eşimin kardeşlerinden bıktım

Duskunluk değil yaptıkları. Bağımlılık.bizde kardeşler birbirimizi sever sayariz.icimiz yanar birimiz hasta olsa.insan tabiki sever kardeşini. Ama hiç kimsenin kimsenin hayatını sürekli taciz etmeye hakkı yok.

Karsisindakileri dusunseler zaten sürekli huzurmuzu bozmazlar.dusundukleri sadece kendileri.bir iki kardesten bahsetmiyorum bayanlar.8 kardeş. Birinin derdi bitmeden öbürü ariyor o başlıyor.baslarindaki kocalari adam degilde ondan.aynen de böyle.yetemedigim durumda sorunu cozmem gereken ilk insan kocamdir.aile olmayı, ailenin ne demek oldugunu bilmeyen insanlar eklendiğinde böyle oluyor maaselef.
Birde millet olarak onlardan farkliyim diye ayrımcılık yapiyorlar.ve gözüme soka soka yapıyorlar.digerlerine alıp yapıp beni ayri tutuyorlar.yaptiklari resmen ırkçılık.ama pis islerine gelince hep biz uğraşıyoruz. Maddi olarak hiçbişey esirgemedigim halde böyle yapmaları çok gücüme gidiyor.Allah bilsin.herkes birgün yaptığının aynısını yaşar.

Önceden bırakıp gitmeyi çok düşündüm.ama şimdi diyorumki onlar icinmi gidicem.buyursunlar hodri meydan. Ben kocami seviyorum.baskalari yüzünden ayrilmakta neymiş. Savassa savaş. O benim kocam.oyle yada böyle kabul edicekler.adamin karısı caninin yarısı demişler.isteyen istediği yerden catlasin.

valla bravo...en doğrusu bu tabii ki...o zaman size yollar bulmaya çalışalım..kk dan çok fikir çıkar bence
çocuğunuz var mı bu arada?

zaten nickiniz de durumunuzu özetliyormuş aslında dikkat etmemişim..:):)
8 kardeş de epey fazlaymış..sizi topluca kurtaracak planlar yapmalı o zamançç

valla bravo...en doğrusu bu tabii ki...o zaman size yollar bulmaya çalışalım..kk dan çok fikir çıkar bence
çocuğunuz var mı bu arada?
2 tane oğlum var.aramak sormak dertlesmek değil mevzu.mevzu arsizliklari.gercekten çok arsizlar.ve sanki ben uzaydan gelmişim gibi yarisiyorlar benimle.ne alirsam aynısı; )) diyorum ya catlasinlar.

zaten nickiniz de durumunuzu özetliyormuş aslında dikkat etmemişim..:):)
8 kardeş de epey fazlaymış..sizi topluca kurtaracak planlar yapmalı o zamançç
Arsizsa karşınızdakiler ne laftan anlarlar ne sözden. Ancak esim iyi bir kazık yiyince anliycak.bana haklisin dememesinin nedenide bana gaz vermemekmis esimin.haklisin deyip yangina koruklemi varayim diyor.

2 tane oğlum var.aramak sormak dertlesmek değil mevzu.mevzu arsizliklari.gercekten çok arsizlar.ve sanki ben uzaydan gelmişim gibi yarisiyorlar benimle.ne alirsam aynısı; )) diyorum ya catlasinlar.
anlıyorum ben sizi...o zaman onları en sinir edecek durum,sizin aile olarak ya da karı koca olarak yalnız özel şeyler yapmanızdır..
başbaşa yemek ,tatil,kutlama vs gibi...yanılıyor muyum??

anlıyorum ben sizi...o zaman onları en sinir edecek durum,sizin aile olarak ya da karı koca olarak yalnız özel şeyler yapmanızdır..
başbaşa yemek ,tatil,kutlama vs gibi...yanılıyor muyum??
Haklisiniz.ama tatildeykende rahat vermiyorlarki.onlar beni taklit etmeye devam ede dursun.hicbirsey orjinali gibi olmaz.2 çocuk dogurdum hala manken gibiyim.dogumumdan sonra uykusuzluktan bir hal olmusum.kayinvalidem cok cirkin olduğumu soyledi bana) hicbirsey demedim. Ama olene kadar unutmuycam soylediklerini.yillar gectikten sonra dedimki.boyle soylemistiniz bana.sizin yaninizda jartiyermi giyip dolasayim dedim)

15 kişi ile tatilmi olur bu kadarıda fazla gerçekten..

Evlenmeden önce bu durumlar vardı sanırım ,çocuğunuz olana denk devam eder zamanla azalır, sabırlı ol

Abartmıyorum gerçekten villa kiraliycaktik ki çoluk çocuk yanimiza geliceklerdi.bu ayrı birde balayina yanimiza gelmeye niyetlenenler oldu karikoca eşimi yiycem diye korktu galiba salaklar.bu kadar da olmazdı yani.pesss..
mesafeli davrandıkça zamanla düzelir bencede..

Abartmıyorum gerçekten villa kiraliycaktik ki çoluk çocuk yanimiza geliceklerdi.bu ayrı birde balayina yanimiza gelmeye niyetlenenler oldu karikoca eşimi yiycem diye korktu galiba salaklar.bu kadar da olmazdı yani.pesss..
çocuğunuz olunca allahın izni ile eşiniz yuvasına bağlanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…