Eşimin kardeşi

Ayyy korktum bu kaynin laf dinliyorsa cok kotu seylerde yapabilir sana..normalde zaten ayni evde yasamaniz bile uygun degil…birde arkadaslarimi geliyor bu adamin???
Korkunc…

Bir an once sende bi is bul calis, cikin bi kiraya kurtulun…hersey 4/4 luk olmak zorunda degil ya..basinizin uzerinde bi cati yiyecek ekmek su yeterli. Boyle huzursuz olacaginiza…Allah korusun ben esinin yerinde olsam seni evde oyle yanliz birakirken aklim hep sende kalirdi. Yani birde kapi filan dinlediginede sahit olmus esin…ne yapip edip gitmeli yoksa yapacak birsey yok..pasa pasa oturacaksiniz yerinize cekeceksiniz.

kalmasına izin vermiyor dun bu yuzden tartıstılar olmaz oyle sey dedi, ama arkadas getirmesi yanlıs kac kere soyledi dinlemiyor kayınvalidemle konustu orası onun evi getirir istedigini memnun olmayan defolur gider demis kapı 2. kez bu sabah dinledigini fark ettim eşim korkuyor evsiz kalmaktan, her an bizi kovabilirler ufacık birsey soyledifimde bile annesi bana s. git diyebiliyor, ahlaksızlar

Hem evi ayıramama sebebimiz kayınvalidemiin kirasını vermemiz,diyorsun.Hemde kovarlar hemen ''ahlaksızlar ''diyorsun.

Zaten şu durumda kovulmanız sizin için en hayırlı olanı.Kayınvalidenin kirası yerine kendi kiranızı ödersiniz.

Eşinizin bahaneleri bana hiç mantıklı gelmedi açıkçası,ama sizi çok kolay kandırıyor gibi.

Hem evi ayıramama sebebimiz kayınvalidemiin kirasını vermemiz,diyorsun.Hemde kovarlar hemen ''ahlaksızlar ''diyorsun.

Zaten şu durumda kovulmanız sizin için en hayırlı olanı.Kayınvalidenin kirası yerine kendi kiranızı ödersiniz.

Eşinizin bahaneleri bana hiç mantıklı gelmedi açıkçası,ama sizi çok kolay kandırıyor gibi.

ev kira değil. biz kayınvalideme kira oduyoruz yani aylık bir miktar veriyoruz faturalar ve yemek karsılanıyor

ev kira değil. biz kayınvalideme kira oduyoruz yani aylık bir miktar veriyoruz faturalar ve yemek karsılanıyor

Yani yapmanız gerekeni yapıyorsunuz bir anlamda. Eve destek oluyorsunuz. Eşiniz biraz cesaretli olsa o parayı kendi evinin masrafları için öder, ayrı eve çıkardı.

O zaman iyice saf yerine koyuyor eşin seni.

Onların evinde yaşadığın sürece kaynanam bunu yaptı,kaynım misafir çağırdı deme lüksün yok,

Nasıl diyebilirsin ki ev onların evi.

Resmen paranızla rezil oluyorsunuz.

Hem özgürlüğün yok,üstüne birde minnettar olman bekleniyor.

Ama beklerler,kim olsa bekler.

Eşinize kanmaktan vazgeçin artık lütfen.

merhaba kızlar ben 1 senelik evliyim ve eşimin ailesiyle oturuyorum kayımvalidem ve kayınpederim yazlığa gittiler ve 30 yaşındaki bekar oğullarını burda bıraktılar, yakışık almayacağını onu da götürmelerini söylediğimde benim oğlum sapıkmı diye üstüme yürüdüler, şimdi benim problemim kayınımın sürekli eve erkek arkadaşlarını getirmesi gece yarısına kadar oturup film izliyorlar yatakodamdan çıkamıyorum dün eşimle kavga ettiler kaynımın ankaradan arkadası gelip 2 gün bizde kalacakmış eşimin babasına durumu anlattığımız halde mudahele etmiyor, eşimin arası ailesiyle iyi olmadığından bizi kovacaklar korkusuyla sesini çıkaramıyor.ve kaynım kapı dinliyor daha bu sabah eşim işe gidince yakaladım, eşimle telefonla konuşuyodum ve merdiven sesi duydum kapıyı açtığım anda geri gitti 1 kere de eşim yakalamış, ne yapmalıyım sizce?

ereye kira veriyosunuz anlamadım ..kaynananın evinemi yoksa hepinizin oturduğu evmi kira..

görmemişim pardon canım..kaynanana kira veriyosanız niye başka eve veremeyeceksiniz onu anlamadım..
iki odalı yerdemi tutamayacaksınız sende çalışırsın kimsenin ağzının kokusunu çekmezsiniz..

görmemişim pardon canım..kaynanana kira veriyosanız niye başka eve veremeyeceksiniz onu anlamadım..
iki odalı yerdemi tutamayacaksınız sende çalışırsın kimsenin ağzının kokusunu çekmezsiniz..

