Farkindaysaniz sizinle ayni yerde calisiyor sayiliriz.size ulasmak gibi bir cabam oldugu icin degil ama tarafinizdan gordugum sizin deyiminizle yakin insan iliskiniz beni biraz rahatsiz ettigi icin size burdan yazmak istedim. Eger ben biraz olsun insanlari taniyorsam .siz yanlis anlasilmadiniz bence siz tamamıyla yanlissiniz zaten bahtiyar bey.size iyi aksamlar diliyorum.
Kaın da bunu yazmış arkadaşlar eşimde tanımıyorum diyoo
Genelde insanlarla samimidir yani karşımdaki farklı düşünür diye düşünmez
Eşimi haklı bulmuyorum tabiiki soruyorum ya ben günlerdir dışarıdıyım diyo gelince bakıcam kadının
Resmine diyo
Bankacı arkadaşarlar ve halcimiz filan var onlarla samimi yani sohbeti sever
Eşşek kafalı kızsamda adamın kişiliği bu
Eşim yüzük takmıyor bu arada
Çünki yemek yapıyor sürekli ve yüzük parmağını yara yapıyor ama yarından itibaren takıcak
Kadında hoşlanmadım diyince sinirlendi madem sende bişey hissetmedin ne yazıyon rahatsız oluyorsan
Gitme dükkanına
Bütün öküzler beni bulur zati eşimde dahil
Kızlar bende ne yapmalıyım size soruyorum??
Ama kadınla öyle sohbet etmiştir samimi davranıyor
Diğeri aldatmaydı onda ayrıldım zaten biliyor asla bir daha affetmiyeceğimi
Hamile bile olsamki bırak giderim gözünün yaşına bile bakmam
Ama kadınla bişey olmamış kadında öyle hissetmiş olabilir..
Eşin yalanı da alışkanlık haline getirmiş.. Tanıyor işte ötesi yok.. Kadın da baya bozulmuş.. ama bir arkadaşın dediği gibi hadi bu kadına dersini verdin,gönderdin.. bundan sonrakilere ne yapacaksın...
Eşinin iş yerine gider misin hiç.. şöyle beklemediği bir anda git kadını da görürsün orada hani tanımıyordun dersin..
Eee ne yapmayı düşünüyorsun.. Eşinin bu durumunu sindiriyorsan..Çocuğum için katlanırım tarzı yaklaşıyorsan o zaman hiç kurcalayıp canını sıkma.. bilmezsin en azından..
tersle o kadını kuzum kedini nimetten saymasın
Madem masum bir konuşma neden tanımıyorum diyor? Canım bu şekilde sadece kendini kandırırsın..
Eve gelsin resme baksın önce ismen çıkaramamıştır tanımadığı kadın nie böle mesaj yazsın
Şimdi telde kavga ediyoruz hala tanımıyorum kadın kim diyorum bu kadın o bankacıydı o ablalar diyo malak ya
Kadına abla gözü ile bakmış ama harbiden abla kadın 40 yaşında var eşim 29 yaşında..
tersle o kadını kuzum kedini nimetten saymasın
ver ağzının payını şimdi tanıdım seni de ne münasebet sen kimsin samimi davrancam de aptal şey haddini bilsin kaşınmasın çok kızdım
Katılıyorum.. Hatta ne mal olduğunu yüzüne vururcasına tersle... ezilsin..
Tabi eşinle hesaplaşman sana kalmış
Farkindaysaniz sizinle ayni yerde calisiyor sayiliriz.size ulasmak gibi bir cabam oldugu icin degil ama tarafinizdan gordugum sizin deyiminizle yakin insan iliskiniz beni biraz rahatsiz ettigi icin size burdan yazmak istedim. Eger ben biraz olsun insanlari taniyorsam .siz yanlis anlasilmadiniz bence siz tamamıyla yanlissiniz zaten bahtiyar bey.size iyi aksamlar diliyorum.
kadın açıkça söylemiş bence ben yanlış anlamadım siz tam olarak bana kur yaptınız demiş. tabi rahatsız olduğu konusunda birşey diyemiycem ben böyle bir durumdan rahatsız olsam faceden bulup mesaj atmazdım ispat arıyorsanız kadını son gönderdiği mesaj yeterli bence hem daha öncede yapmış böyle bişey bellki eşiniz çapkın biri. bence ispatlamaya çalışmayın.
benim bundan 2 sene önce 4 yıllık bi ilişkim vardı sürekli bana yalan söylediğini düşünüyordum bu gibi olaylar oluyodu internet üzerinden yakaladığım şeyler ama hiçbirinde aldattığını kabul etmiyodu arkadaşım diyodu hatta kızlarla bile konuşturuyodu beni kızlar hep arkadaşız diyordu. inanmıyordum ama kızlarla konuştuktan sonra ayrılamıyordum sürekli senin kuruntuların yüzünden bitecek suçlusu sen olacaksın diyordu. bende 2 sene boyunca hep kanıt aradım sonunda da asla inkar edemiyeceği birşey buldum ve ayrıldım o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. sonradan çok pişman oldum 2 senemi boşa harcadım diye emindim zaten oda biliyordu beni aldattığını kime neyi ispat etmeye çalışıyordum. umarım en doğru kararı verirsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?