eşimin kardeşlerinden bıktım

Alışmış kudurmuştan beterdir diye bir söz vardır ya işte o sizin hikaye de ..

biraz daha açsanız? yani ailede devamlı dert sıkıntı olmaz ki..nasıl devamlı sizdeler ,nasıl devamlı eşinizle görüşüp ne anlatıyorlar? beklentileri ne yani?
Maddi manevi eşim hep arkalarinda bunu suistimal ediyorlar.oglumuzu sana vermeyiz gibi bir yarış var sanki.acik açık söylüyorlar zaten kizda bizim oğlan da diye.kendi eslerinide kendi taraflarina cekmisler.herkesi herşeyi biz yonetelim istiyorlar.kucuk büyük bütün problemlerini eşimin çözmesini bekliyorlar.sagliklari yerinde bu kadar aciz olunmaz.esek olana semer vuran çok olur. Alismislar velinimet esim onlar için.cocuklarina ne isim koyacaklar.is yeri, ev, kocalarinin is yerindeki sorunlar, cocuklarinin sorunlari..daha çok var..kararinda olsa hiç sorun olmuycak.tabiiki yardimci olsun ama bu kadarda olmaz.yeni evliyken evimin anahtari vardi evime girip cikiyorlardi ben yokken.ve bu cok normal geliyordu onlara.bir insanin evi mahremidir.yeni evli bir insan ozel esyasinida birakmis olabilir ortada.saymayla bitmez.

Arayip ne anlatiyorlar demissiniz ya.herseyi anlatiyorlar ve esimde hic isi yok gibi dinler onlari.Allah oyle bir cene vermiski anlatamam size esim susar yarim saat durmadan anlatirlar.

uzak bi yere taşının başka yolu yok, tırı vırı herşeyi eşine soruyorlarsa sinir olur tabii insan, önemli bişeyler olsa ayda yılda bir olacak şeyler o zaman sen de rahatsız olmazsın
herkes yetişkin olmayı öğrensin, eşinin aslında iyilik değil kötülük ediyor, her işlerine koşarsa nasıl yetişkin kendi işini kendi halleden bi birey olacak bunlar

Sanirim bu durum esinizin egosunu oksuyor...
Tebrik ederim.tam da böyle sanırım.surekli ona muhtaçmis imaji veriyorlar be pofpof yapiyorlar.esim beniyse herkul gibi görüyor. O imaji vermisimki.her işin ustesinden gelebilecegimi düşünüyor ve biliyor.bunu soyluyorda.evi için kendini hiç yipratmaz kilini kipirdatmaz.nasilsa karisi var.ama onlarla aramizda yasanan sorunlarda her ne kadar kendiniz halledin desede onlari tutuyor.hakli oldugumda bana sende haklisin diyemiyor.

Heps
Hepsi kazık kadar insanlar.bireyi geçin teyze kivamina yaşına gelmişler.
Yeni daha bi konuda hatalarini söyledim.bu defa esime hiçbişey demedim bakalım nasıl anlatacaklar konuyu diye. Simdilik esimden ses seda yok.ama acısını söyle çıkartıyor.dun tüm gün disaridaydi.ozellikle yapıyor. Benim ilgisizligim onlardan dolayi değil mesaji veriyor bana aklınca.bende bugün olabildiğince şık giyinip gezip tozucam.aksam geldiğinde kıskançlık yapınca aynen onun dediği gibi diycem.ben rahatsız değilim sende olma.

sorun eşinizde o bir mesafe koyacak. koymadığına göre bu durumlar sizin hoşunuza gitmesede ,onun hoşuna gidiyor.Ailenin en büyüğü olarak sanırım bunu görev olarak üstlenmiş.

Abartılacak bir şey yok bence kardeşten bahsediyoruz siz de kardeşlerinize o derece düşkün olun bence iyi bir şey. Şuan siz bu duruma kızdığınız için onlar ne yapsa sizi bu durum iğneler. Eşiniz mutluysa sorun da yok demektir. Bence siz de takmayın taktıkça eşinizle aranızda sorun olur.

dertlerini dinlediği için mi avuçlarında oynatıyorlar?
Maddi sömürü var mı?
Aranıza çomak sokuyorlar mı?
Seni kötülüyorlar mı?
Nasıl oynatıyorlarmış anlamadım ben.

