Eşimin kafasının kırılma vakti gelmiş mi sizce??

Benim de burnuma pek iyi kokular gelmedi.
Hani namaz-niyaz bu konularda pek önemli değil

Kimse durduk yere, "bugünkü yaklaşımın neydi, ne demek istediniz" diye bir mesaj yollamaz.
Demek ki ortada bir yaklaşım var ve bu yaklaşım pek masumane değil

ayy ben bunu yeni gördüm. boşa dil dökmüşüz. vay arkadaş.. bu hevuk nickli arkadaşı mimledim, bir daha ne derdi olursa olsun gelip de tek kelime etmem bu yorumundan sonra. geçmiş olsun
Mimlendimmi şimdi çok üzüldüm seni kaybetmek çok acı..
Arkadaşım olayı anlatıyorum zaten kendimi ifade edemiyorum inanın yani eşim diyolog halinde olmak zorunda ben kasadayken bile ben sohbet etmeyi sevmem çok müşteri kaybettik ben konuşmuyorum die.aklanmadı ayrıcada eşim suçlu suçlu yazıyorum her yazımdada zaten ben eşim çok suçlu ama kadın gerçekten yanlış anlamış son mesajınıda yazıcam suçluluk hissetmiş konuyu kapatalım yazdı kadın eşim bugünde evde ve biz o gün hastane hastane dolandık yani çarşamba günü gerçekten dükkanda değildi
Yo anlamadı benim yazdığımı bence o kadın ama gidip konuşucam ben kadınla burda bırakmıycam bu mevzuyu dünden beri birçok kişi ile görüşüyorum hepside eşimin öyle bişey byapmayacagını söylüyor gerçekten çokk yoğun çalışıyor başka bir kadına ayıracak vakti yok ama ben yinede burada bırakmıycam mevzuyu..
ne demişler karı koca arasına sen girme onlar iyi olur sen kötü
arkadaşım kocanı çapkın gösteren sendin sonra işler değişti namazlı niyazlı adam oldu

Evet canım namazlı niyazlı adam olmadı zaten öyle idi savunmuyorum arkadaşlar neden vurun abalıya yapıyorsunuz.
Ben eşim asla yapmaz demedim kabullenmiyceğim birşye aldatma tabiiki bu işin peşini bırakmıycam öyle birşey var ise 100 100 öğrenicem ben ve ozaman kesinlikle ayrılırım.
Bu mevzuda kadının ilgisi olmuş sanki hoşlanmış ve yaptığı her hareketten anlam çıkarmış gibi görünüyor.
Aynı şeyi bir elamanımızda yaşadık çocukta ilgiliydi garson kızlar onlarla ilgilendiğini sanıp mektup filan yazıyolardı ama garson işi müşteri ile ilgilenmek ben gözümle şahisim.
Restourant ortamında olan varsa belki daha iyii anlar..

tamam arkadaşım sana mutluluklar.bidaha sinirle açma buraya konu ki bizde yanlış yorumlar yapmayalım.bak durduk yere adamın günahını aldık.
hadi sana kolay gele

sen kocanin bu huyuna alistinda
cirkin bir kadinin ne cesaretle kocana asilmasinami takildin?

bence iyi bir ayar vermeniz gerek
o kadinla alakasi yok bence ve hatta o kadinin hic bir sucu yok

Yani sonuc, kadin 40 yasinda cirkin,
Esinizin bir merhabasindan anlam cikarip yol yapacak kadar curetkar,
Esiniz kadinlardan geri geri kacarken pantolonunu yirtacak kadar masum.
Hayirlisi olsun.

Kocanıza istediğiniz kadar kızın, istediğiniz kadar affedin, karı koca arasında ne yaşanıyorsa yaşayın. Ama ne yaparsanız yapın kocanızı temize çıkarmak adına millete pislik atmayın. Hiç bir kadın küçük bir selamlaşmaya o kadar şeyi yazmaz. Kocanızın her dediğine inanmak istemenizi anlıyorum ama bu başkalarının günahını aldığınız geçeğini değiştirmiyor.

