• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin kardesi-Vol 2

Konunuzu hatirliyorum
Cok iyi yapmissiniz konusmakla
Insallah dank etmistir kafasina
Yanliz o zaman da yazmistim size
Yine de cagirirsa kardesini lutfen hizmet yapmayin litfen
Gidin odaniza oturun yada alin cantanizi cikin evden
Konusmanizdan anlamazsa davranisinizla belli edin

Hatırladım konunuzu
Sabır taşı olsa çatlar iyi yapmışsınız konuşmakla

Ben olsam neler hissettiğimi tek tek bir mektup şeklinde eşime yazardım.

Tüm başbaşa geçirmemiz gereken değerli zamanları kardeşinle paylaşmak zoruma gidiyor.

Ben hizmetçi değilim. Kardeşin evlenince tüm haftasonunu beraber mi geçirelim?Sence kardeşin evlense böyle bir düzeni kabul eder mi?
Normal olan sana göre nedir?....

Rahatsızlığınızı sakince belirtin,suçlamadan.
Bu durumu çözmen için sana güveniyorum deyin.

gerçekten çok can sıkıcı bir durum inşallah düzelir eşiniz çok düşüncesizmiş

Lütfen bu vereceğim tavsiyeyi iki haftasonu uygula,bak gör nasıl etkili olacak...her eşinin kardeşi geldiğinde bebeği ya onlara bırak ya da yanına al ve çık git.gez toz akşama kadar...onlara hizmet etme,köle değilsin...o zaman ikisi de birbirinden bıkacak emin ol

Ya Allah askina neden bebeginizi alip da disari gitmiyorsunuz? Oh mis gibi eglenin, gezin. Huzur bulun. Kafa dagitin. Zaten sizinle vakit gecirmek niyetinde degil adam
.hizmetten kurtulursunuz en azindan. Esinizin kardesi yuzsuz degilse gelmez her haftasonu bi daha.

kesinlikle sonuna kadar haklısın. kocan da amma anlayışsızmış. bu konuda geri adım atma bence. inşallah anlar. üç kişilik evlilik gibi olmuş ya çok garip.

Cok sacma.
Hizmet etme.alisverise gidince ic camasiri bakacagim hayatim de al esini gir magazaya kardes utanir belki.
Bi izin gununde cocugu birakip anne baba saati yapsak sineme ozel.bir yemek falan de.

Zor bir durum gerçekten ama konuşarak çok iyi yapmışsın. Biraz trip, biraz surat yap. Anlasın hatasini:KK11:

Siz diyeceğiniz demissiniz bundan sonra top esinizde.
Eğer hala önlem almıyor bir çaba gostermiyorsa siz de ona göre tavır alırsınız artık.
Mesela kardeş gelince asla evde durmamak asla hizmet etmemek whatsap grubundan çıkıp muhatap olmamak gibi.
Biraz insan olan anlar sanıyorum.

Aynı eve çikalim deyin hergun kardesinin evine gidin aksam burdayiz deyin ama herrrr gün .Orda kalın.O size yatak yemek hazirlasın.
Taaa ki kardes çıldırana kadar .

Çok sinir bozucu bir durum...
bence eşinin kardeşi geldiğinden kendini sokağa at, hizmet etme onlara da anlasınlar... bir gün değil ama bunh sürekli olarak yap...

Ne diye sen hizmet yapıyorsun sürekli? Her hafta bu şekilde gelen kardeşin misafirliği kalmamış zaten kalksın kendisi yapsın abili katdeşli ne yapıyorlarsa. Siz de ya bebekli ya bebeksiz kendiniz eğlenin.
Zaten hizmet göremeyen kardeşin sanmıyorum geleceğini.

Benim bile sinirlerim bozulmuştu o konuda. Koskoca adam her haftasonu her haftasonu, hiç mi bi sevgilisi arkadaşı bi şeyi yok? Hayret ediyorum. Bence siz şuan asla geri adım atmayın bu güne kadar sabretmeniz bile bi başarı ama karşı taraf için bu durumu normalleştirmiş malesef. Keşke een baştan sınırı koysaydınız ama kim bilebilir yapışacağını böyle

Back
X