Eşimin kardeşinden soğudum

belkide fantezilerini denediği hırka..

O zaman kişi kendinden bilir işi diyebilir miyiz?
Başta kızın aktif cinsel hayatı olduğundan içten içe kıskanıyorsunuz sandım sonrasında eski konularınızı hatırlamış bulundum.
Kendi içinizde çelişiyorsunuz bence.

Değil mi ya..!! Ve ben belaltı muhabbetleri sevmem demesine ne demeli ..!!

Kim bilir kıza nasıl yakın davrandı, güzel güzel belaltı muhabbetini yaptı. Kız da yakın görmüş, anlatmış. Şimdi de burada ifşalıyor konu sahibi. Yoksa kimse kolay kolay abisinin eşine cinsel hayatını anlatmaz.

Normal bir bilinçaltı düşüncesi değil bazı insanların bilinçaltı aşırı değişik oluyor.

Aa şimdi hatırladım ben de avatardan o konuyu
Evet beni de etiketlemişlerdi o konuya ahsjshajs
Demek ondan takıntı yapmış
Hey Allahım

Kesinlikle katılıyorum muhtemelen burada açtığı konular tarzında kızla da ay çok yakınız çok samimiyiz tarzında bıdıbıdı konuştu..!!kızda kendine yakın gördüğü İçin açtı özelini.. sonra da vay efendim bu şöyle kötü bir kız böyle kötü bir kız sen bir dur da kendine bak ..!!

Yok artık

Ya arkadaşlar cidden gülüyorum Beni ifşalamanızla konumun ne alakası var ki yani ben bişeyi gizlemiyorum ki. Evet bende eşimle bayağı eğlendim ve eğlenmeye devam ediyorum eşyalarımı kimseye vermiyorum ve almıyorum.
Bişeyleri gizlemeye çalışsam en azından pp mi değiştiririm

Aynı zamanda belaltı konuşmayı da hiç sevmezsin tatlım biliriz

Ne varmış bende ya naptım

Alakası şu, cinsel hayatıyla yargıladığınız görümcenizden bir farkınızın olmadığını ve yine cinsel hayatı görümcenizinkinden farklı olmayan eşinizle hiç iğrenmeden sevişmeye devam ettiğinizi ispatlamak gerekiyordu. Kendinizle çeliştiğinizin farkına varmanız için.

Ne varmış bende ya naptım

Bel altı muhabbeti sevmem diyorsunuz, kızın aktif cinsel hayatı var diye söylemediğiniz kalmamış hırkayla fantezi yaptığını bile düşünmüşsünüz. Sizin geçmişinize bakınca siz de burda başkasının düğününde gelin odasında nasıl seviştiğinize dair konu açmışsınız. Evlenince geçmiş siliniyor mu? Hiç mi utanmıyorsunuz başkasını kınamaya? Güya kızı seviyormuşsunuz, sevmeseniz ne derdiniz acaba?

Gorumce hirkayla mi sevismis ne olmus ben hic anlamadim, baskasinin giydigini giyemiyorsan at gitsin, ama baskasinin skorunu tutmak ne bileyim, hadi orgy yapalim demedikce size ne ki kac kisiyle sevistiginden, siz kendi sevismenize bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…