arkadasla mrb ben daha 5gunluk evliyken esimin erkek kardesi bizde kalmaya basladi ve ben ona ne kadar iyi davransamda surekli surati asikti abisine karsida ayni tavir vardi hatta abisi konuscam gitsin madem bole yapcak falan dedi sonra esim demeden kendi gitmeye karar vermis gidecegini solemis demekki hazirlamis gitce yeri bana daha kotu davrandi ve gitmeden once abisine aglamis yengem bana neden kotu davraniyor diye tabi benimki aldirmadi hersey gozu onunde oldugu icin nese bu bana abisini doldurdu iyice gidecegi zamanda abisiyle fotosunu faceye koyup altina aglama abim falan filan (esim duygusaldir biri gideken aglamazda gozleri dolar) nese aradan zaman gecti yine esimle fotografini koyup altina abi artik eskisi gibi ben sana abiim diye sari
sarilamicam sen bana kardessim diyemicen hic bisey eskisi gibi olmucak falan yazmis eskiden ayrilmazlarmis bu yuzden bizde kalirken esimle disari cikardik basbasa geldimizde surati yerde olurdu daha neler esim onun adini soleyince cinlerim teme cikiyi ne yapmaliyum yardim edin luyfeen..
19 yaşında evlenecek ne vardı be güzelim,en güzel yıllarını eşinin hatırı için kapris çekerek mi geçireceksin....
Canim.ama nereden bilecekki yasayacaklarini
Tamamen ortal ile ilgili bir durum 3o yasinda evlenen birininde basina gelebilir
(Bende 19 yasinda evlendimde:))
eşinin ailesi iyi olsun kötü olsun farketmez,ben erken yaşta evliliklere karşıyım
elbette 30 yaşında olsada bu gibi problemlerle karşılaşabilir insan
fakat pırıl pırıl yılları hakkıyla yaşamak varken niye boyunduruk altına giresinki
buda benim fikrim
19 yaşındaki gencin 19 yaşındaki yeni gelinin yanında ne işi var...konuşmaya bile değmez...olay baştan yanlış....
19 yaşında evlenecek ne vardı be güzelim,en güzel yıllarını eşinin hatırı için kapris çekerek mi geçireceksin....
sanki kardeşi değil de ikinci karısı
hey Allahım yaa
neyse canım bak bence şimdilik arayı bulmak yada iyi olanın sen olduğunu göstermek için şöyle bişi yapabilirsin
mesela eşin haftasonu boşsa söyle kardeşini çağır gelsin evde maç izleyin veya bugün zaman ayır ona diye
hatta bunu söylerken sana çok düşkün heralde daha yeni evliyiz ama kopamadı senden filan de
bu şekilde alanlar yarat hiç değilse belirli bi gün onlar birlikte olur geri kalan zaman size kalır
zaten yarın bigün kaynın gelişimini tamamlarsa inşallah
abisiyle öyle çok takılmak istemeyecektir..
arkadasla mrb ben daha 5gunluk evliyken esimin erkek kardesi bizde kalmaya basladi ve ben ona ne kadar iyi davransamda surekli surati asikti abisine karsida ayni tavir vardi hatta abisi konuscam gitsin madem bole yapcak falan dedi sonra esim demeden kendi gitmeye karar vermis gidecegini solemis demekki hazirlamis gitce yeri bana daha kotu davrandi ve gitmeden once abisine aglamis yengem bana neden kotu davraniyor diye tabi benimki aldirmadi hersey gozu onunde oldugu icin nese bu bana abisini doldurdu iyice gidecegi zamanda abisiyle fotosunu faceye koyup altina aglama abim falan filan (esim duygusaldir biri gideken aglamazda gozleri dolar) nese aradan zaman gecti yine esimle fotografini koyup altina abi artik eskisi gibi ben sana abiim diye sari
sarilamicam sen bana kardessim diyemicen hic bisey eskisi gibi olmucak falan yazmis eskiden ayrilmazlarmis bu yuzden bizde kalirken esimle disari cikardik basbasa geldimizde surati yerde olurdu daha neler esim onun adini soleyince cinlerim teme cikiyi ne yapmaliyum yardim edin luyfeen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?