Eşimin kardeşi

Siz o tepkiyi vermekle geç bile kalmışsınız , 8 senedir böyleyse eğer
Ben eşinizin kardeşinin evinizde alkol almasına takıldım, bence hiç normal bişey değil
Eşinizin bu konuda fikirleri önemli, beraber ortak bi karar alıp kendinizden biraz uzaklaştırmak en mantıklısı...

ayy salağa bak yaa. bence de canım, eşinden destek almaya çalış ki eve gelemesin, gelse bile saygısızlık yapamasın. burda iş eşinde biter.

Baktigin bakis acisi bakilacak bakis acisi degil bence

birebir aynısını mı örneklendirmek zorundayım anlamadım ki. çocuktur falan neyse ama bazen ev harici biri için bıkkınlık sebebi olabilir. bunda anlamayacak ne var...

Çocuktan rahatsız olmuştur belki diyen arkadaşlarımız olmuş. Rahatsız olan o eve gelmez, belli ki geliyor kalıyor, asalak gibi hayatını sürdürüyor.
Valla ben çocuğuma laf ettirmem kendi evimde.

birebir aynısını mı örneklendirmek zorundayım anlamadım ki. çocuktur falan neyse ama bazen ev harici biri için bıkkınlık sebebi olabilir. bunda anlamayacak ne var...

Gelen kisi o evde cocuk oldugunu biliyor degil mi ? Amcasi Yegenini biliyordur onla oynamak isteyecegini vs rahatsiz olan gelmesin,
sizde gorumcenizin cocuklarindan rahatsizsaniz gitmeyin evine.

Cocuğum yok ama oldugu takdirde birinin bağırmasına kotu sekilde muamele etmesine asla izin vermem hem de bu eve gelen bir asalaksa.somurme amaçlı gelecek yiyecek icecek,milleti senin evine getirecek bir de cocuğuna bağırıp çağıracak yok böyle bir dunya.her haltı da cahillik kisvesinin altında yapamazsın.kimse kimsenin çocuğunu sevmek tolere etmek,ilgilenmek zorunda değil ama bu durum cok farklı.tepki iyi olmuş asla geri donmeyin,haddini bilsin terbiyesiz

Çok yüz vermişsiniz anlaşılan Bu ne şımarıklık !

ben olsam parçalardım iyi bile dayanmışsınız yazık yavrum ne korkmuştur.üzülmeyin ama karnınızda bir bebek varmış kıyamam size almayın eve net olun asla taviz vermeyin

ne kadar dengesizmiş kaynınnasıl çocuğa bağırır kumandayı duvara fırlatır çocuğu korkutur sesine dayanamıyorsa size gelmez olur bitersen geri adım atma bu adamı evine alma canım yada gelecekse edebiyle gelsin gitsin eşin kardeşiyle konuşsun onu iyice uyarsın bir daha böyle davranmasına izin vermeyinayrıca ben kaynının senin evinde küçücük çocuğun yanında alkol almasına kız arkadaşlarını size getirmesine de şaşırdım bu adama çok yüz vermişsiniz bunlara müsade etmeyin

ne saçma bişey olmuş.çocuk daha bir aile bile olamadan abisinin evinde istenmiyor.tabiki de yaptığı çok ayıp bişey.bide amca olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…