esimin kardesinin tavrini anlayamadm

lesigul

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
39
0
6
35
Antalya
arkadasla mrb ben daha 5gunluk evliyken esimin erkek kardesi bizde kalmaya basladi ve ben ona ne kadar iyi davransamda surekli surati asikti abisine karsida ayni tavir vardi hatta abisi konuscam gitsin madem bole yapcak falan dedi sonra esim demeden kendi gitmeye karar vermis gidecegini solemis demekki hazirlamis gitce yeri bana daha kotu davrandi ve gitmeden once abisine aglamis yengem bana neden kotu davraniyor diye tabi benimki aldirmadi hersey gozu onunde oldugu icin nese bu bana abisini doldurdu iyice gidecegi zamanda abisiyle fotosunu faceye koyup altina aglama abim falan filan (esim duygusaldir biri gideken aglamazda gozleri dolar) nese aradan zaman gecti yine esimle fotografini koyup altina abi artik eskisi gibi ben sana abiim diye sari

sarilamicam sen bana kardessim diyemicen hic bisey eskisi gibi olmucak falan yazmis eskiden ayrilmazlarmis bu yuzden bizde kalirken esimle disari cikardik basbasa geldimizde surati yerde olurdu daha neler esim onun adini soleyince cinlerim teme cikiyi ne yapmaliyum yardim edin luyfeen..

Eşinizin kardeşi kaç yaşında?

ama surekli huzurumu kaciriyo yasina veriyorum ama anlamali abisi evli sorumluluklari var onla gezsin tozsun istiyor bu benim hosuma gitmiyo

19 yaşında evlenecek ne vardı be güzelim,en güzel yıllarını eşinin hatırı için kapris çekerek mi geçireceksin....

erkek kardeşinin abisini bu kadar kıskanması garip ama paylaştığı resim, yazdığı yorumlar da ne yalan söyleyeyim komik geldi.
belli ki daha karakteri tam oturmamış. çocuk aklıyla kıskançlık yapıyor. hiç kafana takma. zaten gelmiş gitmiş. eşin de her şeyin farkında. he de geç

Son düzenleme:
19 yaşında evlenecek ne vardı be güzelim,en güzel yıllarını eşinin hatırı için kapris çekerek mi geçireceksin....

Canim.ama nereden bilecekki yasayacaklarini
Tamamen ortal ile ilgili bir durum 3o yasinda evlenen birininde basina gelebilir
(Bende 19 yasinda evlendimde:))

Son düzenleme:
Canim.ama nereden bilecekki yasayacaklarini
Tamamen ortal ile ilgili bir durum 3o yasinda evlenen birininde basina gelebilir
(Bende 19 yasinda evlendimde:))

eşinin ailesi iyi olsun kötü olsun farketmez,ben erken yaşta evliliklere karşıyım
elbette 30 yaşında olsada bu gibi problemlerle karşılaşabilir insan
fakat pırıl pırıl yılları hakkıyla yaşamak varken niye boyunduruk altına giresinki
buda benim fikrim

19 yaşındaki gencin 19 yaşındaki yeni gelinin yanında ne işi var...konuşmaya bile değmez...olay baştan yanlış....

Saygi duyarim canim fikirine
Cok sukur keske diyecegim bir evliligim yuvam olmadi
O sekilde olsaydi belki hem fikir olabilirdik

19 yaşındaki gencin 19 yaşındaki yeni gelinin yanında ne işi var...konuşmaya bile değmez...olay baştan yanlış....

demi cok haklisin canim ama olaylar farkli gelisti gitti suan ama beni esimle huzyrsuz etti bilmiyorumda kiskanc hemde cook abisini benle paylasmiyor esimde yasi kucuk ne yapcam bilmiyorum annesi babasida bi tuhaf 19yasmda olmama ragmen olgun karsilamaya calisiyom ama ne olur sonu bilmiyorum tatlim esim onla konusunca bi tuhaf oluyo daha once yedikleri ictikleri ayri gitmezmis o zaman evlenmeseydi esim.

Kayınvalide nasıl yollamış onu sizin evinize ya. ayıp denen bişey var. hiç uygun değil. ayrıca karakteri oturmamış hala ergen davranışlarda bulunan bir oglan. Sallamayın bence :)

Abisini fazla kıskanıyor belli ki.Üstelik 5 günlük evli çiftin yanında kayınbirader olması doğru mu, tekrar sizde kalmak istediğinde bu konuya daha mesafeli durabilirsiniz.

Erken evlilik 'belki' doğru olmasa bile söylediklerinizin onu mutsuz edebilme ihtimalini neden düşünmüyorsunuz?

zaten kv gonderdi tabiki asla almam o gunleri bi ben bi Allahim bilir esimi kirmak istemiyirum cok seviyorum ama bole yipranacama ole yipranmak daha kisami surer acaba??

sanki kardeşi değil de ikinci karısı
hey Allahım yaa
neyse canım bak bence şimdilik arayı bulmak yada iyi olanın sen olduğunu göstermek için şöyle bişi yapabilirsin
mesela eşin haftasonu boşsa söyle kardeşini çağır gelsin evde maç izleyin veya bugün zaman ayır ona diye
hatta bunu söylerken sana çok düşkün heralde daha yeni evliyiz ama kopamadı senden filan de
bu şekilde alanlar yarat hiç değilse belirli bi gün onlar birlikte olur geri kalan zaman size kalır
zaten yarın bigün kaynın gelişimini tamamlarsa inşallah
abisiyle öyle çok takılmak istemeyecektir..

ahh ahh canum benim daha ayrulala 20 gum oldu ve ben 2aylik evliyim ayrica o burda degil suan baska sehirde ama telle feysle olsun yapacani yapiyo faceye koyup fotolari altina neler nelwr yaziyo esimde ben bole yazmis deyince nolcak bakma diyor o koyunca bisi yok ben gorunce suc

takilsin abisi sonucta goruscek ama bizim vakit gecirmemizi istemeyip somurtmadi coook uzuyo beni kv de niye gitti diye beni sorguya cekti

Eskiden kız verdik diye ağlanırdı
Şimdi erkek aileleri ağlıyo da
Genelde bunu kayın valide veya kayınv alidenin annesi yapar

Bu hikayedeki 'kayın birader' ne ayak

Ayrıca böyle garip tavırları olmasa bile sizde niye kalıyo ki, siz yokken nerede kalıyosa orda kalsın

Siz evlisiniz esinin erkek kardesi niye sizde kaliyor ki? Hani bi kac gunlugune kalsa neyse ama ev ev ustune olmaz derler uzatmasi yanlis olmus. Surati asikti diyorsun insan zaten baskasinin evinde kaliyor diken ustunde olur rahatsizlik vermemeye calisir bide size tavir yapmis. Cekilmez bi durum. Gitmeye karar vermesi en dogrusu olmus. Abisine aglamasi falan ne kadar dramatiklestirmis olayi. Bosver gittigi iyi olmus bundan sonra fazla gorusmezsiniz esinin kardesi sonucta gorusmesi normal ama sen gorusmek zorunda degilsin. Bidaha da kalmaz zaten. Sinirlenme esinle aran acilmasin kardesini kotuleme icinde kalsin. Insanlar malesef yapip yapip icinden cikmayi becerebiliyor o yuzden hakliyken haksiz duruma dusme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…