Eşimin kardeşinden soğudum

Yattigi erkek sayisi ne alaka be arkadasim? Hirkayi siz kendi isteginizle esinize vermissiniz zaten,o vermis kardesine. Madem kiymetliydi esinize neden verdiniz? Ne garip insanlarsiniz ailecek. Esiniz nasil yuzu tutmus da geri istemis ne ayip
Öyleyse baska tabi...kızın muhabettini de sevmeyebilirsin
Ama bulaşıcı hastalik deyip hirkayi istememn garip olmuş,demin ki yorumunda...dert ettigin hastaliksa 2 3 kere yika giy yani
İyiki yengem değilsiniz... Konu ne, siz neyden bahsediyorsunuz?
Giymeyecekseniz kiz da kalsaymis bari cope atmaktan iyi degil miydi

Ben hırkada değilim, kız öğrenciyim ben ayağına herşeyi yürütüyo bende hırkayı sana vermiştim onuda mı almış falan dedim imalı bi şekilde asla getirmesini istemedim. Evet muhabbetleri hoş değildi ve bana bunları düşündürttü.

Biliyorum ben tekstilciyim. Bekar evine götürdü işte hoşuma gitmedi abartıyomuyum yani

Birinin giydiği bir şeyden rahatsız olarak giymemen çok normal. Bu konuda eleştiri almanı anlamadım. Ben olmam mesela ama böyle hassasiyeti olanlar da var yani.
Ama hem rahatsız olup hem eşine bu konuda söylenmen cok tutarsız. Yazık adam da geri almış. Kim bilir nasıl zor durumda kaldı.
Bir de yattıgı kişileri anlatması senden buldugu yüzle ilgili. Rahatız oldugunu belli etsen anlatmazdı. Demek ki bunu yapamadın veya o an dinlemek hoşuna gitti. Şimdi neden söyleniyorsun?

Bu kapris değil
Valla baya kapris hem de. Giymeyeceğinizi bile bile kızdan üç kuruşluk ceketi istetmişsiniz. Neymiş onla bunla yatıyormuş,bahaneye bak yersen. Görümcenizin ceketle seviştiğini hiç sanmıyorum

Benden demesi işte sonra buraya kocamla boşanıyorum diye konu açmayın. Prenses değilsiniz bi yere kadar tahammül edilir bu davranışlarınıza. Ve siz çizgiyi geçiyor gibisiniz

madem hırkayı dert edecektnz yada geri geldiğinde gymyecektnz o zaman sizde eşinize hırkayı söyleyecegnze hal ve hareketlerden rahatsz oldugunu bir daha bişiyimi evden yurutmesn diye söylenseydınz .. yada ne gerek var madem o size bunu yollamış sizde keşke hbr verseydın alacgnı ben onu abine vermiştim deseydın o anlardı yada anlayacagı sekılde ona söyleseydınz .. komple mesafe koymş olurdunz..

O zaman çöpe at.Takılcak bişey değil

Orijinal(!) hırkanızı giymeyi düşünmüyormuşsunuz zaten kız almış giymiş eğer imalı bir şekilde onu da mı almış derseniz bu geri getirsin anlamına gelir. Öyle bir tavırdasınız ki sanki üstünüzdekini zorla çekip almış götürmüş. Eşiniz sizin lafınızı çekmemek için geri istemiş kardeşinden ama yine memnun edememiş.

Aaa hiç 3 kuruşluk olur mu? Orijinal spor hırkasıymış özellikle belirtmiş orjinal yani para vermiş baya konu sahibi orjinal çünkü

O zaman çöpe at.Takılcak bişey değil
Aaa hiç 3 kuruşluk olur mu? Orijinal spor hırkasıymış özellikle belirtmiş orjinal yani para vermiş baya konu sahibi orjinal çünkü
konuyu güncelledim

Canım sen daha önce ne tarz değişik yerlerde seviştiniz? ben şöyle şöyle değişik yerlerde seviştim diye konu açan kişi değil misin ?..! O konuda bayağı bir belaltı muhabbetler çeviriyordun.. hatta eşim değil sevgilim diye bahsediyordun hangi ara evlendin .?? Ve burada geçmiş ay belaltı muhabbeti sevmem diyorsun ... bu ne Perhiz bu ne lahana turşusu..!!

evet sevgilimle evlendim belaltı muhabbetleride sevmiyorum ne var bunda?

güncellemenn üzerine yazıyorummmmm o zamannn. Elbette takjıntılı olabişlirsiniz o zaman eşinizi karıstrmak yerıne kız paylaşım yaptgnda bunu ona söyleyecektnz komple mesafe koymuş olacaktnz.. Hırkayı da istememeiş olacaktnz.. bir daha kız böle bir şey yapmayacaktı .. atın gitsin hırkayı eşinz nereden görecek..

hırkayla fantezi kuran da ne bileyim

bi hırka için mi bu kadar tantana? allah başka dert vermesin ya.

Hırkayla fantazi yapan insan aseksüeldir...

Daha neler göreceğiz, bu forum nelere gebe acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…