• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin kasık fıtığı

emvacilbihar

asklar1m ile mutluyum
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
1.726
4
116
41
İzmir
ürolojiye konu açtım ama buraya da açmak istedim çünkü en çok okunan bölümlerden biri olduğuna inanıyorum hem de en samimi dertlerimizi paylaştığımız yer.

eşim sabah doktora gitti. hayalarında küçük şişlikler fark ettiği için. doktor önce kist demiş ama emin olamayıp genel cerrahiye yönlendirmiş o da kasık fıtığı demiş. ameliyat olacak bi durum yok demiş. ileride gerekirse yapacaklarmış. eşim tesadüfen fark etti. herhangi bir ağrı acı hissetmedi öncesinde. bu rahatsızlığı yaşayan var mı acaba? bir de bu durumun özel hayatımıza bir etkisi var mıdır sizce? 9 aydır özel hayatımızda da onun açısından isteksizlikler oluştu ilaç tedavisi gördü görmeye de devam ediyorrdu. yani herşey şu fıtıktan mı kaynaklıdır? kafamda bir sürü soru var şimdi...

inşallah bir an önce geçer ....

Geçmiş olsun canım, hiç bir fıtık kendi başına düzelmez, ameliyattan ötürü oluşan fıtıklarla daha önce ilgim olduğu için biliyorum. Çok ilerlemiş değilse müdahale etmek istememiştir belki doktor. Ama fıtık zaman geçtikçe ilerleyen bir rahatsızlıktır ve müdahale edilmesi gerekir. Aşağıdaki linkten bilgi edinebilirsin. Bence bir doktora daha görünsün, tekrar geçmiş olsun

Ftk Riskleri

teşekkür ederim. fıtık ile ilgili bayağı araştırma yaptım bugün. bakalım önümüzdeki süreç ne gösterecek. hemen ameliyat deselerdi daha kolay olurdu. şimdi ameliyat olma aşamasına kadar beklicez. belirsiz bir süreç

Konuyla ilgili bilgim yok ama geçmiş olsun demeden geçmek istemedim.Umarım biran önce iyileşir eşiniz.

oncelikle gecmis olsun.benim esimde de vardi , bayagi ilerlemisdi.sadece bir yumurtaligi biraz asagidaydi birde agir kaldirdigi zaman agrisi olurdu. onun haricinde baska sorunu yoktu.cinsel hayatimizda normaldi.ameliyat oldu ,goruntusude normal oldu , agrisi da kalmadi.
2-3 cm lik bir ameliyat izi kaldi , cok zor bir ameliyat degil.baska bir doktora daha gidin ameliyat olabiliyorsa olsun biran once kurtulsun. belki esin goruntusunden rahatsiz oldugu icin cinsel isteksizligi vardir. tekrar gecmis olsun.

Back
X