Selamlar hanımlar direk konuya geçiyorum..
Benim genel olarak hassas,alıngan bir yapım var ama bunu baya baya aştığımı düşünüyorum çevremdekiler de benim gibi düşünüyor bu arada..
Bu aralar biraz hassasım atama bekliyordum olmadı vs. Özelde iş bakıyorum.
Geçenlerde kayınvalidemdeyiz eşimin kardeşiyle iş konusunda konuşuyoruz fln işte , özelde şartlar zor maaş az diye eşim ordan atladı "bu ne ya sen onca yıl universite oku sonra o kadar az para al ya benim çalıştığım yere gel istersen bizde o kadar alıyoruz" dedi resmen alay ederek. O kadar üzüldüm,kırıldım ki aşağılandım resmen ya ki eşim benim ne kdar hassas olduğumu bilir yani bilmesi gerekir kaç haftadır iş stresinden uyku uyuyamıyorum ağlıyorum sürekli keyfim yok. Bilmiyorum ben mi çok hassasım yoksa eşim mi çok acımasız,kaba..
Bugünde arabayla geçerken önceden kısa süre çalıştığım okuldaki öğrencimi gördüm aa dedim bak benim öğrencimdi diye gösterdim bu ara bi kaç kez daha görmüştüm öyle dersine girdiklerimden dedim "sanki 40 yıllık öğretmensin he " dedi yine gülerek öyle kaldım dondum. Zaten bu konu benım hassas noktam üstüme çok geliyor bu ara çok düşüncesizce konuşabiliyor.. Daha 1 yıllık evliyiz ve çok severek evlendik niye böyle yapıyor bende mi sorun onunla paylaşımlarımı azaltmalı mıyım sizce herşeyimi ona anlatmamalı mıyım ?
Sonra da nıye surat yapıyosun durduk yere diyor bana kalbimin kırıldığının farkında bile değil..
(sadece bu konu değil eşim genelde odundur hiç alttan aldığını ,özür dilediğini görmedim )