- 25 Aralık 2014
- 23
- 8
- 3
- Konu Sahibi yuvasina_asik_natalia
-
Kardesleri esime aşırı düşkünden de öte bağımlı.gorumcelerim ve kayinlarim var.kocam ailenin en büyüğü.sadece kendileri olsa karikoca ve sulalece eşime sormadan adım atmiyorlar.ve onlarin bütün dert tasasini biz cekiyoruz.kendi hayatlarinda ozelleri yok.hersey ortada.ailenin hepsi bilir.evliligimizin basindan beri odak noktasi ben olamadim adamin.surekli hayatimizin icindeler.ben her isimi kendim hallediyorum ama adami bana birakmiyorlar.arsizlik boyutunda.bir insan once kocasiyla ailece cozmeye halletmeye calisir konu ne olursa.Ama yok bunlarin herseyi bizim evin icinde.ve her islerini esim halleder.resmen essek gibi kullaniyorlar karikoca hepsi.evliligimizin ilk aylarinda sohbet edemiyorduk bas basa kalamiyorduk.utanmasalar gelip aramizda yaticaklardi.telefonla biri kapatir biri arardi.herseyi bize yansitmamalarini soyledigim halde devam ediyorlar.bastan benide yonetmek istediler fakat dis geciremediler.butun tatillerde gidip onlarla kalirken 15 kisi bir evin icinde ben iyidim.simdi gercekleri yuzlerine vurdugum, menfaatlerine dokundugum icin ben kotu gelinim.hicbiri kendi yaptigina ettigine bakmiyor.onlar yuzunden cok kavgalarimiz oldu esimle.cok birbirimize dusurduler bizi.dolayisiyla biriktirdiklerimi söylüyorum artik dayanamiyorum.kirildigim cok çok uzuldugum çok lafları sözleri densizlikleri oldu.simdi bende daha mesafeli duruyorum.fakat eşim ben rahatsiz olmuyorum diyor.avuclarinda oynatiyorlar kocami.
Ah be canim maalesef teknoloji denen sey var.uzaktanda yapan yapicagni yapiyor.sunu anladimki nerde cokluk orda pislik.kalabalik ordu gibi sulaleye gelin gidecekler bir kere daha dusunsun.kitabin sayfalarini cevirdikce ogreniyor insan cildine kanmamali.lafa gelince herkes yaradandan oturu yaradilani seviyor.Eşini al ve en az 1000 km'lik bir mesafeye taşının.
Ancak o şekilde kurtulabilirsiniz. Kendimden biliyorum.
Ah be canim maalesef teknoloji denen sey var.uzaktanda yapan yapicagni yapiyor.sunu anladimki nerde cokluk orda pislik.kalabalik ordu gibi sulaleye gelin gidecekler bir kere daha dusunsun.kitabin sayfalarini cevirdikce ogreniyor insan cildine kanmamali.lafa gelince herkes yaradandan oturu yaradilani seviyor.
Ben kesinlikle gorusme konusma demiyorum zaten dememde.ama olculeri yok.yol yordam bilmiyorlar.evlendigimiz gunun sabahi daha onlarin telefonuna uyandik.ayni gun kayinvalidemler kalmaya geldi.siz anlayin artik.gorgu adap yok.bu adaminda bir yuvasi var demiyorlar.biraz rahat birakalimda eviyle yuvasiyla ilgilensin demiyorlar.rabbena hep bana hep bize diyorlar.bastan o kadar iyi niyetli baktimki herseye.ama yaranamadim.tatile giderdik yeni evliyken yanimiza gelmek isterlerdi.balayina bile geliceklerdi yanimiza.trajikomik yani.simdi anliyomusunuz beni.yol yordam yok.dusunce yok.bencillik hat safhada.is ailevi ne sorunlari olursa.bizde hepsi.sanki esim dogurmus hepsini.Bu görümceler evliymiş kocaları var yani başlarında ee eşinizden ne gibi istekleri oluyor. Sonuç olarak sorumluluk kocalarında olmalı bazı aileler çok bağlıdır iç içe olmayı severler. Onlar kardeşleri görüşme diyemezsiniz. Siz de bazı şeyleri kendiniz halletmeyin sorumluluk verin ama eşinizle kişisel sorunlarınız yoksa kendi evine de bağlıysa bence sorun etmeyin bırakın gitsin, telefonda görüşsün dertlerine koşsun huzurunuz bozulmasın yeter ki.
biraz daha açsanız? yani ailede devamlı dert sıkıntı olmaz ki..nasıl devamlı sizdeler ,nasıl devamlı eşinizle görüşüp ne anlatıyorlar? beklentileri ne yani?Kararında olsa zaten sorun olmuycak.onlarla uğraşmaktan evini düşünemiyor adam.zaten birakmiyorlarki.tek bir insanin üzerine bu kadar yüklenmek revamidir.peki ben onlar iyi olsun diye onlarin yüzünden oluşan huzursuzlugu çekmek zorundamiyim.dertleriyle sorunlariyla hep ikimizin,hayatimizin tam ortasindalar.benimde erkek kardeşlerim var büyük. Ama sorunlarimi halledicegim ilk insan kendi esimdir.ben her problemimde arayip sürekli neden kardesimin abimin ablamin huzurunu bozayim.cani sklmiycakmi uzulmuycekmi.strese girmiycekmi.hep ilgi alaka onların üzerinde olucak.bastan paylasamadilar zaten.surekli dipdibe olalim istediler. Bende gorumceyim.ben niye yapmiyorum.onlarin esleri bostan korkulugumu.kocalari koca degilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?