Zamanında hata yapmı
Biraz anlatıyım o zaman, biz eşimle başka şehirde yaşıyoruz, kardeşi biz daha nişanlanınca bizim yaşadığımız şehre geldi okuma için sözde ama okumadı bar işletti saçma sapan arkadaşlar edindi eşim başını belaya sokmasın diye hep peşindeydi , sağlıklıyken bizim evlenince oturmak için tuttuğumuz eve yerleşti , evlendikten sonra Yen'i evliyken hep bizde diyemem ama arada kalıyordu, işin kötüsü bana karşı son derece mesafeli ve saygısızdı , bende kaldığında , ne yatağını düzeltirdi ne benimle iki kelime ederdi , resmen yabancı gibi davranırdı, ben konuşmaya çalışırdım , böle kendini birşey sanıyor beni aşağılar gibi hava atardı, eşimde de biz daha yeni evliyken bizim kurduğumuz ailemizle ilgileniceğine kardeşi ile ilgilendi , ben soğudum , başımıza bir iş açıcağı o zamandan belliydi aslında, başına gelen şey kaza olsa tamamda , kendini kaybetmiş bi şekilde alkollüyken denize (derinliğini bildiği halde) atlıyor ve bizde ailesini de perişan ediyor söyleyin benim böle hissetmekte hiç mi hakkım yok ?
Aslında benim rahatsız olduğum konu sizin bakıp bakmamanız falan değil.
Hisleriniz konusunda haklı olup olmayışınız da buradaki hiçbirimizi ilgilendirmez bizler sizi yargılamıyoruz haddimiz değil zaten, ne isterseniz onu hissedersiniz
fakat zamanında her ne yapmış ise cezasını verecek kişi insanlar değildir, Yaradandır, biz kim oluyoruz
sadece açıkça dile getirmeseniz dahi "eyvah ileride biz mi bakacağız" korkunuz ve bunu daha şimdiden düşünmeniz çok çok acı en azından benim için, neden sonunu şimdiden düşünüp hayatı zehir ediyorsunuz kendinize o da ayrı
yani benim açımdan hoş değil bu düşünce üzgünüm, bu yargılamak ta değil öyle algılamayın, ama acı düşünceler işte ne diyeyimmm
hepimizin hataları yanlışları var, o adama zaten kader vurmuş...
ben evet aynı durumda olsam bakamayabilirdim, bir arkadaşımız yazmış alt değiştirmek vs,..

(((
zira sırtta çevirmezdim, eşime destek olurdum ne bileyim bakımı için birileri tutulur falan...
ama bu şekilde de eyvah napıcaz da demezdim ya
devlet var yada bu işi ücret karşılığı yapan özel kurumlar var, var yani endişe etmeyin
bence siz hayırlısını dileyin.... hepimiz aynı durumları yaşayabiliriz, siz de..