- Konu Sahibi petitjoueur
-
Bazi insanlar fazla cocuk gurultusunu/simarikligini kaldiramaz.Anliyorum seni.
Burda yazdiklarini esine guzel bir sekilde soylesen tavri ne olur sence?
şimdi halime şükrettim işte. benim küçük görümcemi o görümceye yeğlerim. peki siz ne yapıyorsunuz bu durumda?iyi düşünmeye çalışın. kötü düşüncelerle sadece kendi sağlığınıza zarar verirsiniz. hem siz de seviyormuşsunuz onu, kendi çocuğunuzmuş gibi düşünün bir süre.
benim küçük görümcem ki kendisi 20 yaşında bir üni öğrencisi yani neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebilecek yaştadır kendisi; hem yılan gibi diliyle insanı zehirler, hem de her gittiğimiz yere bizimle gelmek ister hem de her şey ona alınsın ister. benim ihtiyaçtan aldığım bir hamile pantolonunda dahi gözü kalır. böyle bir görümceniz mi olsun isterdiniz?
keşke benim de sizinki yaşlarında tatlı bir görümcem olsaydı.
anladım canım çok haklısın ve eşim de bunu söylerse haklı
şimdi halime şükrettim işte. benim küçük görümcemi o görümceye yeğlerim. peki siz ne yapıyorsunuz bu durumda?
iyi geceler hanımlar. benim yine bir sorunum var bu da bana göre sorun, hem de epeyce. eşiminn kendinden ufak iki kardeşi var biri sekiz yaşında bir kız ve biri de onaltı yaşında bir erkek. bu arada biz de annem ben ve eşim aynı evde yaşıyoruz.annemin benden başka kimsesi olmadığından hep beraber oturuyoruz. buraya kadar sıkıntı yok ama eşimin kardeşi özellikle kız olan bana çok düşkün ne zaman gelseler bizde kalmak istiyor.ben de bişey demiyorum ama sinirleniyorum içten içe. haftanın 3-5 günü bizde. sıkıldım artık.ben sorumluluk kaldıramıyorum.bir de ailesi dururken niye bize kalıyor bu sorumluluk ben mecbur muyum?biraz sakinlik istiyorum yuvamda.habire ben yengemde kalcam geliyolar postu seriyolar gitmiyolar.hele yaz tatili falan temelli bendeler. bıktım artık ya.haksız mıyım çok mu büyütüyorum arkadaşlar???
tatlim bence davranisin cok guzel, kiyamam diyosun, ne guzel kardes gibi goruyorsun esinin kardesini.
ve onlarda seni seviyo,ne mutlu.
ama tabi 8 yasindaki bi kizin sizin aranizda yatmasini birak anne baba arasinda yatmasi bile dogru degil.
aranizda yatmaya bi cozum bulmalisin.
seni çok iyi anliyorum, annen sizde kaliyor hani kimsesi yok diye ama bu çocuklarin annesi var babasi var nasil o kadar gelmelerine izin verirler.. dedigin gibi annen odasina çekilir tv izler ama çocuk oyle degilki pesinden gezer yatagina gelir durmadan konusur kosturur vs.. sanki anneleri de bu durumdan faydalaniyor ohh çocuklar emin ellerde kendi de keyfine bakiyor.. ben gelmesinler demiyorum ama gunlerce aylarca çekilecek gibi degil.. zaten iliskilerde çocuk oncesi / çocuk sorasi olur ve oncesinde esinle ne yaptin yaptin sonrasinda beraber biseyler yapmak için 10 takla atman lazim... neyse ... simdi esine soylersen olmaz, annen de sizde kaldigi için alinir dogal olarak... bence en iyisi çocuklarin evinde çok sikilmasini saglamak boylece kendileri gelmek istemezler, mesela bilgisayar bozulsa, tv da onlarin sevmeyecegi seyleri açsan, sohbet etmek istediklerinde kitap okusan..
inşallah bulabilirim çekilecek şey değil bu.
iyi dusunmeye calis ve birazda kendini esinin yerine koy.sonucta hayat musterek.oda senin annenden rahatsiz oluyo olabilir ama sana saygi duyuyoki sesi cikmiyo.Birak onunda kardesleri gelsinki. Sana seninde annen bizde ben bisey diyemiyorum diyemesin. belliki seni sevip saygi duyuyolar cocuklar ki geliyolar ne mutlu sana.onlarin o saf sevgilerini yoketme.zaten bizaman sonra kendileri gelmezler merak etme.
inşallah bulabilirim çekilecek şey değil bu.
söyleyeceğim. zaten anlayışsız bir çocuk değil kendisi anne babasıyla yatyor kimse de bu yaptığının yanlış olduğunu söylemiyor. ailesi çocukları takmıyor bile.sen öğretici davran sadece yetişkin insanların yanında yatmanın doğru bir davranış olmadığını öğret ona. bu yetişkin insanlara kendi anne babasının da dahil olduğunu söyle. o zaman alınmayacaktır.
evet ama yoruluyorum walla bazen.uygun bisey degill o yastaki bi cocugun kari koca arasina yatmasi.
egerki birbirinizi seviyosunuz sozleriniz ne kayinvalidenlere yada kucuk gorumcene batmiyosa diye bilirsinki '"artik buyuk kiz oldun bakalim tek basina yatabiliyomusun'"
daha 8 yasinda,al sana yorlula bilinen bi gorumce,herkes boyle bi gorumce ister
kardeslerin gelip kalması ayrı bide gece aranıza gelip yatması nefes aldırmaması ayrı bu olmaz sizin cocugunuz degilki surekli herseylerine katlanasınız annenizde sizle ama cocuklarla bir tutmaz esiniz heralde bi tarafda koca kadın bi tarafda heryere pesinize takılan iki cocuk aslında esinizin tepki gostermesi lazım cocuklarada soylesen anlamaz buyuk birinin mudahalesi sart
walla ben de ne yapcam bilmiyorum. bir yandan üzülüyorum bir yandan sinir oluyorum.Yarın öbür gün bebek olunca iyice kapağı atar bebek sevicem ben diye hiç sevmem ben öyle çocukları ya sevgi arsızı iyi ki görümcem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?