eşimin kardeş(ler)iiii

Bazi insanlar fazla cocuk gurultusunu/simarikligini kaldiramaz.Anliyorum seni.
Burda yazdiklarini esine guzel bir sekilde soylesen tavri ne olur sence?

Bazi insanlar fazla cocuk gurultusunu/simarikligini kaldiramaz.Anliyorum seni.
Burda yazdiklarini esine guzel bir sekilde soylesen tavri ne olur sence?

kestiremiyorum ki.benim eşim çok anlayışlı bir insan ama söz konusu kendi ailesi olunca durum değişir mi bilemiyorum?

şimdi halime şükrettim işte. benim küçük görümcemi o görümceye yeğlerim. peki siz ne yapıyorsunuz bu durumda?

anladım canım çok haklısın ve eşim de bunu söylerse haklı

tatlim bence davranisin cok guzel, kiyamam diyosun, ne guzel kardes gibi goruyorsun esinin kardesini.
ve onlarda seni seviyo,ne mutlu.
ama tabi 8 yasindaki bi kizin sizin aranizda yatmasini birak anne baba arasinda yatmasi bile dogru degil.
aranizda yatmaya bi cozum bulmalisin.

seni çok iyi anliyorum, annen sizde kaliyor hani kimsesi yok diye ama bu çocuklarin annesi var babasi var nasil o kadar gelmelerine izin verirler.. dedigin gibi annen odasina çekilir tv izler ama çocuk oyle degilki pesinden gezer yatagina gelir durmadan konusur kosturur vs.. sanki anneleri de bu durumdan faydalaniyor ohh çocuklar emin ellerde kendi de keyfine bakiyor.. ben gelmesinler demiyorum ama gunlerce aylarca çekilecek gibi degil.. zaten iliskilerde çocuk oncesi / çocuk sorasi olur ve oncesinde esinle ne yaptin yaptin sonrasinda beraber biseyler yapmak için 10 takla atman lazim... neyse ... simdi esine soylersen olmaz, annen de sizde kaldigi için alinir dogal olarak... bence en iyisi çocuklarin evinde çok sikilmasini saglamak boylece kendileri gelmek istemezler, mesela bilgisayar bozulsa, tv da onlarin sevmeyecegi seyleri açsan, sohbet etmek istediklerinde kitap okusan..

şimdi halime şükrettim işte. benim küçük görümcemi o görümceye yeğlerim. peki siz ne yapıyorsunuz bu durumda?

şu an hiçbirşey yapamıyorum çünkü kocaların gözünde kardeşi annesi babası vs ne kadar kötü olsa da onlar haklıdır ya da onlar özünde iyi insanlardır. şimdi doğumuma da az bir zaman kaldı ve sanırım doğumumda o da bulunacak. zaten duygularım değişik herhangi bir kötü sözünde boğazına yapışmaktan ya da kafasına birşey atmaktan korkuyorum doğrusu.

benim kötü görümcem dahi abisi tarafında korunuyorsa, senin en ufak serzenişinde eşin kardeşinden yana taraf olup sana cephe alacaktır. çünkü zaten görünürde bir kötü davranışı yok. o yüzden bence hiç eşine şikayette bulunma.

iyi dusunmeye calis ve birazda kendini esinin yerine koy.sonucta hayat musterek.oda senin annenden rahatsiz oluyo olabilir ama sana saygi duyuyoki sesi cikmiyo.Birak onunda kardesleri gelsinki. Sana seninde annen bizde ben bisey diyemiyorum diyemesin. belliki seni sevip saygi duyuyolar cocuklar ki geliyolar ne mutlu sana.onlarin o saf sevgilerini yoketme.zaten bizaman sonra kendileri gelmezler merak etme.

inşallah bulabilirim çekilecek şey değil bu.

yaptım bunları ama yok çocuklar bana aşık resmen. ayrıca demek istediğimi net olarak anlamış ve anlatmışsınız anlayışınııza teşekkür ederim. eşimin ailesi tam bu dediğin türden bir aile. çocukları başlarından attıklarına bakıyorlar. bense artık sıyırmak üzereyim. çok fazla geliyor bana bu sorumluluk.

bakalım zaman neler gösterecek bizlere.

inşallah bulabilirim çekilecek şey değil bu.

uygun bisey degill o yastaki bi cocugun kari koca arasina yatmasi.
egerki birbirinizi seviyosunuz sozleriniz ne kayinvalidenlere yada kucuk gorumcene batmiyosa diye bilirsinki '"artik buyuk kiz oldun bakalim tek basina yatabiliyomusun'"

daha 8 yasinda,al sana yorlula bilinen bi gorumce,herkes boyle bi gorumce ister

Son düzenleme:
kardeslerin gelip kalması ayrı bide gece aranıza gelip yatması nefes aldırmaması ayrı bu olmaz sizin cocugunuz degilki surekli herseylerine katlanasınız annenizde sizle ama cocuklarla bir tutmaz esiniz heralde bi tarafda koca kadın bi tarafda heryere pesinize takılan iki cocuk aslında esinizin tepki gostermesi lazım cocuklarada soylesen anlamaz buyuk birinin mudahalesi sart

Yarın öbür gün bebek olunca iyice kapağı atar bebek sevicem ben diye hiç sevmem ben öyle çocukları ya sevgi arsızı iyi ki görümcem yok

Çok yüz veriyorsanız çocuktur bu, doğal olarak astarını da ister.
Biraz ilgi alakayı kesseniz o da gelmez ki size zaten.
Tavırlarınızı değiştirin bence. Size geldiğinde sıkılsınlar.
Bir daha kalmak istemezler o zaman.
Hiç çekilir dert değil cidden. Ben olsam kabul edemezdim.

söyleyeceğim. zaten anlayışsız bir çocuk değil kendisi anne babasıyla yatyor kimse de bu yaptığının yanlış olduğunu söylemiyor. ailesi çocukları takmıyor bile.

ALLAH askina anneyle 8 yasinda cocuk bir mi...
öyle yorumlar yapilmis ki konu sahibi arkadasin esi annesiyle yasama "lütfunu" göstermis diye
konu sahibi herseyi sineye cekmek zorunda.
milyonlarca kayinvalide yaninda yasayan gelin var, onlarin kardesleride haftanin 3-5 günü
gelsin aralarinda yatsin o halde... o zamanda ayni seyler düsünülür müydü.

cok sinir bozucu bi durum, sinirlenmeni anliyorum. ben asla tahammül edemezdim.
annemin kimsesi yok mecbur bakacagim ama o cocugun annesi var, bakma mecburiyetinde degilsin
merak ediyorum kayinvaliden ne tepki veriyor bu durumda?
kadindaki rahatliga bak ya, cocugu 3-5 gün birakiyor sana...

ben ne olursa olsun esimle konusurdum, tahammül edilecek bi durum degil cünkü

evet ama yoruluyorum walla bazen.

anne babasının canına minnet walla ben çok yoruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…