- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
K.validenin gelinine bu kadar kötü davranmasının sebebi de kaçarak ve dolayısıyla rızalarını almadan evlenmeleridir belkidir.
bence de çünkü evlenecek olgunlukta bir çocuk değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
K.validenin gelinine bu kadar kötü davranmasının sebebi de kaçarak ve dolayısıyla rızalarını almadan evlenmeleridir belkidir.
Kadının arkasında onu koruyup kollayacak bir ailesi yoksa. İster kocası olsun isterse kocasının ailesi olsun, kadını er yada geç ezeceklerdir. Çünkü hiçbir çekinceleri olmayacak. Burdada aynı sorun var. Biliyorlarki kimseye gidip derdini anlatamaz, destek bulamaz onlarda bildiğini okuyorlar. Bazen çirkefle çirkef olmak işe yarayablir ama konu ahibi anladığım kadarıyla sessiz ve kendini pek savunamıyor. Herşeyen önce biraz daha sesinin çıkması gerekir. Ne demek kaynı bağıracakmış çocuk gibi. Ama orda onu dinleyip odasına gittiyse iş bitmiştir zaten.
katkı yapsınlar yapmasına da k.validenin durumu yerinde yazlıkları olduğuna göre.neden bunlar gelini çekiyor, neden gelin bunları çekiyor? gerçekten kocanın iş bitirici ve de sorumluluk sahibi olması lazım. adam korkuyor demek ki tek başına bir evin yükünü sırtlamayı.
doğru..yani biyolojik anne baba olmak yetmiyor..![]()
durumları iyi denilemez 1 emekli maaşı var istanbulda oturdugumuz ev topraktan kayınvalidemin annesininmiş mütait ile anlaşmış her kardese 1 daire dusmus ve mutait ise 1 dukkan ile 2 daireyi almıs, yazlıkları ise emeklilik ikramyesi biraz da krrediyle alınmış
eşim çok yokluk çekmiş çocuklugunda tek katlı bir evde oturuyomus fareler geziyomus evde, aynısını yasamak istemiyorum yokluk cekmek istemiyorum diyor ve her konustugumda kavgaya varıyor anlatamıyorum kendimi
son durum ne konustun mu ...
eşimle dun gece uzun uzun konustum evin içinde mutsuz oldugumu ve kendimi guvende hissetmediğimi ifade etttim,
ama hemen basladı bagırmaya, cocukmusun sen, nasıl gecıncez barı para bırıktırelım ev alalım cunku kıranın sonu yok ya ısten atılırsam, ya kıra aksarsa ev sahıbı kapıya dayanırsa. işten atılma riski her zaman vardır ama işten atılcam diye kimse eve çıkmasaydı o zaman olurmu oyle sey o zaman hayatımızın sonuna kadar burda oturacagız heralde dedim, oda memnun değilmiş ama sonu olmayan biseye girmek istemiyormus, eger işten kovulursa bu kapı bize kapanırmıs sokakta kalırmıssız. bunlara karsılık ona kendini benim yerime koymasını soyledim sen benim babamla yasasaydın ve o sana s.git deseydi dururmuydun diye sordum, durmazdım dedi, ee ben ne duruyorum o zaman sen gururlusunda ben gurursuzmuyum dedim, ve delirdi sus yeter artık ayrı eve çıkamayız sinir hastası ettin beni kapat su konuyu artık burda oturmak zorundayız baska caremiz yok dedi, o zaman bende calışıyım deyince daha da delirdi sen çalışmayı ne sanıyosun, şalvar giysen vücüt hatlarını gorcekler bilmem ne yaparlar off delirdi bende senin kendine guvenin yok dedim çarptım kapıyı çıktım ve gece yarısı geldi yanıma dedi ki ben baska bir ise basvurdum olursa cıkalım oranın maası daha iyimis, ama kandırıyo beni farkındayım
hoş şeyler değil.aman kendine dikkat et.ne haberler duyuyoruz.ama tatlı tatlı eşini ikna et.bu işin sonu kötüye varacak.send eçalışırsın .ne var sanki.çalışan herkes namussuzmu?
biraz once aradım teyzen cuma pazara gidiyomus bende gidiyimmi dedim gitme otobuse falan binme aksam ben gelince cıkarız dedi, yanı otobuse binip eviimden 20 dk uzaklıkta bir yere kendi teyzesiyle gitmeme izin vermiyor ( teyzesiyle aynı binadayız) çalışma lafını duydugunda deliriyor bende korkup siniyorum..
anneminde babamında kirada evleri var annemin 1+1 bir evi var oturdugunun dısında kac kere soyledim oraya gecelim diye cekeceksin diyor kira odeyelim o zaman bari ev sahibi derdi olmaz aksatsak kapıya dayanmazsınn diyorum kira vermeyeceğimizi dusunuyor ve oturtmuyor .. nikahıma bile gelmedi zaten annem, eşi eski kocasıyla aynı ortamda olmasını istemiyo diye tabiki normal ezilmem annem bile arkamda durmuuyorsa tabi ezecekler kimsesiz goruyorlar
biraz once aradım teyzen cuma pazara gidiyomus bende gidiyimmi dedim gitme otobuse falan binme aksam ben gelince cıkarız dedi, yanı otobuse binip eviimden 20 dk uzaklıkta bir yere kendi teyzesiyle gitmeme izin vermiyor ( teyzesiyle aynı binadayız) çalışma lafını duydugunda deliriyor bende korkup siniyorum..
canım çok yalnızsın.gerçekten üzücü...annen bile bunu yapıyorsa kayınvalidenden çok görmemen lazım aslında. seni büyütmemiş, en mutlu gününde ellerini tutmamış gözlerindeki heyecanı görmemiş ve şimdi de bu şekilde bırakıyor. çok çok üzücü.....
Ah be güzelim, neyine kandın inandın sen bu hödüğün? Emin ol seni sevdiğinden kıskanmıyor. Dışarıda daha güzel bir hayat olduğunu görmenden korkuyor, bırakıp gitmenden ölüm gibi korkuyor!
bu mesajınızı okudugumda gozlerimin doldugunu hissetim bi kere daha anladım çaresizliğimi bende çok hatalar yaptım, kaçtım, evlenmeye mecbur ettim kendimi ve ailemi