- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
- Konu Sahibi YesilArmut
-
Yattigi erkek sayisi ne alaka be arkadasim? Hirkayi siz kendi isteginizle esinize vermissiniz zaten,o vermis kardesine. Madem kiymetliydi esinize neden verdiniz? Ne garip insanlarsiniz ailecek. Esiniz nasil yuzu tutmus da geri istemis ne ayip
Öyleyse baska tabi...kızın muhabettini de sevmeyebilirsin
Ama bulaşıcı hastalik deyip hirkayi istememn garip olmuş,demin ki yorumunda...dert ettigin hastaliksa 2 3 kere yika giy yani
Çok kaprislisiniz. Madem hırkayı giymeyeceksiniz neden lafını yaptınız? Götürdüyse götürdü neden uzatıyorsunuz? Atmayı düşünüyormuşsunuz kendimi eşinizin yerine koyuyorum o hırkayı çöpte görsem çok bozulurdum. Kızın kaç kişiyle yattığını neden belirtiyorsunuz sizi veya bizi ilgilendiren bir durum yok ortada. Hırkayla fantezi denemek ne alaka nasıl bir zihniyetiniz var öyle. Eşyalara bu kadar anlam yüklemek doğru değil ki siz bekar evindeki eşyaları bile anısı vardır diye attırıyormuşsunuz, bu normal bir durum değil. Eşinizin ailesiyle görüşememeniz isabet olmuş yakında kardeşiyle de bozarsınız arayı
Yani zaten sizin giymediğiniz bir hırkayı görümcen beğenmiş almış giymiş aranızda iyiymiş neden bu kadar sorun ettiniz ki?
Bence atma hırkayı, ya abin götürme demiş ama al sen giy çok beğenmiştin de kıza geri ver madem çöpe gitmesin boşuna.
İyiki yengem değilsiniz... Konu ne, siz neyden bahsediyorsunuz?
Giymeyecekseniz kiz da kalsaymis bari cope atmaktan iyi degil miydi
Biliyorum ben tekstilciyim. Bekar evine götürdü işte hoşuma gitmedi abartıyomuyum yaniKız giydi diye huylanıyorsunuz da o hırkalar nerelerde kimlerin elinde dikiliyor haberiniz var mı ?
Ayrıca yattığı kalktığı da ne alaka anlamadım. Kendi özel hayatı. Rahatsızsanız benimle konuşma deyin.
Valla baya kapris hem de. Giymeyeceğinizi bile bile kızdan üç kuruşluk ceketi istetmişsiniz. Neymiş onla bunla yatıyormuş,bahaneye bak yersen. Görümcenizin ceketle seviştiğini hiç sanmıyorumBu kapris değil
O zaman çöpe at.Takılcak bişey değilMerhaba, Eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama kız kardeşiyle aramız iyiydi deli dolu şımarık bi kız seviyodum ama eşya alma huyu var.. Nişanlıyken orjinal spor hırkam eşimde kalmıştı boldu biraz bende eşime sen giy senin olsun demiştim kız kardeşi üniversiteyi farklı şehirde okuyo giderken bana foto atmış ceketi çarptım gibisinden.. Öncesindede kız kardeşi bana yattıgı erkek sayısını söylemişti hoşuma gitmiyo bu tarz şeyler muhabbetler falan.. Neyse ben eşime söylendim hırkayı sana verdim neden almış herşey onda şuan falan filan söylendim. Hırkayı geri bıraktırtmış kardeşine..şimdide hırka evde ama ben onun giydiği bişeyi evimde tutmak istemiyorumAtsam eşim neden attın o kadar söylendin hiç bişekilde seni memnun edemiyorum dicek biliyorum :/
Ben hırkada değilim, kız öğrenciyim ben ayağına herşeyi yürütüyo bende hırkayı sana vermiştim onuda mı almış falan dedim imalı bi şekilde asla getirmesini istemedim. Evet muhabbetleri hoş değildi ve bana bunları düşündürttü.
Valla baya kapris hem de. Giymeyeceğinizi bile bile kızdan üç kuruşluk ceketi istetmişsiniz. Neymiş onla bunla yatıyormuş,bahaneye bak yersen. Görümcenizin ceketle seviştiğini hiç sanmıyorum
Benden demesi işte sonra buraya kocamla boşanıyorum diye konu açmayın. Prenses değilsiniz bi yere kadar tahammül edilir bu davranışlarınıza. Ve siz çizgiyi geçiyor gibisiniz
Birinin giydiği bir şeyden rahatsız olarak giymemen çok normal. Bu konuda eleştiri almanı anlamadım. Ben olmam mesela ama böyle hassasiyeti olanlar da var yani.
Ama hem rahatsız olup hem eşine bu konuda söylenmen cok tutarsız. Yazık adam da geri almış. Kim bilir nasıl zor durumda kaldı.
Bir de yattıgı kişileri anlatması senden buldugu yüzle ilgili. Rahatız oldugunu belli etsen anlatmazdı. Demek ki bunu yapamadın veya o an dinlemek hoşuna gitti. Şimdi neden söyleniyorsun?
