Eşimin kafasının kırılma vakti gelmiş mi sizce??

hevuk

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
7.065
361
363
Kızlar eşimin facesini açtım şimdi bir kadın mesaj yazmış bende ona yazdım oda bana
Öğrenmek istiyorum amacı nedir??
Eşim işletmeci kadında sigortacı sanırım
Bi kaç kez daha yakadım facede mesaj ne cevap yazmalıyım bana kalsa saydırıcamda kadın başka bişeymi öğrenmek istiyo anlayamadım..
yazışma bu
Kadın:Merhaba, bugünkü yaklaşımınızı tuhaf buldum sebebini sormamda sakınca varmı !
Ben:Nasıl yani?Ne gibi bir tuhaflık hissettiniz?
Kadın:Biranda yanima gelip konusmaniz ?

Tesadufmuydu ?
Ben:Zeynep hanım öğrenmek istediğiniz nedir?Konuyu açarsanız ben birşeyler söyliycem..
Kadın:Siz soyleceklerinizi soyleyin isterseniz ben o zaman ogrenmek istedklerimi ogrenecegimi saniyorum.
Şimdi ne bu ne anlamalıyım
Kadının öğrenmek istediği ne
Eşimin facesinden eşim olarak yazdım kadına kullanmaz face aslında ama mesajlar eksik olmuyo..
Size soruyorum durum nedir?Bu arada eşime ulaşamıyorum sorucamda
Kadın facesinde ekli değil bu arada hala bekliyo sanırım cevap

Son düzenleme:
e$in neredeki ula$amiyorsun gecenin bu saatinde
^yakinla$manin iki sebebi olabilir ya i$ için yada ayartmak için ..
onuda biz bilemeyiiz , kadin bile anlamami$ ki e$ine soruyor
sende bekle ve ona sor istersen
kullanmadigi face i niye açmi$ki ayrica
gicigim var zaten $u face e

Bana göre eşinin kafasını kırma vaktin gelmiş canım... Kadının cümlesi her şeyi anlatıyor..Birden bire yanıma gelip konuştunuz diyor.. Yani durduk yere bahaneyle yanaşmış kadına..ben böyle anladım.

Tabi yanılma ihtimalim de var ki umarım yanılıyorumdur! ama normalde iş ortamında bu konuşmayı doğuracak bir şey olmaz değil mi...

Eşine yüz yüzeyken sormanı tavsiye ederim.. yazışmayı göstererek..

Eşim işyerinde aradım toplantıdaymışlar.
Geç geliyor zaten.
Ya sanki kadın bişeler bekliyo yani eşim pna asıldı zannediyo ve buda onun hoşuna gitmiş
Sizden hoşlandım dememi bekliyo
Yani eşim olarak.
Geçenlerdede bi kız ekledi tanımadım dedim nasıl tanımazsın diyo nerden tanışıyoruz filan yazdım cevap vermedi..
Daha evvel bi kızlar msnde kamerada görüşmüşş onuda faceden yakaladım hatta ayrıldım 2 ay
Yalvardı döndüm..
Faceyi telinden kullanıyo bakamadı demekki
Facesine
Benim ,işime yarıyo facede olmasa nasıl yakalıycam onu geberticem onu
Kardeşi açtı teli dedim sor bakim bi kız soruyo ne cevap yazım ona oda gülüyo
Allahım yaa deliricem sinirden
Herkese mavi boncuk dağıtıyo gadak..

Daha evvel yakaladım sonuna kadar inkar etti ama benden kaçarmı soy ağacını bile bulurum kadının
Öğrenirim ben inkar ediyo canım sorsamda yok öle bişey der derkende gırkkk diye yutkunur yalan söylediği hemen belli oluyo..
Öbür kızda inanmıyoruuuuumm sen evlimiydin ne kadar güzel bir karın var beni kandırdın yazmıştı kız ama inkar etti tabi ben kızla mesajlaştım ertesi gün bütün konuşmaları döktüüü eşim hala inkar ediyo

Kırmızı olan yere aynen katılıyorum..Kadına yanaşmış ama net konuşmamış,kadında faceden konuşturup laf almaya çalışıyor aklınca..

Keşke kardeşini karıştırmasaydın.. Canım sakin ol..soğuk kanlı olmaya çalış zaten hamilesin..Eşinde sabıkalıymış bu konuda..her şey ortada ama eve gelsin öyle hesap sor.. izleri yok edemesin..

bu konu esımle bırlıkte okuduk bence bu kadının konusması kesınıkle ıs ıle ılgıl degıldrı kadının bekledıgı bence kocamın tahmını dabu kadın sızın esınden hoslanmıs olabılır ve bu konuyal ılgılı acık cevap beklyodur bence sız o kadına kocanız faceden sızden hoslanıyorum gıbı yaklasımdan bulunun bakalım onun tepkısı ama sunu soylımkesınıkle normal bır durum degıldır benım bırak boyle konusmay facede bır bayan daır eklese bızım evde ck buyuk bır kavgalar cıkar cunku erkek mılete guven durumu kesınlestıketn snra oturup sakın esınle konusmayı calısın durum netlestıkten snra karar verırsınız ama bu dedgım

Eşim aradı ben dükkanda duramıyorum kaç gündür of pof yaptı kadınıda tanımıyomuş gelince bakıcakmış bende
Kadına mesaj yazdım
bunu uygusal olarakmı bişeyler ima ediyorsunuz?
Öyle birşey olamaz Zeynep hanım ben insan ilişkilerinde biraz sıcak kanlıyım sanırım
Ben yanlış anladıysam düzeltin lütfenn..
Ben evliyim ve bebeğim olucak eşim benim herşeyim..

