Eşimin “kesinlikle” kilo sevmemesi!

Ama adam evlenmeden önce de kilolu sevmediğini söylüyormuş. Bir de bu insanlar evli cinsel hayatları var bence açık açık konuşmaları çok daha mantıklı

Ben kesinlikle bu durumdan hoşlanmam eğer ben kıllı bir adam görüyorsam oda beni kilo aldigimda çenesini kapatacak .birde çocuk doğuruyoruz göbek sarkıyor çatlaklar oluyor haliyle şimdi kalkıp bana dese sende çatlak var agzinin ortasına cakardim AA sendende 5 parmak var

Benim esimde kilo sevmiyor, ama ben ideal kilodayım, baskı yapmadan dikkat et diyor, bazen kilolu kadınları görünce hayatım lütfen bunlar gibi olma diyor

Kİlonuz fazla olsa diyet ypın bence derdim ama siz kendinizi 54 kiloyla mı iyi hşssediyorsunuz yoksa şimdiki halinizle mi önemli olan bu.
Mesela ben 1.65 boyundayım 59 ile hamile kaldım doğum kilolarından çok rahatsız oldum 60 a kadar düştüm ama kendimi 58 kiloyla iyi hissettiğim için kilo vermeye çalışıyorum.
Zayıflamak istiyorsanız abur cuburu azaltarak, öğünleri biraz azaltarak başlayın ama önce siz ne istiyorsunuz onu sorgulayın.

166 boyum suan 63 kıloyum zayıf degılımvalla esım cok zayıfsın cocuk gıbı kaldın der oyle goruyor adam benı…
Dıs gorunuse cok önem veren bırıyle evlenmek ıstemezdım hayat bu hastalık olur bazı ılaclar kılo aldırır bana hakaret etse cok üzülürdumm
Esım evlendık 78 falandı sımdı 100 daha yakıstı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…