Eşimin kardeşi

kurbi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
146
7
116
41
Tekirdağ
Merhabalar eşimin 29 yaşında bir erkek kardeşi var ama bu kadar cahil bir insan olamaz eşimin tam aksi şimarık kendini bir halt sanan sorun cuma akşamı biz egeldi neyse yemek faslı falan yendi içildi 4 yaşında bir kızım var amca hadi bahçeye inelim beni bisiklete bindir falan diyor bumkoltuğa yayılmış elinde kumanda önünde birası bir elinde telefon kızalrla hah hhhii kızımda amca o zaman parka gidelim bunun umrunda dğeil kızımda yeter ama nedne her geldiğinde böyle yapıyorsun o zaman ben senin belgesellerini, değil ekndi çocuk kanalımı izlemek istiyorum deyip başladı ağlamaya bu gerizekalı şahısta aniden kalkıp kızımın üstüne yürdü kumandayı duvara fırlattı o sırada eşimden gelen tepki sen ne yapıyorsun kzıım bi anda dona kaldı 16 haftalık hamileyim birde ben.yok ağlasına dayanamıyormuş sesine dayanamıyormuş yok bilmem ne ağzımı açıp tek kelime dedim bir daha bu eve gelmiyorsun amcalık eline 5 tl vermekle olmuyor bir daha kızıma bağırdığını yada üstüne yürüdüğünü sesini yükselltiğini duyarsam eğer bunun geri dönüşü olmaz bilesin eşimle o gece olan bize oldu korkudan şoka girmiş bir çocuk hamile gözü yaşlı bir bayan eşimse salak salak yüzüme bakıyor nerdeyse sinir krizlerinin eşiğindne döndüm yıkılan bir mutfak masası h.sonuna perişan başlandu ben bu insandan 8 senedir çekiyorum bu dengesiz tavırlarıdnan yer içer gider ses etmem istediği kızla gelir yemeğini, yer yinede tık demedim ama her geldiğinde benim aielmi karıştıran bir insana artıktahammül edemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum kafam kocaman oldu kaç gecedir uyuyamıyorum ailesine anlatsam hemen oğlum yapmaz öyle şey der korurlar 1 hafta sonra babam geliyor anlatmakla anlatmamak arasında kaldım annem yok benim 8 sne eoldu kaybedeli bunlar iyice sahipsiz sanıyorlar snaırım beni siz olsanız ne yaparsınız

gerizekalı yaa. Evine falan alma bir daha . 8 senedir çok bile dayanmışsın. Asla dediğinden dönme ve ne evine al ne de muhattap ol.Hamile kadını, küçücük çocuğu ağlatıyor bide, çok sinirlendim

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun
bence eşinle konuş cnm alma birdaha eve. ne demek yengesinin( bir de hamile yanında) kumandayı fırlatıp çocuğuna bağıracak. eşinizin tepkisini merak ettim.açıkçası eşinizide anlayamadım.ne demek istegi kızla gelir yemek yer gider. ister benim kardeşim olsun ister eşimin oyle evime canının istediğini getiremez, gelip elinde birayla çocuğumun olduğu ortamda bulunamaz ve huzursuzluk çıkaramaz ağlamasına sesine dayanamıyorsa defolur gider başka yerde yer içer zıkkımlanır.tavrınızı koyun ki anladığım kadarıyla gereğiden fazla yüz vermişsiniz. gerekirse babanızlada konuşun eşinize kızının ve torununun boyle ortamlarla karşılaşmamsı gerekiğini anlatsın.

Son düzenleme:
Az bile söylemişsiniz. Ufacık çocuğun üzerine yürümek ne demek ya hu. Bi de bunlar kendilerini haklı görürler ne olursa olsun.

