Merhabalar eşimin 29 yaşında bir erkek kardeşi var ama bu kadar cahil bir insan olamaz eşimin tam aksi şimarık kendini bir halt sanan sorun cuma akşamı biz egeldi neyse yemek faslı falan yendi içildi 4 yaşında bir kızım var amca hadi bahçeye inelim beni bisiklete bindir falan diyor bumkoltuğa yayılmış elinde kumanda önünde birası bir elinde telefon kızalrla hah hhhii kızımda amca o zaman parka gidelim bunun umrunda dğeil kızımda yeter ama nedne her geldiğinde böyle yapıyorsun o zaman ben senin belgesellerini, değil ekndi çocuk kanalımı izlemek istiyorum deyip başladı ağlamaya bu gerizekalı şahısta aniden kalkıp kızımın üstüne yürdü kumandayı duvara fırlattı o sırada eşimden gelen tepki sen ne yapıyorsun kzıım bi anda dona kaldı 16 haftalık hamileyim birde ben.yok ağlasına dayanamıyormuş sesine dayanamıyormuş yok bilmem ne ağzımı açıp tek kelime dedim bir daha bu eve gelmiyorsun amcalık eline 5 tl vermekle olmuyor bir daha kızıma bağırdığını yada üstüne yürüdüğünü sesini yükselltiğini duyarsam eğer bunun geri dönüşü olmaz bilesin eşimle o gece olan bize oldu korkudan şoka girmiş bir çocuk hamile gözü yaşlı bir bayan eşimse salak salak yüzüme bakıyor nerdeyse sinir krizlerinin eşiğindne döndüm yıkılan bir mutfak masası h.sonuna perişan başlandu ben bu insandan 8 senedir çekiyorum bu dengesiz tavırlarıdnan yer içer gider ses etmem istediği kızla gelir yemeğini, yer yinede tık demedim ama her geldiğinde benim aielmi karıştıran bir insana artıktahammül edemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum kafam kocaman oldu kaç gecedir uyuyamıyorum ailesine anlatsam hemen oğlum yapmaz öyle şey der korurlar 1 hafta sonra babam geliyor anlatmakla anlatmamak arasında kaldım annem yok benim 8 sne eoldu kaybedeli bunlar iyice sahipsiz sanıyorlar snaırım beni siz olsanız ne yaparsınız
bana biraz abartmışsın gibi geldi. sahipsiz miyim, anlatacağım babama falan gereksiz laflar şu anda... çocuğunuz size göre dünya tatlısıdır ama bir başkası için kafa ütüleyici olabilir hele de o başkası telefonda konuşurken... ha bilmediğimiz olaylar da varsa o ayrı... madem kaynınızı sevmiyordunuz istediği kızı koluna takıp geldiğinde ertesi gün arayıp ''ciddi olmadığın kızları evime getirme, gelinimiz olmayacaksa zahmet verme bana'' diyebilirdin mesela...
bana biraz abartmışsın gibi geldi. sahipsiz miyim, anlatacağım babama falan gereksiz laflar şu anda... çocuğunuz size göre dünya tatlısıdır ama bir başkası için kafa ütüleyici olabilir hele de o başkası telefonda konuşurken... ha bilmediğimiz olaylar da varsa o ayrı... madem kaynınızı sevmiyordunuz istediği kızı koluna takıp geldiğinde ertesi gün arayıp ''ciddi olmadığın kızları evime getirme, gelinimiz olmayacaksa zahmet verme bana'' diyebilirdin mesela...
hizmet etmeyeydin madem böyle bakıcılık bekliyordun :)) onu da dedim yani rahatsız olduysan kaynını ağırlamaktan uygun bir dille söyleseydin. evine geldi diye yeğenini oynatmaya mecbur değil. bak arkadaşım ben de görümcemde yaşıyorum aynısını da ondan diyorum. gidiyoruz yeğenler eteğimden düşmüyor yenge de yenge... iki laf ettirmiyorlar. ben oraya onları görmeye gitmiyorum ki. tamam oynatıyoruz falan ama bir yerden sonra bayıyor artık. herkesin içinde koltuk altımı gıdıklamaya çalışması, yengem tuvalete girmiş diye evin ortasında bağırması falan ayıp oluyor. laftan sözden de anlamayınca ne yapacağını bilemiyor insan. neyse sen çok dolmuşsun belli. uygun bir dille uyarırsın artık tabi sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?