Eşimin kafasının kırılma vakti gelmiş mi sizce??

harbiden kadın acınacak halde ama. bi adamın halinden tavrından rahatsız olacak da o adamı faceden bulup yazacak resmen kur yapacak reddedilince de kızacak.

Öncelikle yazım tarzınız çok hoş çok tatlı onu belirteyim

Sonra...

Neyse sonra bişey demiyim gerçekten çok gıcık bi durum

Kızlar bende ne yapmalıyım size soruyorum??
Ama kadınla öyle sohbet etmiştir samimi davranıyor
Diğeri aldatmaydı onda ayrıldım zaten biliyor asla bir daha affetmiyeceğimi
Hamile bile olsamki bırak giderim gözünün yaşına bile bakmam
Ama kadınla bişey olmamış kadında öyle hissetmiş olabilir..

vah vahh kadınceğzin hayallerı yıkılmış pek bi hırçınlaşmış

ben evlı barklı bı erkeğim sizemı bakıcam yaa deee ıyıce çatlasın bıda eşini görmek bıle ıstemez

Eşin yalanı da alışkanlık haline getirmiş.. Tanıyor işte ötesi yok.. Kadın da baya bozulmuş.. ama bir arkadaşın dediği gibi hadi bu kadına dersini verdin,gönderdin.. bundan sonrakilere ne yapacaksın...

Eşinin iş yerine gider misin hiç.. şöyle beklemediği bir anda git kadını da görürsün orada hani tanımıyordun dersin..

Eee ne yapmayı düşünüyorsun.. Eşinin bu durumunu sindiriyorsan..Çocuğum için katlanırım tarzı yaklaşıyorsan o zaman hiç kurcalayıp canını sıkma.. bilmezsin en azından..

canım eskidende yakalamışsın aranı düzeltmişsin ama kocan pek güvenilir gelmedi bana inş. birşer çıkmaz altından hamilesinde

Madem masum bir konuşma neden tanımıyorum diyor? Canım bu şekilde sadece kendini kandırırsın..

keşke kocana kadınla konuştuğunu söylemeseydin kocanın kadına ilgisi varsa gidip yetiştirir kadına '' karım yazmış kusura bakma özür dilerim gel takılalım '' diye. kadın için evli ya da bekar olması farketmiyor nasılsa bunlar ilişkiye başlarlar ama çok gizlilikle yaparlar bunu eşin ne kadar savruk dikkatsiz olsa da kadın ona delilleri yok ettirir.

bence sen eşin bu konuyu açarsa '' ya ben yanlış anladım sanırım kadıncağızın da senin de günahınızı aldım kusura bakma '' gibi bişeyler söyle sonra da takip etmiyormuş gibi davran ama takip et delillerini topla boşanmaya karar verirsen bunlar çok lazım olacak sana.

canım ben olsam o kıza ters cevap veririm yanlış yapmışın bence neden diyceksin:

hayır size öyle gelmiş neden size samimi davranayım derim o anda zaten kız olan biteni daha detaylı anlatcak ettikleri lafa kadar haklı çıkmak ve peşinden koşuyo gibi olmamak için ikinciside onu terslerimki eşimden soğudun ve birdaha kimse kimseye yaklaşmasın diye

Canım ben zaten eşimin dükkanında kasaya bakıyorum birçok kişi eşi oldugumu biliyor.
Aldatma mevzusu oldugunda büyük konuşmak istemem ama sineye çekmem
Daha önce yaptıgım gibi arkama bakmadan giderim ve birdaha asla dönmem..
Yalan söyledi evet kaybedeceğinden çok korktu
İşi dolayısıyla yüzlerce insanla muhattap oluyor eşim yani tanımayabilir ama resmini görünce tanır illakii kadını..

Kızlar ben bu kadının resmine bakınca hatırladım bende eşimin yanındaydım zaten
Yeni bıraktım hamile olunca birde fıtık başlamıştı bıraktım
Ve eşim bu kadınla beni tanıştırmıştıııı
Eşim diye samimi bir kadındı zaten oda aynı memleketli eşimle eşimde memleketlisi die samimiydi şakacı bi kadındı
Aptal kadın diğer resimlerine baktım kadının öyle tanıdım
Salak şey bence kadın kaşınmış pislik evli oldugunu biliyosun eşimide dün aldığı çiçeklerle bekliyorum kafasında parçalıycam koca kafalının

ver ağzının payını şimdi tanıdım seni de ne münasebet sen kimsin samimi davrancam de aptal şey haddini bilsin kaşınmasın çok kızdım

Madem masum bir konuşma neden tanımıyorum diyor? Canım bu şekilde sadece kendini kandırırsın..