bi paragraf, bi virgül, nokta lütfennn :))

eşinizin kardeşi abisinin evinde kumandayı duvara fırlatıp kızınızın üstüne yürüme cesaretini nerden buluyor?
bu nasıl bir şey ya, böyle şey mi olur!!! Eşiniz neden bu kadar tepkisiz kaldı ,o anı hayal bide edemiyorum ya adamdaki rahatlığa bak

ben olsam esimle konusurum bir daha eve gelmesini istemiyrum derim
essek kadar masallah
adam olsun önce
cocugun üstüne yürüme meselesine hic girmiyorum
parcalardim kesin

cok uzuldum, cok gecmis olsun... okurken ben bile sinirlendim ya bu ne cesaret terbiyesiz adam... burdaki yorumlarin hepsine aynen katiliyorum ben de o adami bir daha kesinlikle evime sokmazdim ve esime gayet net bir bicimde onu evimde gormek istemedigimi soylerdim... boyle seylere asla musamaha gostermem hele cocugumun ustune yuruyecek o anda elime gecen seyi kafasina firlatirdim essek herif...

Eşim o anda tepkisi manyakmısın sen nasıl davranıyorsun ben buna üzüldüm 8 senedir ailesinin tüm yüzsüzlüklerine katladnım anasıyla babası hatsa olup aylarca gelir kalır bakılır hastane hastane koştulur o zmana ben iyiyim küçük çocuklarına toz kondurmuyorlar eşimle bu sabah oturdum konuştum senin bu kadar tepskiz kalman beni üzdü ve ben anladım ki beni sopalasalr senin gıkın çıkmayacak bana deidği şey o anda ben ne yapacağımı düşünemedim yapacağın basit arkadaş tutup yakasından dışarı atıcaksın ve bir daha bu eve yaklaşmayacak hep haklısın haklısın demekle olmuyor bu işler dedim kızım uyandı konu kapansı sanıyor yoo daha kapanmadı yeni başlıyor babam adam rahat edelim diye bize ev verdi burda bile rahat edemedik aynı şehirde yaşıyoruz eylül gibi taşınıcam ev değiştircem bua dam yüzünden.Doğumdan sonrada kapı önünde dahi görmek istemiyorum zamanında ben ses etmedikçe tepeme çıkıldı aman saygısızlık olmasın ama çok yanlış yapmışım farkındayım ne kadar sessiz kalırsan sen saygı sanırısn karşı ta5raf gelir tüm hayatının içine etme hakkının onda olduğunu sanır kızımada bundan sonrası için bu durumu nasıl açılayabilirim bilmiyorum gelmemesi durumlarında

Hala telefon açıp gelmek isteyen bir şahsa ben hiç bir yorumda bulunmuyorum zira o gelirse bu evden abi kardeş ikisinide göndericem bunu bilmesi yeter sanırım elşimin annesinin telfonda deiğine bak cahilmiş alttan alıcakmışız biz büyükmüşüz ellerim titriyor sinirden böyle cahil bir aileye ne diyeyim ki tez zamanda bu şehirden gidip ortadan kaybolmak istiyorum

lütfen önce sakinles biraz güzelim, bak karnindaki sabiyide geriyorsun.

zaten akli yolu bir sende dogru yoldasin.artik dislerini göstermenin zamani gelmis.kaynim evimde kizima öyle birsey yapsaydi diye düsündüm ama cixs hayatta cesaret edemezdi.esim kolundan tuttugu gibi balkondan asagi firlatirdi sanirim :))) yapilcak tek sey eve misafirlige gelmesine izin vermemek.abisini cok seviyorsa kendi annelerinde görüssünler yada disarida bulussunlar ,

kizinada dürüst ol.masallah simdiki cocuklar cok zeki.amcanin sana öyle davranmasi beni cok üzdü bu yüzden artik bu eve gelmesini istemiyorum cünkü bu evde kimse sana böyle davranamaz ben oldugum sürece diyebilirsin.kizin bunu mutlaka anliycaktir ayrica bu aciklama kizini biraz sakinlestirir, yazik yavrum oda cok korkmustur.güven vermek lazim su anda kiziniza.

sevgiyle kalin.

bana biraz abartmışsın gibi geldi. sahipsiz miyim, anlatacağım babama falan gereksiz laflar şu anda... çocuğunuz size göre dünya tatlısıdır ama bir başkası için kafa ütüleyici olabilir hele de o başkası telefonda konuşurken... ha bilmediğimiz olaylar da varsa o ayrı... madem kaynınızı sevmiyordunuz istediği kızı koluna takıp geldiğinde ertesi gün arayıp ''ciddi olmadığın kızları evime getirme, gelinimiz olmayacaksa zahmet verme bana'' diyebilirdin mesela...