Arkadaş hem karnım doysun hem pastam dursun diyor :)))
Buna da kılıf bulmuş eşim çalışmama izin vermiyor. Çözüm istiyor ama çözüm yollarını kapıyor.
İstiyor ki biz ona kayınvalidene şöyle çemkir, böyle rahat verme şunu bunu yap o zaman bırakırlar evi size yazlıklarına kaçarlar dememizi bekliyor.
:52:

Sifir ev döşemek zorunda değilsiniz.

Bir oda bir salon ev tutarsınız, ilk etapta bir buzdolabı, iki tencere iki tabak, iki çekyat yeter;herseyin ikinci elini Rahatlıkla bulmak mümkün. Yatak odan vardır zaten.

Ağız kokusu çekmeye lüzum yok.

Defol git diyen insanlarla aynı çatı altında yaşamaktan daha zor olamaz hiçbir geçim sıkıntısı .

Son düzenleme:
Buna da kılıf bulmuş eşim çalışmama izin vermiyor. Çözüm istiyor ama çözüm yollarını kapıyor.
İstiyor ki biz ona kayınvalidene şöyle çemkir, böyle rahat verme şunu bunu yap o zaman bırakırlar evi size yazlıklarına kaçarlar dememizi bekliyor.

armut piş ağzıma düş..istiyor herkes madem rahat edemiyosunuz o evde biraz sıkın dişinizi..
valla kimseye minnet etmeyeceksin bu devirde kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğreneceksiniz kuru bir tarhana çorbası yiyin tadı tuzuyla yiyin kimsede moralinizi bozamaz kendinize güvenin..

kusura bakmayın ama kendinizle o kadar çelişiyorsunuz ki ,ilk yazınızda yardım edin kaynım arkadaslarını getiriyor yatak odamdan cıkamıyorUM demişsiniz , sonraki yorumlarınızda da kaynım çalışıyor geceleri arkadaslarını getiriyor benimde eşim oluyor zaten demişsiniz ... Valla eşin evlenmiş evini ayırması gerekenn o rahatsız oluyorsa o çıkcak efendim ... BİRDE UTANMADAN KAYNANANIN EVDEN GİTMESİ İÇİN PLAN YAPIYORSUN ... SEN EV ÜSTÜNE GELMİŞSİN BUNU UNUTMA !!!
BİRDE KAYINVALİDEME KİRA VERİYORUZ 400-450 TL.DEMİŞSİN FATURA VE YİYECEK İÇİN ...TABİKİDE VERECEKSİN ONLAR İSTEMESE BİLE SEN VERECEKSİN ZATEN ONU , UTLU OLARAK YAŞAMAK DAHA MI İYİ
*** YOK ÇALIŞAMAM EŞİM İSTEMEZ ***ÇOK EZERLERMİŞ :1:
***YOK UCUZ DAİRELER GÜVENLİ DEĞİLMİŞ ***

LÜKSTE İSTİYOR HANFENDİ

NASIL YARDIM İSTİYORSUN BAYAN ???

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama kendinizle o kadar çelişiyorsunuz ki ,ilk yazınızda yardım edin kaynım arkadaslarını getiriyor yatak odamdan cıkamıyorUM demişsiniz , sonraki yorumlarınızda da kaynım çalışıyor geceleri arkadaslarını getiriyor benimde eşim oluyor zaten demişsiniz ... Valla eşin evlenmiş evini ayırması gerekenn o rahatsız oluyorsa o çıkcak efendim ... BİRDE UTANMADAN KAYNANANIN EVDEN GİTMESİ İÇİN PLAN YAPIYORSUN ... SEN EV ÜSTÜNE GELMİŞSİN BUNU UNUTMA !!!
BİRDE KAYINVALİDEME KİRA VERİYORUZ 400-450 TL.DEMİŞSİN FATURA VE YİYECEK İÇİN ...TABİKİDE VERECEKSİN ONLAR İSTEMESE BİLE SEN VERECEKSİN ZATEN ONU , UTLU OLARAK YAŞAMAK DAHA MI İYİ

LÜKSTE İSTİYOR HANFENDİ

siz anlamadınız galiba, kaynım eve arkadaslarını getiriyor evet, eşim olsada olmasa da bu yakışıkalır birşey değil, rahatsız oluyorum anlatabıldımmı? evet gidecek biri varsa bu onlar cunku ben bu sartlar altında evlenmedim farklı seyler soyledi kendimi buna hazırlamamıştım.
eşim çalışmamı istemiyor doğru :) ortamı pis biryerdede beni oturtmaz :)

hani nerede çelişki pardooon:)

bende çok istiyorum ayrı eve cıkmak ama bu sartlar altında mumkun değil.. çemkirmek yok, sadece bu problem nasıl halledilir fikir almak için açtım bu konuyu, eger bu kayınvalidemin evden gitmesi demek ise bu da bir çözüm ama onlara asla saygısızlık yapmadım eşimin ailesi..