Eve gelsin resme baksın önce ismen çıkaramamıştır tanımadığı kadın nie böle mesaj yazsın
Şimdi telde kavga ediyoruz hala tanımıyorum kadın kim diyorum bu kadın o bankacıydı o ablalar diyo malak ya
Kadına abla gözü ile bakmış ama harbiden abla kadın 40 yaşında var eşim 29 yaşında..

Farkindaysaniz sizinle ayni yerde calisiyor sayiliriz.size ulasmak gibi bir cabam oldugu icin degil ama tarafinizdan gordugum sizin deyiminizle yakin insan iliskiniz beni biraz rahatsiz ettigi icin size burdan yazmak istedim. Eger ben biraz olsun insanlari taniyorsam .siz yanlis anlasilmadiniz bence siz tamamıyla yanlissiniz zaten bahtiyar bey.size iyi aksamlar diliyorum.

kadın açıkça söylemiş bence ben yanlış anlamadım siz tam olarak bana kur yaptınız demiş. tabi rahatsız olduğu konusunda birşey diyemiycem ben böyle bir durumdan rahatsız olsam faceden bulup mesaj atmazdım ispat arıyorsanız kadını son gönderdiği mesaj yeterli bence hem daha öncede yapmış böyle bişey bellki eşiniz çapkın biri. bence ispatlamaya çalışmayın.
benim bundan 2 sene önce 4 yıllık bi ilişkim vardı sürekli bana yalan söylediğini düşünüyordum bu gibi olaylar oluyodu internet üzerinden yakaladığım şeyler ama hiçbirinde aldattığını kabul etmiyodu arkadaşım diyodu hatta kızlarla bile konuşturuyodu beni kızlar hep arkadaşız diyordu. inanmıyordum ama kızlarla konuştuktan sonra ayrılamıyordum sürekli senin kuruntuların yüzünden bitecek suçlusu sen olacaksın diyordu. bende 2 sene boyunca hep kanıt aradım sonunda da asla inkar edemiyeceği birşey buldum ve ayrıldım o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. sonradan çok pişman oldum 2 senemi boşa harcadım diye emindim zaten oda biliyordu beni aldattığını kime neyi ispat etmeye çalışıyordum. umarım en doğru kararı verirsiniz .

bekleme artı tazeyken hallet hemen tanıdım seni utanmıyomusun böye saçmalıklar yapmaya ben evliyim eşimden başka kimseyi gözüm görmez de senin aradığın bende değil beni sakın rahatsız etme de mal kadın çok sinirlendim utandır o salağı

tersle o kadını kuzum kedini nimetten saymasın

ver ağzının payını şimdi tanıdım seni de ne münasebet sen kimsin samimi davrancam de aptal şey haddini bilsin kaşınmasın çok kızdım

Katılıyorum.. Hatta ne mal olduğunu yüzüne vururcasına tersle... ezilsin..
Tabi eşinle hesaplaşman sana kalmış

Kızlar biz orda isnafız bir han orası ve bu kadında hanın bir bölümünde
Ve biz yeni açtık orayı onlar senelerdir ordalar
İşimiz tehlikeye girerse zaten tutunmaya çalışıyoruz biz oarada çok yeniyiz.
Eğer duyulursa kötü olur ama gidince kadını bir ziyaret edicem ben
Pis eşim asla o kadına bakmaz zaten hassastır midesi aldatacaksa benden çokça güzel ve çok bakımlı olmalı.
Bu kadına hayatta bakmaz..
Kadın kudurmuşş Allah rızası için abaza bi tanıdığınız erkek varsa bunları birşleştirek sönsün ateşi

nasıl ispet ettin canım geçmiş olsun diyim sana allah bidaha aşatmasın

Kızlar bunu yazdım kadına
Zeynep hanım siz benim ablam yaşındasınız aynı memeleketli olmamızdan dolayıda yakın davrandım size.Yanlış anlayacağınızı bilseydim o şekilde davranmazdım.Kusura bakmayın lütfen.Ama ben böyle düşüneceğinizi kırkyıl düşünsem inanmazdım nasıl yanlış anlarsınız ilgi olarak nitelendirirsizi Anlayamadım ???

Eşimle telde konuşuyoruz kızıyorum ben ve o nedele cevap yazamıyorum tek tek arkadaşar
lar hepsini okuyorum bakalım nasıl olcak Şeytan diyo resmini koy herkese rezil olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…