Mimlendimmi şimdi çok üzüldüm seni kaybetmek çok acı..ayy ben bunu yeni gördüm. boşa dil dökmüşüz. vay arkadaş.. bu hevuk nickli arkadaşı mimledim, bir daha ne derdi olursa olsun gelip de tek kelime etmem bu yorumundan sonra. geçmiş olsun
Arkadaşım olayı anlatıyorum zaten kendimi ifade edemiyorum inanın yani eşim diyolog halinde olmak zorunda ben kasadayken bile ben sohbet etmeyi sevmem çok müşteri kaybettik ben konuşmuyorum die.aklanmadı ayrıcada eşim suçlu suçlu yazıyorum her yazımdada zaten ben eşim çok suçlu ama kadın gerçekten yanlış anlamış son mesajınıda yazıcam suçluluk hissetmiş konuyu kapatalım yazdı kadın eşim bugünde evde ve biz o gün hastane hastane dolandık yani çarşamba günü gerçekten dükkanda değildikadin cirkinmis, o yuzden suclu::))) Yoksa konu sahibi bakin ne diyor,
"Pis eşim asla o kadına bakmaz zaten hassastır midesi aldatacaksa benden çokça güzel ve çok bakımlı olmalı."
Yani konu sahibi aldatilmayi zaten en bastan kabullenmis, yeter ki kadin guzel olsun...
Yo anlamadı benim yazdığımı bence o kadın ama gidip konuşucam ben kadınla burda bırakmıycam bu mevzuyu dünden beri birçok kişi ile görüşüyorum hepside eşimin öyle bişey byapmayacagını söylüyor gerçekten çokk yoğun çalışıyor başka bir kadına ayıracak vakti yok ama ben yinede burada bırakmıycam mevzuyu..Noldu şimdii kadından cvp gelmedi.Haliyle salak olsa anlar sizin yazdığınızı.Özellikle diğer arkadşların dediği gibi ewli mutlu çocukluyuz biz gibi konusmussunuz ama bunu bi erkek yazmaz.Zaten kocanıza sölemeniz hata.Baya bi yalan uydurmaya vakti var.Hatta kadınla ağız birliğine kadar gider bu iş.Allah kimseye vermesin ben cok sinirli bir insanım direk dükkanına giderdim kadının.Geçmiş olsun kocanı sevdiğin için aklamak isteyebilirsin.daha doğrusu buna inanmak isteyebilirsin ama kimse durup dururken laf almaya çalışmaz.Kadın bişeyleri netleştirmeye çalışmış.Zaten bişeyler varmış bnce!!
ne demişler karı koca arasına sen girme onlar iyi olur sen kötü
arkadaşım kocanı çapkın gösteren sendin sonra işler değişti namazlı niyazlı adam oldu
Ya kızlar ne kadar üstüme geldiniz.
Öyle
Eşim faceden yaptı evet konuştu konuşmasıda yine sohbet niteliğinde
Ve ben ayrıldım o dönem geri dönmiycektyim okadar farklıki yani durumlar..
Kadına gelince eşim geldi sordum kadını bende tanıyorum demiştim zaten
Sadece kadına nasılsınız diye sormuş oda sürekli müşterimiz diye
Kadında kişisel bir ilgi zannetmiş eşim işletmeci
Namazlı niyazlı bir insandır ayrıca birkez benim yanımda hatta kadın üstüne üstüne yürüdü başka bir kadın yer yoktu eşim demirlerin üstüne kaçtı pantolonu yırtıldı eğer o nitelikte olsaydı kaçmazdı..
Sen yazdın diyceksiniz evet ben yazdım o dönemde dedesi ölmüştü halası ölmüştü ve kendisi kaza yapmıştı beli kırılmıştı
Bende kızgındım ona sürekli boşancam diyordum oda sohbet etmiş dertleşmişti bir kızla msnede ama onada cinsel içerikli yada aşk meşk ile ilgili bişeler yamamıştı kimse beni anlamıyor kendimi çok yanlız hissediyorum halam öldü filan o tarz şeyler yazmıştı..
Ha güvenim yıkıldı tabiiki ben araştırıyorum yine dünden beri birkaç kişi ile görüştüm kadın orda bir arkadaşla çıkıyormuş daha evvel
O adamla filan konuştum kadın farklıymış zaten eşimde suçlu tabiiki o kadar samimiyete gerek yok eşim safça yaklaşıyor insanlara bu..
Yani sonuc, kadin 40 yasinda cirkin,
Esinizin bir merhabasindan anlam cikarip yol yapacak kadar curetkar,
Esiniz kadinlardan geri geri kacarken pantolonunu yirtacak kadar masum.
Hayirlisi olsun.
Kocanıza istediğiniz kadar kızın, istediğiniz kadar affedin, karı koca arasında ne yaşanıyorsa yaşayın. Ama ne yaparsanız yapın kocanızı temize çıkarmak adına millete pislik atmayın. Hiç bir kadın küçük bir selamlaşmaya o kadar şeyi yazmaz. Kocanızın her dediğine inanmak istemenizi anlıyorum ama bu başkalarının günahını aldığınız geçeğini değiştirmiyor.
sen bence eşinle daha çok uğraşacaksın
Doğruluk kanıtlanırsa ve eşim gerçekten o kadına yada başka bir kadına
Çapkınlık niyeti ile yaklaşmışsa bitirmekten vazgeçtiğim evliliğimi bitiririm.
Zor olur belki boşanmak ama arkama bile bakmam emin olmadan fevri davranamıyorum belli olucak
Herşey.Bayan elamanımız vardı onunla gayet samimiyiz.
Onunlada konuştum yok öyle birşey olsa söylerim diyor bana bile çok dikkat ediyor konuşurken o kadın farklı
Suçlama eşini diyor ki işten çıktı rahatsız oldugundan dolayı olsa mutlaka söyler
Çünki başka birini eşine söylemiş ti kendide boşanmış bir kız o nednele söylerdi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?