eşimin kardeş(ler)iiii

şart koyun..evet kalabilirsin bizde ama bizimle değil ayrı odada yatarsan, yoksa kalamazsın diyin..işe yarar emin olun çocuk nede olsa

yok yok eşimin bana karşı hiçbişeyi yok. sinir stres öfke... hatta ben onu delirttiğim zaman bile fiske vurmak şöyle dursun bağıramıyor bile bana.

şimdiden öyle aslında ama bazı tahammül edemediğim durumlar var. o yüzden çakışıyoruz. o ufaklık haftasonu bizde idi bu sabah gitti daha. yaz geldi mi hep bizde. napıcam bilmem. sorumluluk zor birşey.

beni de çok bunaltıyor bu durum ama ses çıkartamıyorum. şimdilik sabır modundayım bakalım neler olcak.

parayı biriktiriyorum zaten ama kendim için. para biriktirdiğimi de söylemiyorum ona. söylersem en ufak daraldığında benden para ister. ama diğer dediklerinizi dedim ve evlendim. yani artık resmi nikah var. sıkıntı çektim ama muradıma da erdim. sevgi konusuna gelince aslında çok seviyorum da bazı şeylerden dolayı kafam karışıktı. şimdi atlattım herşeyi ve durumu benimsedim Allah'ıma şüklürler olsun ki. artık daha rahatım. en azından bir belge var elimde.

evet ben çok toleranslı, çok ılımlı yaklaştım hep.

evet ben çok toleranslı, çok ılımlı yaklaştım hep.

Sürekli tolerans göstermek görüldüğü üzere çözüm değil
Net olmalısınız ki kişiler sizin neyi sevip neyi sevmediğinizi bilsin, ona göre davransınlar
Siz hepsine olur tamam deyip güzelce de karşılarsanız, onlar sizin de memnun olduğunuzu sanarak buna devam ederler

Bence sürekli evet demek doğru değil, yeri gelince hayır demeyi de bilmeli insan

hayır demeyi öğrenebilsem benim hiç sıkıntım kalmayacak aslında ah kardeşim ah.

belki de kaynananiz sizin anneniz sizde kaliyor diye gamsizca kizini yolluyordur size olamaz mi?negatif dusunmek istemedim ama olmayacak bir sey degil.sizi sevip gelmeleri guzel ama anneniz sizle kaliyor diye de cocuk evlat edinmediniz herhalde onlari.

aynen ben de en son söyledim artık. eşim birşey demedi ama küçük hanım biraz kırıldı neyse artık gönlünü alırız onun da.napak başa gelen çekilir.

Valla burada kilometrelerce öteden yuva karıştıran çok görümce okuduk, hatta burada kimsenin görümcesi bile olamadan tanımadığı gelinlere görümcelik yapan bile var. Emin olun evinizin içinde olmayıp size huzur vermeyen bir görümcedense, evinizin içinde sizi seven bir görümcenizin olmasını yeğlersiniz.

Madem sizi bu kadar çok seviyor, siz de aynı şekilde karşılık verin,bir abla gibi sözünüzü dinletip bazen de durması gerektiği yeri bildirin. Aranızda gerçek sevgi varsa size kırılmayacaktır.

Akli basinda hicbir anne cocugunun her gün baska evde yatmasini kabul etmez. Sorun kayinvalidenizde bence ama onun da düsüncesi söyle olabilir; annesi gelmis temelli kaliyor, benim de oglumun evi orasi biz de gideriz kaliriz.

8 yasinda cocuk olmasa, tam kafa denginiz yasitiniz bile olsa insanin özeli olmali. Gezersiniz sohbet eder güler eglenirsiniz ama sonra herkes evine yoluna. Bu cocuk okula gitmiyor mu, dersleri ödevleri yokmu? Yazik günah daha cok kücük. Cocugun odasi yatagi ne bileyim evde kendisine ait alanlar yok mu? Bana göre cocuklari evde belli bir rutin düzen icinde büyütmeli. Kayinvalide kayinpeder cahil mi? Dogurmus atmis böyle birsey oluyor iste. Baska evde yesin icsin baskasi ilgilensin... Cocuk bu döker sacar, üstünü kirletir, tuvalete yetisemez azicik kacirir nasil anne ki bu? Ben cocuklarim babalariyla biryere giderken elli sey tembihliyorum. Her gün her hafta degil, arada bir gelse de prenses muamelesi görse.

Yalniz su da var. Her ne kadar bastan böyle anlastik esimle, hem annemi cok seviyor deseniz de annenizin sizinle kalmasi biraz elinizi dilinizi bagliyor bence. Yani ben mutlaka öyle hissederdim. Esiniz bu ccugun devamli gelip kalmasi konusunda rahatsiz olmuyor mu? Bence oluyorsa bile annesine birsey diyemiyordur. Anneniz sizle kaliyor olmasa sorununuz cok kolay cözülürdü ama bu durumda sizden baska rahatsiz olan yok, esiniz kayinvalideniz birsey demiyor, birinin kalbi kirilarak tartismayla cözülür ancak.

yani.olabilir ama ben birşey diyemiyorum işte. bu da bana sıkıntı yapıyor.

inşallah kimsenin kalbini kırmadan halledebilirim.

senın annen sende kalabılıyorsa onunda kardeslerı kalabılır.isterse temellı kalır..sen buna dua et bence..annenın kımsesı yok ok anladım da bu kocanın sorunu degıl.adam gıkını cıkarmıyo sen kardeslerıne takmıssın..otur duşün bende..annenmın kımsesı yok bırlıkte yasıyoruz dıye nkdr dogal söylemıssın.ama kardeslerı gelınce postu serıyor oluyor dımı..ohh ne güzel..sen kocana sordunmıu annenın kalması hakkında ne dusunuyor devamlı evde kv..tarafsız ol.sen yasarmıydın bır dusun.madem kosullar böyle.ozmn onun gelen misafirlerinede sesını cıkarmayıp susacaksın..en azından onlar gelınce gıdıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…