Yani sonuc, kadin 40 yasinda cirkin,
Esinizin bir merhabasindan anlam cikarip yol yapacak kadar curetkar,
Esiniz kadinlardan geri geri kacarken pantolonunu yirtacak kadar masum.
Hayirlisi olsun.

Kadında suçlu eşimde ben eşim suçsuz demiyorum.
Ben araştırıyorum yine bu konuyu.
Eşim böyle bir insan gerçekten iyi niyetli ama bu mevzuda iyi niyetlede yaklaşmamış olabilir
Kadınla konuşucam.Kadının samimi konuştun dediği tarihte biz bütün gün birliktekyidk eşimle
Sabah dükkana gittik ordan akşama kadarda birlikteydik.
Şimdi bana ne yapmamı önerirsin ne yapmalıyım.
Yardımcı olun diye konu açtım arkadaşlar.
Burdan yazıncada farklı algılanabiliyor.
Bugün eşimin sevdiği bir aile büyüğü gelicek ona söyledim konuyu oda güvendiğim biri şuanda araaştırıyor.
Gerçekten var ise söyler.
Diğer mevzudada ben yanındayım dedi dökümanları çıkardık pcden ve çok kızdı eşime
Ayrıldığım zamanda hergün aradı şimdi yine orda bir araştırma yapıyor gerçekten böyle bir mevzu varsa
Gerekeni yapıcam..
Neyse Arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için inşallah kötü niyetle yaptığı birşey varsa çıkıcak.
Konu kapansın istiyorum artık
Konuşurken laylaylom olduguma bakmayın gerçekten çoook üzgünüm şuanda duygular yansımıyor malesef buraya..

Şimdi eşim merhaba demiş o gün nasılsınız diye sormuş
Dha öncede sohbeti var tabiiki .
Ama kadında öyle anlamak istemiş eşimde öyle anlamısına musade etmiş
En büyük hata eşimde kadında bir ilgi hissetmese yazmaya cesaret edemezdi.
Kadında suçlu tabiiki evli oldugunu bile bile nasıl yazar böyle birşeyi ilgi hissettiyse birdaha gitmez dükkana başka biryerde yer yemeğini.
Rahatsız oluyorsa.
Araştırdım orda baya kişi ile konuşmuş esnaftan çıkmış yanii.
Günahını almadım kadının
Şahsen ben öyle birşey hissetsem ters tepki gösteririm ve asla bulundugu ortamda durmam..

eşinin '' merhaba nasılsınız '' demesini mi tuhaf bulmuş kadın ? eğğer öyleyse kadın tuhaf. ki sanmıyorum yani önceden tanışıklığı olan biri gidip birine nasıl olduğunu sorunca kim neden şaşırsın yanlış anlasın ki.

sen bence eşinle daha çok uğraşacaksın

Doğruluk kanıtlanırsa ve eşim gerçekten o kadına yada başka bir kadına
Çapkınlık niyeti ile yaklaşmışsa bitirmekten vazgeçtiğim evliliğimi bitiririm.
Zor olur belki boşanmak ama arkama bile bakmam emin olmadan fevri davranamıyorum belli olucak
Herşey.Bayan elamanımız vardı onunla gayet samimiyiz.
Onunlada konuştum yok öyle birşey olsa söylerim diyor bana bile çok dikkat ediyor konuşurken o kadın farklı
Suçlama eşini diyor ki işten çıktı rahatsız oldugundan dolayı olsa mutlaka söyler
Çünki başka birini eşine söylemiş ti kendide boşanmış bir kız o nednele söylerdi bana..

anlıyorum canım
ortada tam olarak kesin bişey yokken boşanmak saçma
ama diğer yaşanılanlarla beraber eşiniz insana güvenilmez bi tablo çiziyor
dilerim bu son can sıkıcı durum olur
ne kadar üzüldüğünüzü tahmin ederiz hepimiz, çok mutlu olursunuz inşallah aksini kim isterki
ama siz genede takipte olunn

ya bence kadında aranan bi tip olabilr öyle mesaj atmasıda saçma
ya gerçekten kadın tuaf yada eşin
bence iyi araştır derim yazık hamilesin dikkat et lütfen bebeğin herşeyden önemli

Konu sahibinin istegi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…