eşimin kardeş(ler)iiii

değiştiriyorum sonra dayanamıyorum eski halime dönüveriyorum.

söyleyeceğim. zaten anlayışsız bir çocuk değil kendisi anne babasıyla yatyor kimse de bu yaptığının yanlış olduğunu söylemiyor. ailesi çocukları takmıyor bile.

bak işte sen yanlış bir yargıyı düzeltmiş olacaksın. hem onu öğretilerinle kendine bağlı da yetiştirebilirsin. düşün karşında abisine tuhaf bir aşkla bağlı bir kız değil, yengesini neredeyse annesi gibi seven bir çocuk olacak. daha kolay bence görümce entrikası çekmekten.

dediğim gibi onun canına minnet yani kayınvalidemin. o totoşunu şişirsin ben dert çekeyim walla sıyırıcam artık. sabretmekte zorlanıyorum.

bilemiyorum ki. yine de bazen tahammül etmekte zorlanıyorum.

Kayınvalideniz gönderiyor olmasın ben olsam haftasonun çocuğumu başka birinin evine yollamam yada yatırmam sonuçta hem karşı tarafın rahatsız olacağını düşünürüm hemde cocugum acısından mantıksız geliyo bana.

Kendi annenizin varlığından da eşniz % 100 rahatlık duymuyordur.

gercekten cok zor ve gercektn sabretmesi imkansiz bir durum bircoklari acisindan...sizi anliyorum cok haklisiniz ayrica annenizin kalmasiyla o kizin kalmasi ayni sey degil anneniz mecbur durumda bir yerde yani ona birsey denilemez diger tarafda sinir koyabilse ona da bisey denmiycek belki ama hafta sasmaz gun asmaz misali cok bunaltici olur. esinize birsey demek yerine esinizin birsey gormesini saglayamaz misiniz? misal kardesleri geldiginde programinizin bozuldugunu misafirlik hususunda yada iste gece yatma olayi olsun veya sizin genel ruh haliniz olsun soze dokmeden yansitabilirseniz belki faydasi olur kanaatindeyim ama allah yardimciniz olsun

bilemiyorum bu zamana dek hiç problemimiz olmadı bu konuda hiçbirşey demedi eşim. hiç yakınmadı yani. ama içinden ne düşünüyor bilemiyorum.
ayrıca çocuğu kayınvalidem kendi yolluyor yok ağladı yok şlöyle böyle duygu sömürüsü yapıyor.

sağolun. konuşacağım eşimle nasıl olcak bilmiyorum ama konuşmalıyım yoksa sıyırıcam.

değiştiriyorum sonra dayanamıyorum eski halime dönüveriyorum.

O zaman bu sıkıntıyı çekeceksiniz. Başka ne demek lazım ki size. :/
Bir de onların aileleri nasıl izin veriyor, oda ayrı bir konu.
Hadi çocukların aklı kesmedi, ebeveynleri el atsın bari.
Ne kadar sorumsuz insanlar var ya!

Kayınvalideninde işine geliyodur ozaman orda senin kafan şişiyor sen uğraşıyorsun . Bence sen hafatasonu yaklaşırken plan yap eşine biyerlere cık vs kayınvalidene de telefon aç bu haftasonu gönderme anne biz yokuz de ya da siz onlara gidin coukların gelmesıneizin verme böyle 2-3 kez tekrarla anlar belki

Sizin annenizin o evde kalmaya hakkı olduğu kadar,eşinizin kardeşlerinin de kalmaya hakkı var..Şımarıklık yapmayın lütfen..

konu sahib evlendiniz mi? son konunzda sevgiliniz ve anneniz ile birlikte ayni evde yasadiginizdan bahsediyordunuz.. esim dediginize gore evlendiniz sanirim?

evet ben de okudum imam nikahlı eşim diyodu sanırım... neyse mevzu bu değil zaten... bence anneniz kalıyosa onun da kardeşleri kalır bişey diyemezsşniz derseniz siz kırılırsınız bence... ayrıca diğer konuda eşinizin çok sinirli olduğunu dayısını bıçakladığını yazmışsınız allah aşkına bu adama bişey demeye cesaretiniz var mı sizin?? ben korkarım ya diyemem bişey bana da takabilir bıçağı heran diye düşünürüm...