Valla baya kapris hem de. Giymeyeceğinizi bile bile kızdan üç kuruşluk ceketi istetmişsiniz. Neymiş onla bunla yatıyormuş,bahaneye bak yersen. Görümcenizin ceketle seviştiğini hiç sanmıyorum
Benden demesi işte sonra buraya kocamla boşanıyorum diye konu açmayın. Prenses değilsiniz bi yere kadar tahammül edilir bu davranışlarınıza. Ve siz çizgiyi geçiyor gibisiniz
madem hırkayı dert edecektnz yada geri geldiğinde gymyecektnz o zaman sizde eşinize hırkayı söyleyecegnze hal ve hareketlerden rahatsz oldugunu bir daha bişiyimi evden yurutmesn diye söylenseydınz .. yada ne gerek var madem o size bunu yollamış sizde keşke hbr verseydın alacgnı ben onu abine vermiştim deseydın o anlardı yada anlayacagı sekılde ona söyleseydınz .. komple mesafe koymş olurdunz..
O zaman çöpe at.Takılcak bişey değil
Orijinal(!) hırkanızı giymeyi düşünmüyormuşsunuz zaten kız almış giymiş eğer imalı bir şekilde onu da mı almış derseniz bu geri getirsin anlamına gelir. Öyle bir tavırdasınız ki sanki üstünüzdekini zorla çekip almış götürmüş. Eşiniz sizin lafınızı çekmemek için geri istemiş kardeşinden ama yine memnun edememiş.
konuyu güncelledimAaa hiç 3 kuruşluk olur mu? Orijinal spor hırkasıymış özellikle belirtmiş orjinal yani para vermiş baya konu sahibi orjinal çünkü
Canım sen daha önce ne tarz değişik yerlerde seviştiniz? ben şöyle şöyle değişik yerlerde seviştim diye konu açan kişi değil misin ?..! O konuda bayağı bir belaltı muhabbetler çeviriyordun.. hatta eşim değil sevgilim diye bahsediyordun hangi ara evlendin .?? Ve burada geçmiş ay belaltı muhabbeti sevmem diyorsun ... bu ne Perhiz bu ne lahana turşusu..!!Merhaba, Eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama kız kardeşiyle aramız iyiydi deli dolu şımarık bi kız seviyodum ama eşya alma huyu var.. Nişanlıyken orjinal spor hırkam eşimde kalmıştı boldu biraz bende eşime sen giy senin olsun demiştim kız kardeşi üniversiteyi farklı şehirde okuyo giderken bana foto atmış ceketi çarptım gibisinden.. Öncesindede kız kardeşi bana yattıgı erkek sayısını söylemişti hoşuma gitmiyo bu tarz şeyler muhabbetler falan.. Neyse ben eşime söylendim hırkayı sana verdim neden almış herşey onda şuan falan filan söylendim. Hırkayı geri bıraktırtmış kardeşine..şimdide hırka evde ama ben onun giydiği bişeyi evimde tutmak istemiyorumAtsam eşim neden attın o kadar söylendin hiç bişekilde seni memnun edemiyorum dicek biliyorum :/
evet sevgilimle evlendim belaltı muhabbetleride sevmiyorum ne var bunda?Canım sen daha önce ne tarz değişik yerlerde seviştiniz? ben şöyle şöyle değişik yerlerde seviştim diye konu açan kişi değil misin ?..! O konuda bayağı bir belaltı muhabbetler çeviriyordun.. hatta eşim değil sevgilim diye bahsediyordun hangi ara evlendin .?? Ve burada geçmiş ay belaltı muhabbeti sevmem diyorsun ... bu ne Perhiz bu ne lahana turşusu..!!
Tabi tabi sevmiyormuşsun galiba sende biraz unutkanlık var..!! o konunu açıp biraz oku istersenevet sevgilimle evlendim belaltı muhabbetleride sevmiyorum ne var bunda?
Merhaba, Eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama kız kardeşiyle aramız iyiydi deli dolu şımarık bi kız seviyodum ama eşya alma huyu var.. Nişanlıyken orjinal spor hırkam eşimde kalmıştı boldu biraz bende eşime sen giy senin olsun demiştim kız kardeşi üniversiteyi farklı şehirde okuyo giderken bana foto atmış ceketi çarptım gibisinden.. Öncesindede kız kardeşi bana yattıgı erkek sayısını söylemişti hoşuma gitmiyo bu tarz şeyler muhabbetler falan.. Neyse ben eşime söylendim hırkayı sana verdim neden almış herşey onda şuan falan filan söylendim. Hırkayı geri bıraktırtmış kardeşine..şimdide hırka evde ama ben onun giydiği bişeyi evimde tutmak istemiyorumAtsam eşim neden attın o kadar söylendin hiç bişekilde seni memnun edemiyorum dicek biliyorum :/
İnsanların hassasiyetleri olabilir. 2.el kıyafet siteleri falan bana çok uzak mesela.. neden bu konuda eleştiriliyorum. ve kızın anlattıklarıda hassasiyetimi arttırdı. Orj diye belirtmemim sebebi milyarlar kazanmıyoruz para biriktirip aldığım bişeyi neden başkası alıp götürüyor ve siz bunu neden normal karşılıyorsunuz.
hırkayla fantezi kuran da ne bileyimYa aslında objelere anlamlar katıyorum.. Anılar eşyaları etkiliyo bence. Eşimin bekar evinde kaldıgı tüm eşyaları attırıyorum belki anısı vardır ona bişeyleri hatırlatır diye
Ve o hırkada artık benim gözümde eşimin cinsel olarak aktif kardeşinin yürüttüğü ve belkide fantezilerini denediği hırka..
Ya aslında objelere anlamlar katıyorum.. Anılar eşyaları etkiliyo bence. Eşimin bekar evinde kaldıgı tüm eşyaları attırıyorum belki anısı vardır ona bişeyleri hatırlatır diye
Ve o hırkada artık benim gözümde eşimin cinsel olarak aktif kardeşinin yürüttüğü ve belkide fantezilerini denediği hırka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?