Evet kızınıza o şekilde davranması çok sinir bozucu ama şöyle birşey de var siz çocuğunuzun bütün mızmızlığına gürültüsüne dayanabilirsiniz neticede sizin cocuğunuz. Ancak arkadaşların da dediği gibi bazıları için çekilmeyebiliyor.Bir anda sinirle o şekilde davranmış olabilir.Özür diler bir daha yapmayacağını söyler konu kapanır.DEvam ederse yapmaya ozaman dersiniz sizle görüşmek istemiyorum vs. Babanıza anlatsanız ne değişecek ki yada anlatma amacınızı anlayamadım.

size öyle gelmiş olabilir madem sese katlanamıyor o zaman gelmeyecek bunun çocuk olduğunu biliyor ben eve gelen babam olsa bile bunu diyorum sizden bişi beklemiyor biraz ilgi bekliyor her gelen benim evimde böyle davranma hakkını bulamaz yaşamayan bilmediği için karşıdan konuşmak çok kolay gelir insanlara neyse sorun değil herkes istediğini düşünebilir sonuçta çocukğu olmayan insanlara n anlatsam boşa geliyor.kızları eve getirk
en bana arayıp söyleme zahmetinde olmayan ve her konuda haklı çıkaran bir insana ne desem boş

Sinir oldum... iyiki susmamissinizda lafinizi soylemissiniz,
neresi cahil bunun yas olmus 29 cahillikmi kalmis,
guzelcene diyebilir amcacim simdi isim var diye,
karsidaki kucucuk cocuk ne bilsin böyle karsilik alacagini,
esinizde belki o anda gercekten sasirmis olabilir,
ama simdi bi kulagini ceksin bence

Peki bu adam bu yaşında niye cahil diye sormazlar mı adama?

baban değiln eşin sahipsiz bırakmış seni
onun ergenlikten çıkamayan kardeşi,ni babana şikayet etmek çare değil

Çocuk gürültüsüne katlanamayan, çocuklu eve gelmeyecek arkadaş. Hem gel ye, iç, hizmetini gördür, hem de elin evinde çocuğuna bağır üstüne yürü kafası ütülere kendi evine gidip dinlesin kafasını. Arkadas az bile yapmış, benim cocuguma yapacak alnını karışlarım adamın...

hizmet etmeyeydin madem böyle bakıcılık bekliyordun :)) onu da dedim yani rahatsız olduysan kaynını ağırlamaktan uygun bir dille söyleseydin. evine geldi diye yeğenini oynatmaya mecbur değil. bak arkadaşım ben de görümcemde yaşıyorum aynısını da ondan diyorum. gidiyoruz yeğenler eteğimden düşmüyor yenge de yenge... iki laf ettirmiyorlar. ben oraya onları görmeye gitmiyorum ki. tamam oynatıyoruz falan ama bir yerden sonra bayıyor artık. herkesin içinde koltuk altımı gıdıklamaya çalışması, yengem tuvalete girmiş diye evin ortasında bağırması falan ayıp oluyor. laftan sözden de anlamayınca ne yapacağını bilemiyor insan. neyse sen çok dolmuşsun belli. uygun bir dille uyarırsın artık tabi sen bilirsin.

Yorum yapmiyayim dedimde yinede tutamadim kendimi yorumunuz bana degil uzaktan yakindan alakam yok ama,
cok alakasiz seyler yazmissiniz ne alaka bakicilikla dememiski al cocuga bak ben su isimi yapayim veya suraya giderim,
cocuktur amcasi gelmis heves etmistir onunla oynamaya,evet oynatmaya mecbur degil ama 29 yasinda ki koca adaminda 4 yasindaki cocuga bagirmasi ne kadar dogru kumandayi duvara firlatmalar...
yegenleriniz demekki seviyorlar ki sizi gelip yanasip oynamak istiyorlar sizinle,cocuktur iste ne kadar yapma desende gelip oynamak istiyorlar konu sahibi degilde siz bayagi abartmissiniz durumu

ben adam haklı demedim başka bir açıdan da bakılsın dedim sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…