Keşke baştan birlikte yatma olayına girmeseydiniz.
Sen söyleyemesen bile,annen bir anneanne gibi müdahale edebilir.
Bir daha kalmak istediğinde,biz haftasonu çıkacağız,annemin de başı ağrıyor,yatıyor,çocuk yalnız kalır diyebilirsin.

esinizin kardesi 8 yasinda olduguna gore 8 yasindaki kizin anne babasi ile arasinda epey yasfarki olmali norml olarak o yastaki bir insan 8 yasindaki ufakliga yetmiyebilir oda enerjisini ve anneligi seninle tadiyor. simdi bu soylediklerine ilerde cok guluceksin bence cocugun oldugunda o ufak kiz senin en buyuk destekcin cocugununda hem ablasi hemde yol gostericisi olabilir tabi onu iyi yetistirirsen cunku cocuklar birbirlerini hissederler ve ornek alirlar. bence buyutme olayi kendi annenin varligi nasil rahatsiz etmiyorsa onun varligida etmemeli hatta guc vermeli cunku yasi buyudukce senin ufak gorumcen arkadasin sirdasin dostun haline donusebilir tabi hersey senin elinde bu keyfi kacirma derim.

eşim hiç kıyamıyor. yatsın ne olacak diyor ama ben arada birisi olmadan kocama rahatça sarılıp yatmak istiyorum. evlerimiz yakın okula da gidiyor ama her hafta sonu bizde. ne yapacağımı şaşırdım.

8 yaşında ki bebek değil ki niye aranızda yatsın ki izin vermeyin

Kocaman kız niye yanınızda yatıyor anlamadım. Ben kendi çocuğunu bile yatağınıza almanakta kararliyim. Bence eşinize bunu söylemekten çekinmeyin. Cok küçük olmadıgını bunun cok doğru olmadıgını, alışması gerektiğini söyleyin.
Ya da kv ile araniz iyiyse ona söyleyin.
Siz fazla yumuşak yüzlü davranmissiniz ama biraz ağırlığınızı koymaya çalışın yoksa bu hep böyle gider.
Bir de arkadaşların annenizle kıyaslamasını anlamadım. Ne alakası var? Bu cocuk sınır bilmez hem de anne babası var.

bu kadar sık kalmalarının bir anlamı yok çocukla uğraşmak zordur seni anlayabiliyorum aslında anne babası izin vermemeli herşeyin fazlası insanı bazen bunaltabilir ama eşine bunu nasıl anlatırsın bilmiyorum :44:en baştan bir sınır çizmeliydin
bu arada sizde kaldıklarında aranızda yatırmayın bu kadarına izin vermeyin

ảrkadasim ésim demissin ,yêngeyim demissin de éski konularina baktim,íster ésim de íster níanlim o senin kảrarin fakat ếsmi nikah sảrt.Bence siz bu adami sevdiginizden de emin degilsiniz yoksa söyle böyle yanlis mi yapiorum die bỦaya yazmazdiniz bile,benim bildigim ya seversin ya sevmezsin,yarim sevgi olur mu?Siz önce bunu sỎrgulayin.

Bizim bỈ aile dóstumuzun kizi da sizin gibiydi,résmi nikah yok âtandigi ilde dini nikahla yasamaya bálamislr,aile nápin kabullendi,dugun fln olmadi âma nikah olackti sözde,adam en sonunda baklayi cikrmis agzindan bỉ tảtisma sỏnasinda,ânam degilsin ésim degilsin,seninle mi ugrasacagim? Íste o umursamadginiz résmi nikah böyle bỉsey,simdi tabiki cok pisman yasadiklarindan,hem ben size ne dicem,siz bi dêneyin bence nísanlinizi diyin ki ben ảtik pảra bỉiktirmeye básladim,résmi nikah yapalim mi,íste bulur calisirim fln diyin bakalim ne dicek size?ẢYica sizinle kảri koca hâyti da yasamis,onun size olan sevgisinden ben emin olamadim,ínsan sevdigini böyle dủruma düsürmez ki,ve son ổrum annen dini nikahli oldugun icin mi hẻseye katlanior,cunku bunun tutulacak yani yok,size onun yol göstermesi lazim bence.

Sıkılabilirsiniz ama bi anda olmamıştır, alışmışlardır o yüzden böyle rahat devam edilebiliyor bence
Memnun olmadığınızı en başından belli etseniz sürdürmezlerdi en azından bu kadar sık bi şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…