LÜKSTE İSTİYOR HANFENDİ

ben etrafımda hiç görmedim aynı evde oturan oğlundan para alan mercimeğin paketi 2lira iken benim 1 tabak yemeğim mi fazla geldi bu mesajınız yuzumu guldurdu

ben etrafımda hiç görmedim aynı evde oturan oğlundan para alan mercimeğin paketi 2lira iken benim 1 tabak yemeğim mi fazla geldi bu mesajınız yuzumu guldurdu

Kusura bakmayın zihniyetimiz farklı ... ben fazlasıyla verirdim de başım yukarda yiyebilmek için ...''mercimeğin paketi 2lira iken benim 1 tabak yemeğim mi fazla geldi'' neden acıtasyon yapıyorsunuz

ortak kullanım alanı adı üzerinde herşey ortaktır ...

SİZDE ARSIZLIKTA VAR SANIRIM ''' YAZIK '''

siz anlamadınız galiba, kaynım eve arkadaslarını getiriyor evet, eşim olsada olmasa da bu yakışıkalır birşey değil, rahatsız oluyorum anlatabıldımmı? evet gidecek biri varsa bu onlar cunku ben bu sartlar altında evlenmedim farklı seyler soyledi kendimi buna hazırlamamıştım.

Niye yakışık alır birşey değil ki? Evine arkadaşlarını davet ediyor, abisi yengesi ayrı eve çıkacak cesaretleri yok diye arkadaşlarını evine davet edemeyecek mi? Gidecek biri varsa sizsiniz bence. Eşiniz ve siz. Hala daha eşim çalışmamı istemiyor, pis yerlerde oturtmaz diyorsunuz. E çalışmayın, pis yerde de oturmayın, o zaman sabah kepçeyle tencereye vurup sizi uyandırdıklarında da kızmak yerine "kocacım iyi ki çalışmama izin vermiyorsun" diyin.

Her önerinin önünü kapatıyorsunuz bir şekilde..

Çaslışan bayanların eşlerine sorulsa sanırım %90'ı eşlerinin çalışmasını istemediğini söylerdi.

Benim kocamda isterdi sabahın köründe kalkıp işe gitmeyim,evde tam anlamıyla bir düzen olmasını,çocuğumuz olduğunda bakımını %100 benim üstlenmemi..Ama hayat şartları denen birşey var eşiniz duydu mu bilmem?

Karım evde herkes tarafından ezilsin ama alnının teriyle para kazandığı yerde Allah muhafaza ezerler(!) diye düşünüyor eşiniz sanırım.

Ayrı eve çıkın deniliyor,geçinemeyiz diyorsunuz.E o zaman çalışın deniliyor,ezerler diye kocam izin vermiyor diyorsunuz.

Ne yapmamızı bekliyorsunuz?

Aramızda para toplayıp size bir ev kurmamızı mı?

Sanırım kafanız çok karışık..Eğer ki önerilere kulak asmazsanız yaşadığınız gibi bir hayatınız devam edeceğe benziyor.

Hem madem ev geçindirmek bu kadar kolay, mutfak masrafı falan ucuz, çıkın ayrı eve, 1 paket mercimekle 1 hafta doyarsınız.

o zaman eşine şöyle diyeceksin ' kardeşin erkek arkadaslarını getiriyor bizim burada yaşamamız yakışık almaz , gel elele verelim ikimizde fedakarlık yapalım bende çalışayım kafamız rahat yaşayalım.'

'evet gidecek biri varsa bu onlar cunku ben bu sartlar altında evlenmedim'
Kızım hiç kimse k.validesinden,k.babasından hesap soramaz bana böyle demiştiniz diye. ''' EŞİNE SORACAKSIN ONU SENİ MAGDUR EDEN EŞİN'''

eşim çalışmamı istemiyor doğru :) ortamı pis biryerdede beni oturtmaz :):1: BENDE BUNA GÜLÜYORUM KAYNIN VE ARKADASLARIYLA OTUR O ZAMAN NE DİYELİM :)

Back
X