlandım dememi bekliyo
Yani eşim olarak.
Geçenlerdede bi kız ekledi tanımadım dedim nasıl tanımazsın diyo nerden tanışıyoruz filan yazdım cevap vermedi..
Daha evvel bi kızlar msnde kamerada görüşmüşş onuda faceden yakaladım hatta ayrıldım 2 ay
Yalvardı döndüm..
Faceyi telinden kullanıyo bakamadı demekki
Facesine
Benim ,işime yarıyo facede olmasa nasıl yakalıycam onu geberticem onu
Kardeşi açtı teli dedim sor bakim bi kız soruyo ne cevap yazım ona oda gülüyo
Allahım yaa deliricem sinirden
Herkese mavi boncuk dağıtıyo gadak..
Daha evvel yakaladım sonuna kadar inkar etti ama benden kaçarmı soy ağacını bile bulurum kadının
Öğrenirim ben inkar ediyo canım sorsamda yok öle bişey der derkende gırkkk diye yutkunur yalan söylediği hemen belli oluyo..
Öbür kızda inanmıyoruuuuumm sen evlimiydin ne kadar güzel bir karın var beni kandırdın yazmıştı kız ama inkar etti tabi ben kızla mesajlaştım ertesi gün bütün konuşmaları döktüüüeşim hala inkar ediyo
İnkar etmesi hiçbir şeyi değiştirmez ki... Neleri yutmuşsun canım ya.. özellikle aldatma konusunda affetmek hep erkekte "nasıl olsa affediyor"düşüncesi oluşturuyor..
İyi bir ders vermelisin.. Yoksa hayatın boyunca böyle gidecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?