• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin kendinden büyük bayanlarla samimi olma sorunu

herkese merhaba, ilk kez konu açıyorum umarım anlaşılır bir şekilde anlatabilirim.
eşimle ilgili bir sorunum var belki de bir sorun değildir ama ben bu durumu kafama takıyorum.. eşim kendinden büyük bayanlarla arkadaslık kuruyor ve samimi oluyor, arkadaslık kurduğu insanlar işyerinden ama ondan çok da büyük durmuyorlar en fazla on yaş vardır aralarında sürekli etrafına ablalar topluyor o abla bu abla şu abla bu durum artık beni yormaya başladı. erkek arkadasından çok ablaları var etrafında çalıştığı yerde birçok erkekte var ama o ablalarıyla samimi oluyor kahvaltılar cay içmeler sigara içmeler.. sorduğum zaman da evliler hepsinin çoluğu çocuğu var diyor, ve eşimle birlikte tatile gittik eşim en yakın arkadası ve ablası da geldi eşim benim yanıma gelmiyor abla dediği kadının yanına gidip durdu. sigara içmeler denize beraber girmeler müzeyi beraber gezmeler bende bu duruma çok sinir oldum ve kendi haline bıraktım çünkü kızdığım halde yapmaya devam ediyor. eve döndüğümüzde çok kötü kavgalarımız oldu sorduğumda da farkında değilim neden yaptığımı bilmiyorum diyor. başka gözle baktığını çok çok samimi olduğuna şahit olmadım ama kendini onlara sevdirme çabasında hep. sizce neden yapıyor bunu ve ne yapsam yaptığının yanlış olduğunu algılar. ona göre hata değil bu yaptıkları. şimdiden teşekkür ederim.

eşimle birlikte tatile gittik eşim en yakın arkadası ve ablası da geldi eşim benim yanıma gelmiyor abla dediği kadının yanına gidip durdu.

bahsettiğim başka bir abla ablalar öyle çok ki bu ablası en yakın arkadasının ablası arabası olduğu için kabul ettim açıkçası :)

banada çok çocukça geliyor hareketleri daha 6 aylık evliyiz alışamadı sanırım bu duruma

Eşinizle tatile giderken, neden yanınızda başkaları da vardı? diyecektim ki ; siz cevabı vermişsiniz.

Arabanız yoksa , gitmek istediğiniz yere özel araba olmadan gidilemiyorsa ; gitmemeyi de seçebilirdiniz.

Her şey normal geliyordu tatilde sizi bırakıp başkalarıyla takılana dek. Yani yok saymak oluyor bu. Verdiği mesaj şu oluyor bu durumda; başkalarıyla vakit geçirmek seninle olmaktan daha keyifli.

eşim 28 yaşında
bana karşı çok ilgili
beni sevmediğini düşünmüyorum neden yapıyor anlamyorum
Çok ilgili eşiniz sadece ablaları yokken ilgi gösteriyor o zaman. Tatilde hiçte sizle ilgilenmemiş. Yada bu KK kadınlarının ilgi kriteri farklı şöyle kocaya insan nasıl çok ilgili der

herkese merhaba, ilk kez konu açıyorum umarım anlaşılır bir şekilde anlatabilirim.
eşimle ilgili bir sorunum var belki de bir sorun değildir ama ben bu durumu kafama takıyorum.. eşim kendinden büyük bayanlarla arkadaslık kuruyor ve samimi oluyor, arkadaslık kurduğu insanlar işyerinden ama ondan çok da büyük durmuyorlar en fazla on yaş vardır aralarında sürekli etrafına ablalar topluyor o abla bu abla şu abla bu durum artık beni yormaya başladı. erkek arkadasından çok ablaları var etrafında çalıştığı yerde birçok erkekte var ama o ablalarıyla samimi oluyor kahvaltılar cay içmeler sigara içmeler.. sorduğum zaman da evliler hepsinin çoluğu çocuğu var diyor, ve eşimle birlikte tatile gittik eşim en yakın arkadası ve ablası da geldi eşim benim yanıma gelmiyor abla dediği kadının yanına gidip durdu. sigara içmeler denize beraber girmeler müzeyi beraber gezmeler bende bu duruma çok sinir oldum ve kendi haline bıraktım çünkü kızdığım halde yapmaya devam ediyor. eve döndüğümüzde çok kötü kavgalarımız oldu sorduğumda da farkında değilim neden yaptığımı bilmiyorum diyor. başka gözle baktığını çok çok samimi olduğuna şahit olmadım ama kendini onlara sevdirme çabasında hep. sizce neden yapıyor bunu ve ne yapsam yaptığının yanlış olduğunu algılar. ona göre hata değil bu yaptıkları. şimdiden teşekkür ederim.
Valla karısı ile beraber gittiği tatilde tüm vaktini elin kadını ile geçirip, onunla yüzüp gülüp eğlenen adamın niyetinin temizliğine ben pek güvenmezdim. Üstelik 10 yaş falan ben kadın gözü ile görmüyorum denecek bir fark değil. Kaldı ki sadece kadınlar olmasa kendinden büyüklerle anlaşıyor derdim ama sadece kendinden büyük karşı cinsle samimi olan bir adamın bana göre sadece olgun kadın fantazisi ve zaafı vardır.