Gorgusuz ve bencil insanlarla ugrasmak çok zor..
tek çözüm yolun bana göre de taşınmak uzağa git bunlardan
sen kovsanda bunlar yine gelir sözünün hükmü kalmaz eşinle kötü olursun
sorununuzu kendiniz çözün desen kimse anlamaz anlamamak işlerine gelir
ne kadar uzak o kadar iyi internetle ulaşması vs. bir yere kadardır sorunlarını tam dip dibe anlatmaları gibi olmaz çözüm bulamadıkça artık eşini bile aramaz o damatlar vs.
benim teyzemin evliliğide dipdibe hep beraber oldu tüm sorumluluk eniştedeydi teyzeme yaptırmadıkları kalmadı ha bire misafirle uğraştı gittiği tatilden bize gelmesine her şey sorun oldu
sonra ne mi oldu keçeleri sudan çıkınca enişteye sen ne yaptın ki dediler
hele teyzemle toptan küsler enişte anlasa ne 20 sene geçti üstünden
bu yüzden senin olay çok yakın geldi bana

bir de sürekli kocana iş yükle elektrik faturası mı ödenecek sen ödeme gerekirse kesilsin ödenecek zaman kalmadı de madem eşinde kahramanlık kompleksi var birazda evine yarasın o kahramanlıkları

anlıyorum. ex şahsiyet de kardeşi söz konusu oldu mu dağları yıkıyordu. konu ben olunca ınk mınk. eve girerken benden önce abisiyle konuşurdu. gittiğimde ex eltime laf sokmuştum. eşin kumam oldu diye. sonra o ona aktardı da aramaları kesti. aslında burada dengeyi kurması gereken eşin. eltilerin laftan anlasa zaten şu ana kadar çözerlerdi. Allah yardımcın olsun canım

dertlerini dinlediği için mi avuçlarında oynatıyorlar?
Maddi sömürü var mı?
Aranıza çomak sokuyorlar mı?
Seni kötülüyorlar mı?
Nasıl oynatıyorlarmış anlamadım ben.
Karikoca arasındaki sorunları bile herşeyi bize yukluyorlar.ayip ayıp. Karikocaninda, aile denilen şeyin de biraz ozeli mahremi olur. Islerine gelmediği konularda benimle ilgili isliyorlar.islerine yaramadigim noktada ben kötüyüm.dogru soyleyeni dokuz köyden kovarlarmis.baglilik değil bağımlılık diyorum.bir zamanlarda benim evimde olan herşey onlardaydi.neredeyse kaç çocuk yapacaklarıni esime sorucaklar

Seni gayet iyi alıyorum evlendikten sonra iki tarafında önceliği eşleri olmalı ve aileler biraz geri çekilmeli bencede.kardeştir dertleşebilirler elbette bende ablamla her sıkıntımı paylaşırım birbirimizi teselli ederiz ama sizi raahtsız edecek derecede olan sorun tam olarak nedir birbirleri ile dertleşmelerimi yoksa eşinizin onlara olan ilgisinden size ilgisiz davranması mı?yoksa size eleştirel mi yaklaşıyorlar?kardeşleride sorunlarını eşleri ile paylaşıp çözmeli ama eşinizde dertleşiyorsa normal ama eşinizi hala tüm işlerine koşturuyorlarsa haklısınız artık eşiniz evli kendi evinin sorumluluğu önce gelir ve ablalarınında sorumlulukları onların eşindedir yardımcı olunabilir ama suistimal edilmedikçe.

7 senede bir tam elma olamadık hala.varsa yoksa armut onun için.
anladım durumunuzu.çok çirkin durumlar bunlar,benim aklım ermiyor....7 yıl çok iyi dayanmışsınız,bu kadar sene içinde herhangi bir ilerleme olmaması çok kötü..
bu sorunu çözebilecek tek kişi de eşiniz..onun anlaması gerekli bu durumu..o da halinden memnun diyosunuz..
o zaman çözüm belli..ya siz gözardı edecek,yokmuş gibi davranıp kendi bildiğiniz şekilde yaşayacak,onlara uymayacaksınız..ya da bu evliliği sonlandıracaksınız..
hatalı hatasını görmediği sürece sedece kendinizi yıpratırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…