Hepimiz o halin birer adayıyız.....
Bana göre herşey bir kenara bırakılmalı
Açıkçası bir ademoğlunun ilerisi için bu şekilde endişlenmesini hazmedemedim, üzüldüm((
Altından şu yorumu çıkarıyor insan "ailesi artık olmayacak annesi babası bu dünyadan göçecek, iş bize düşecek"
Acı...
Rabbim herkesin hakkında hayırlısı olanı nasib etsin, adil olan O'dur,
ve ne olur O'nu gücendirmeyin
Felç geçirmiş gencecik çocuk,sizin düşündüğünüz şeye bak,yazık ne diyim.
Cok uzuldum ya bi yanda hayati kararmis bi genc diger yanda basima mi kalir diyen bi yenge?
gercekten şu durumda bunu mu dusundunuz?bari eşinize belli etmeyin.size olan saygisi ve sevgisi zedelenebilir
ayrıca kimin kimin eline düşeceğini Allah bilir
simdiden boyle hesaplar yapmayın
Biraz anlatıyım o zaman, biz eşimle başka şehirde yaşıyoruz, kardeşi biz daha nişanlanınca bizim yaşadığımız şehre geldi okuma için sözde ama okumadı bar işletti saçma sapan arkadaşlar edindi eşim başını belaya sokmasın diye hep peşindeydi , sağlıklıyken bizim evlenince oturmak için tuttuğumuz eve yerleşti , evlendikten sonra Yen'i evliyken hep bizde diyemem ama arada kalıyordu, işin kötüsü bana karşı son derece mesafeli ve saygısızdı , bende kaldığında , ne yatağını düzeltirdi ne benimle iki kelime ederdi , resmen yabancı gibi davranırdı, ben konuşmaya çalışırdım , böle kendini birşey sanıyor beni aşağılar gibi hava atardı, eşimde de biz daha yeni evliyken bizim kurduğumuz ailemizle ilgileniceğine kardeşi ile ilgilendi , ben soğudum , başımıza bir iş açıcağı o zamandan belliydi aslında, başına gelen şey kaza olsa tamamda , kendini kaybetmiş bi şekilde alkollüyken denize (derinliğini bildiği halde) atlıyor ve bizde ailesini de perişan ediyor söyleyin benim böle hissetmekte hiç mi hakkım yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?