eşim 28 yaşında
bana karşı çok ilgili
beni sevmediğini düşünmüyorum neden yapıyor anlamyorum
İlgili eş karısını bırakıp, muhabbetini her fırsatta başka kadınlarla, denize başka kadınla müzeye başka biriyle giden değildir.(Hepsi aynı kadında olsa)
İlgili eş olsaydı zaten aklına bunlar düşmicekti.
Ayrıca kimi erkekler kendinden büyüklerden hoşlanır, kimisi de genç kızlardan.
İlla kadınların yaşı büyük diye bişey olmıcağı anlamına gelmez.
Arkadaş olup onlarla vakit geçirebilir ama ölçüyü kaçırmaması gerekir.
Ne niyetle yaptığını bilemem ama bu davranışın doğru olmadığını net bi şekilde söyleyebilirim.
Rahatsız olmakta haklısınız.

bence eşiniz kadın muhabbetini seviyor. benim çalıştığım yerde de var böyle erkekler.

büyük ihtimalle evde annesi daha baskındı, etkili bir baba figürü yoktu.

davranışlarını dikkatle inceleyin. konuşma tarzını falan. bir ne tür konular konuşuyor ona bakın bi.
işyerinde neler konusuluyor ne oluyor acıkcası bilmyorum sadece isim olarak biliyorum ve mesajlarda gördüğüm kadarıyla ama sanırım günlük konusmalar yapıyorlar

İlgili eş karısını bırakıp, muhabbetini her fırsatta başka kadınlarla, denize başka kadınla müzeye başka biriyle giden değildir.(Hepsi aynı kadında olsa)
İlgili eş olsaydı zaten aklına bunlar düşmicekti.
Ayrıca kimi erkekler kendinden büyüklerden hoşlanır, kimisi de genç kızlardan.
İlla kadınların yaşı büyük diye bişey olmıcağı anlamına gelmez.
Arkadaş olup onlarla vakit geçirebilir ama ölçüyü kaçırmaması gerekir.
Ne niyetle yaptığını bilemem ama bu davranışın doğru olmadığını net bi şekilde söyleyebilirim.
Rahatsız olmakta haklısınız.
bende bana ortada bişey yok ben paranoyakmısım gibi düşündürtmesinden sinir kaptım konuyu açtım ama normal bir durum değil herkese göre de..

Durumu bence psikolojik , geçmişte eksik kalan bişeyleri tamamlamaya çalışıyor gibi..

Zaten başlı başına tatile gitmeniz saçma

Tam tersini bir düşünelim. Erkek kardeş/ abilerle büyüdünüz, erkeklerin muhabbeti daha çok sarıyor diye iş yerindeki arkadaşlarınız hep erkek olsun. Bahaneniz de ama onlar evliii onlar çocukluu olsun. Eşinizle tatile giderken kız arkadaşınızı veee tabiki onun erkek kardeşini de çağırıyorsunuz. Ve eşinizi bırakıp onun erkek kardeşinin yanında takılıyorsunuz, birlikte sigara içmeler, muhabbetler, denize girmeler... Oh maşallah :) Apaçık flört var ortada ama evli olunca bir de yaş farkı olunca tabi abi kardeş, abla kardeş olunuyor değil mi? Hahaha Ok canım...

Tam tersini bir düşünelim. Erkek kardeş/ abilerle büyüdünüz, erkeklerin muhabbeti daha çok sarıyor diye iş yerindeki arkadaşlarınız hep erkek olsun. Bahaneniz de ama onlar evliii onlar çocukluu olsun. Eşinizle tatile giderken kız arkadaşınızı veee tabiki onun erkek kardeşini de çağırıyorsunuz. Ve eşinizi bırakıp onun erkek kardeşinin yanında takılıyorsunuz, birlikte sigara içmeler, muhabbetler, denize girmeler... Oh maşallah :) Apaçık flört var ortada ama evli olunca bir de yaş farkı olunca tabi abi kardeş, abla kardeş olunuyor değil mi? Hahaha Ok canım...
aynısını ben yapsam asla kabul etmez böyle bir durumu...

Eşimin de ablalari var. Ama ablalariyla bile ayda yilda bir gorusur, kadin muhabetine özel bir düşkünlüğünü görmedim hiç, erkek arkadaşlari daha fazla hatta. Bana normal gelmedi o yüzden özellikle tatildeki hareketleri.

Back
X