Ya üstünede konmuyokii vallahi sinirden gülüyorum daha evvel
Konuşmasını yakaladım 2 ay terkettim onu hatta dava bile açmıştım
Adama bak ya gıcıkkkk gelsin yalanlıycak zaten bu arada kadından ses gelmedi
Mesajda görüldü yazıyooo

esinin kafasinin degil butun kemiklerinin kirilma vakti gelmiste geciyor bile!! anlattiklarina baksana..sabrina hayran kalmamak elde degil ama pes yani!!!pes!

İnkar etmesi hiçbir şeyi değiştirmez ki... Neleri yutmuşsun canım ya.. özellikle aldatma konusunda affetmek hep erkekte "nasıl olsa affediyor"düşüncesi oluşturuyor..

İyi bir ders vermelisin.. Yoksa hayatın boyunca böyle gidecek..

bence kadın, eşinizin ondan hoşlandığını düşünmüş ve laf almaya çalışıyor. Yüzüğünü görememiş mi acaba eşinizin, bile bile mi soruyor bunları yani

hadı bu kadını savdın başından ya bundan sonrakıler ne olcak ustelik hamılesın bunlarla muatap olup uğraşacak zamanınmı senın

yerınde olsam karımı çok sevıyorum falan hiç yazmazdım sureklı böyle bertaraf edemezsınkı

Kafasini kirma zamani gelmiste geciyor hatta.
Kadin resmen acilmasini, adim atmasini bekliyor.
Demek ki o da meyilli.
Belki evli oldugundan bile haberi yok.
Yakaladiginiz bu , yakalayamadiklariniz ne olacak.
Demek ders almamis.
Bir aldatma birde siddet bir kere oldumu devami gelir.
Allah yardimcin olsun arkadasim.

canım, eşin zaten önceden teşebbüste bulunmuş, yine yapıyor
kadının da hoşuna gitmiş olacakki kur yapıyor, yoksa niye facebooktan arasın bulsun da mesaj atsın, çok mu önemli bir iş sanki, yani iş ile ilgili olsa mesai saatinde de konuşulabilir

kadın da çok çaresiz sanırım erkek yok etrafında elin adamı gelip birden aniden konuşmuş diye iş atıyor. kocanın önceden sabıkası olmasaydı neyse de bayağı kabarıkmış defter peki sen ne yapmayı düşünüyorsun ? yani bu böyle ne zamana kadar sürer ki ?

Farkindaysaniz sizinle ayni yerde calisiyor sayiliriz.size ulasmak gibi bir cabam oldugu icin degil ama tarafinizdan gordugum sizin deyiminizle yakin insan iliskiniz beni biraz rahatsiz ettigi icin size burdan yazmak istedim. Eger ben biraz olsun insanlari taniyorsam .siz yanlis anlasilmadiniz bence siz tamamıyla yanlissiniz zaten bahtiyar bey.size iyi aksamlar diliyorum.

Kaın da bunu yazmış arkadaşlar eşimde tanımıyorum diyoo
Genelde insanlarla samimidir yani karşımdaki farklı düşünür diye düşünmez
Eşimi haklı bulmuyorum tabiiki soruyorum ya ben günlerdir dışarıdıyım diyo gelince bakıcam kadının
Resmine diyo
Bankacı arkadaşarlar ve halcimiz filan var onlarla samimi yani sohbeti sever
Eşşek kafalı kızsamda adamın kişiliği bu
Eşim yüzük takmıyor bu arada
Çünki yemek yapıyor sürekli ve yüzük parmağını yara yapıyor ama yarından itibaren takıcak
Kadında hoşlanmadım diyince sinirlendi madem sende bişey hissetmedin ne yazıyon rahatsız oluyorsan
Gitme dükkanına
Bütün öküzler beni bulur zati eşimde dahil

Canım zaten yakaladığımda ilk kez 2 ay annemdeydim boşanma davası açtım
Uzun hikaye yani sonra düzeldi aramız.
Bu durumda ne yapabilirim bilmiyorumki??

Kadının eşinde gönlü var, eşin de gidip yanına konuştuğuna göre onun da gönlü var belli ki. Aleni bir flörtleşme gördüm. Mesajlaşma olayına girerek yanlış yapmışsın şimdi suçüstü yakalayamayacaksın da. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…